107

Анонимен

преди 4 години

До ВвкТОВА С ВЛИЗАНЕТО И ИЗЛИЗАНЕТО МИ ХАРЕСА МНОГО И НАПРАВИХ СЪОТВЕТНАТА ПРЕПРАТКА.

106

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДАЙ ФАКТИ, КОЛКО Е ПОЛИЦИЯТА СЕГА. ЗНАЧИ ПОЛИЦАЯ ХВАЩА АВТОБУСА ОТИВА ЗА НОЩНА СМЯНА ЗАРАБОТВА ДВА ЛЕВА И СЕ ПРИБИРА С ПАК С АВТОБУСА- ЗАРАБОТЕНОТО СЛУЖИ ЗА ТРАНСПОРТА. ТОВА Е СМЕШНО И ПОЗОРНО ЗА КОЙТО И ДА БИЛО ТРУД.

105

Професионалистите

преди 4 години

Днес дали ще се самонапръскат със спрей?

104

Анонимен

преди 4 години

Ей,богу..Да им ги дават тези 2.50лв за единия час работа, те и без това през другото време хъркат в патрулките

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97 Сегашната полиция се увеличи повече от два пъти от Живковата милиция.Милицията поне вършеше някаква работа докато полицията иска само заплати.

102

Ввк

преди 4 години

Ако се вдига на полицията, да се вдига и на частния сектор. Все пак всички плащаме това увеличение от джоба си. Нали трябва да влезе за да излезе?

101

Анонимен

преди 4 години

Стои патрулката пред училището (защо стои никой не знае, явно има специални деца там), отивам и му казвам, така и така има на спирката ненормалник, закача хората... те стоят и ме гледат, дори не слязоха от колата....еми ние не приемаме молби тука, идете в най-близкото ви управление да си кажете. Е за какво говорим, за какво са ни такива полицаи?

100

Анонимен

преди 4 години

Майсторите на покриви които мамят клиентите си благодарение на калпавата полиция която не може да ги хване!

99

Дедо

преди 4 години

До Анонимен 86Ти се радвай,че пожарникарите нямат работа,щото кармата е голяма работа.Виж,това че полицаите бездействат е съвсем друго!

98

От бореца

преди 4 години

Хлебоедиииии.!.

97

G-to4ka

преди 4 години

Тия само искат..Не бъдете полицаи ами работете нещо смислено..Две коли ми откраднаха и тия сополи не ги намериха.Днес не мога да мина на Московска заради тея шматки.

96

Dtrumppp

преди 4 години

Като искат да си ги заработят бре цьрву.ли. Все някой да ви дава. Парите се заработват- движете с патрулките и глобявайте в движение. Всеки ден виждам всевьзможни *** с безрой нарушения и няма кой да ги спреВсе ще ви дават на вас- комунизма свьрши ей ***

95

Анонимен

преди 4 години

България няма нужда от толкова много полицаи.Които освен това не вършат и нищо полезно.Освен да рекетират хората и да продават наркотици в училищата.

94

Анонимен

преди 4 години

Не стига че нищо не работят, пенсиниратсе на 45 с 1000 лв заплата, пък искали и още.Некадърни нагляри. То само като им погледнеш шефа с половин пръст чело - шАфьорчето на Маджо и всичко ти става ясно.

93

А дано

преди 4 години

Най-добре ще е да уволнят 80 % от полицаите.Спестените пари да се дадат на пенсионерите.

92

Victimized

преди 4 години

Да, малко пари са, но толкова може да си позволи държавата. Ако администрацията им беше по добра, можеха да намерят повече пари. Съкращение на кадрите които нищо не правят в офиси и гишета, оптимизация на работата с документи, живеем в компютърна ера а обикаляме по етажите като ненормални, отстраняване на пенсионираните работещи, решения много, не съм специалист, но просто да хвърляме повече пари в прогнила система, която очевидно не работи не е решение и тези протестиращи и синдиците им го зная

91

преди 4 години

Клиентите на проститутките на бул Сливница ама изобщо не са изнудвани да закешват, когато ги хванат- въпреки,че да си клиент на проституткa в България не е престъпление, нито е забранено по какъвто и да е закон. Ама въобще не закешват, и проститутките въобще не съдействат срещу клиентите си, докато последните закешат.

90

Хектор

преди 4 години

МВР трябва да се изчисти от паразитните структури, като ОИД. Погледнете във всяко РПУ,колко човека излизат на улицата, в наряд.И колко плъха остават в канцелариите. На един патрулен полицай се падат поне петима, които уж да го контролират. Съществуват и парадокси като група за охрана от 10 полицаи с трима инспектори, които не вършат работа и за 5 стотинки. Водят с е първа категория, никога не са излизали *** улицата. Но и те ще искат увеличение на нощния труд!Съкращение на щатове трябва.

89

Анонимен

преди 4 години

Да поискат увеличение от оня, Заяка, дето се простреля в гърба с ловната двуцевка. Или от ония деца, дето на свой гръб усетиха какво е действието на шокова граната.Може да се обърнат и към тия баби и дядовци, дето ало-измамниците им прибират парите, а ако всепак им остане някой лев, идват едни такива по-мургaви българи им с бой им ги отнемат.

88

odpo

преди 4 години

Никой не уважава ченгетата в България, защото са ПРЕСТЪПНИЦИ! Полза от тях НИКАКВА. Помощ от тях НИКАКВА! Резултати от тях НУЛЕВИ! ПИСНА МИ ОТ ТАЗИ ШАЙКА НЕКАДЪРНИЦИ! Мрънкат повече от Таксиджиите, по-нагли са и от ромите, по-безполезни са и от политиците... и за капак всяка седмица влизат в Крими хрониката не с резултати а с корупция, престъпления и т.н.