41

Анонимен

преди 4 години

Тия като си идват в България за по 2 седмици в годината, трябва да се третират точно както англичаните срещу емигрантите и пришълците, а не да им се възхищаваме в България.

40

Дедо

преди 4 години

Ето,имало умни българи.41 500 хил. по-умни и по-можещи от тука!

39

Пейчев

преди 4 години

Ако на някой нестретник Лондон и Англия не му допадат да си стои в България! От девет години живея в Лондон и не съм съгласен,че за вивот и семейство не става !Ами няма да става като си дошел само да ти дават наготово - трябва здраво да се потру диш,а не само да слагаш черните очила и да плескаш е с катран наляво и надясно! Ние сме няколко български семейства и се радваме на всичко онова,което в родината ни липсва -добра и постоянна работа,уважение,добри отношения със съседи и в работата.

38

Костадинов

преди 4 години

Ама що тъй,бе - нали уж повечето щяха да си идват в България ?! Гледай какви несире озно хора - един път казват едно,друг път друго ?! В крайна сметка не разбрах - идват ли си,или остават там ?! Редакциите на сайтовете какво ли не пишат ?! Преди три годи ни някакъв се отплесна и заличи черните емблематични таксита на Лондон,ама не поз на:))) Не знам откъде му беше дошло на акъла,но при всички случаи не бе посещавал Лондон,защото щеше да се убеди,че пише глупости...

37

Анонимен

преди 4 години

1 година бях в Лондона и голяма дупка там. Да го посетиш за 1 седмица е ОК, но за живот и за семейство не става. Много мръсно, скъпи наеми, огромни разстояния, трафик, почти няма бели хора по улицата, престъпност. Всичката *** се е събрала там. Не слушайте какво ви се говори за хубавата западна Европа. Видях с очите какво гето е.

36

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете,колко българи са заминали за Канада,след падане на визи,да са по-близо до Америка? Там са по-добре,отколкото в Англия.И за Швейцария много народ се изнесе.В Англия тясно,малко пари,работа никаква,скука.Идват румънци,бг селяни за пенсийка,но там не се знае,май след Брексит и пенсии няма да има.

35

Анонимен

преди 4 години

Бе нали Бойко преди 2-3 седмици каза ,че милиони българи се завръщат в БГ, понеже тук е рай?! Ко стана сега ?!

34

Гостите

преди 4 години

Може и хецо помашка да се включи, с интерес бихме го и слушали. Тяхно бе всичко, що не и днес и след днес до пълно ликвидиране на християните

33

, (нерегистриран)

преди 4 години

Време е за размяна или обмяна на опит. Сега веднага деца, внуци на герб и сие комунисти във Великобритания, а тези, които прокудиха обратно в България. Има ли сделка другари комунисти. Пишете, с интерес ще прочетем вашето мнение, но пак сте на кяр, защото преди 10 и кусур, бе много по трудно да пробие от сега. Сега без много лутане, с език английски веднага врати отворени не на бостаня, а на леко и меко, я сервитьор и сие... Баба Яга, прапрабабста на Иванчо от приказките съм

32

Само да попитам

преди 4 години

Когато мрънкате олеква ли ви?

31

Аз

преди 4 години

До 32 Абсолютно вярно. Viva DE !! И да се забрани английския в EU.

30

Шнапс

преди 4 години

Забравете Англията. Дойчланд му е мамата. Дойчланд юбер аллес!

29

Павката

преди 4 години

Никой не си и помисля да се връща обратно в България! В Англия дори мизерията е по-готина от вкъщи

28

До Питър

преди 4 години

Къф Питър си бе Пешо?Робския ви манталитет - е този... заради когото слугувате на Нинова и Гергов *** едната милостиня!

27

Питър

преди 4 години

Робският ни манталитет никога не е изчезвал. Останалите европейци и източноевропейци започнаха да се изнасят от ЮК, някои единствено от гордост, тъй като не искат да живеят там, където са нежелани. Единствено блъгарите се натискат до откат. Жалки подобия на наследници на някога велик народ.

26

До wqw

преди 4 години

да подават заявления бързо, че не искаме необразовани английски имигранти по нашите земи. Тук няма аспержи, ябълки и ягоди да берат.. и ще вземат да крадат ;P----Ъхъ.... И препарат против комари няма... *** вие сте си свикнали... Да се дръгнете... И да мачкате *** из панелите... Дай им поне по един тебеширда си рисуват - до следващото ядене

25

Тиквоний Велики

преди 4 години

Децата им в училище не говорели нито английски, нито български.Ми къв езиг говорят тогава.Просто си напишете,че са джадай!Половината от самолета всеки път е пълет от тея с виолетовите венци.А другата половина са турци говпрят на тирски,определят се като турци а на митница вадят български паспорт.Докога така?

24

Борис Дж.

преди 4 години

80% от българите в Обеднялото кралство са бачкатори и дребни риби. Не знам защо си мислят че мъгливия остров е земен рай като знаем че там през цялото време вали.

23

wqw

преди 4 години

да подават заявления бързо, че не искаме необразовани английски имигранти по нашите земи. Тук няма аспержи, ябълки и ягоди да берат.. и ще вземат да крадат ;P

22

Анонимен

преди 4 години

В България останахте готованци.. Мамини синчета, и некадърници... Дето и там едва свързвате двата края! Естествения подбор - не прощава!