16

Анонимен

преди 4 години

Докато пред НС не се издигне бесилка в БГ-тото няма да има оправия.С тия и комитет не става.Само за задните си части мислят.

15

Анонимен

преди 4 години

Мафията владее б.лгаристан начело с МУХАБОИКО

14

Анонимен

преди 4 години

Нема страшно! Бай Х ще вдигне" такса спокойствие" от 10 на 20% да ге.....

13

Анонимен

преди 4 години

Голямата заслуга за това положение е на Славчо референдума.Точно такъв е бил замисъла и Слави е участник в тази игра!Сега в партиите който са на власт ще постъпват безотчетни пари в милиони!А матрияло само мига и чака ново стригане и доене.

12

Анонимен

преди 4 години

ТИЯ КРАДАТ ОТ СЕБЕ СИ- ИЗЧЕЗНАХА ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НАД 70 000ЛВ- НЯКОЙ ДА РАЗБРА НЕЩО ЗА ТЯХ- ЩЕ СА ОЩЕ ПО ОЗЛОБЕНИ ГА ИМ ПРИБЕРАТ ОЩЕ ЕДРИ СПОНСОРИ- ПЕРАЧИ НА ПАРИ.

11

Т.Танов

преди 4 години

Бесните се рабесняха! И то кой -партията на червените олигарси ! Да се бръкнат в двобо вете и да дават на любимата си партия !Няма вече кокъл за вас !

10

Анонимен

преди 4 години

Все едно -до сега не е имало дарения !Узакониха корупцията :))

9

Списък в караулка

преди 4 години

Ох котьо. Сега ще видим кой е по, по, най.

8

Анонимен

преди 4 години

Сега, който не дарява ще бъде стискан по камбаните до като не дари, а после пак

7

Анонимен

преди 4 години

БСП са прави да не се позволява финансиране от фирми, които печелчт обществени поръчки или концесии. Въпреки, че този, който е спечелил лесно може да прехвърли парите на този, който финансира и пак ще заобиколят закона.

6

Стадо

преди 4 години

Не е виновен Боко, а овцете,които несе интересуват он нищо освен случващото се днес и сега.

5

Дърт комунист

преди 4 години

Свикнал съм да си вземам, както ми дойде влизам в мандрата взимам кашкавал, влизам в къщата описвам каквото имат взимам им земята и воловете, искат не искат взимам си 11 лв. Ако не ми дават да си крада това е корупция.

4

реалист

преди 4 години

КОРУПЦИЯТА В БОКОЛАНДИЯ СЕ УЗАКОНИ !!!

3

Анонимен

преди 4 години

Облагане на данък 11 лв за туй, че някой е отишъл да гласува е тероризъм. Гласуването е свободно право на всеки човек и не трбва да се облага с данък, 11 лв на глас Това е рекет и престъпление и нарушение на човешки права взетите 11 лв за изминалитe 30 год трбва да се върнат в бюджета. Как ще се издържа някой ли ами като не можеш да се издържаш, къде си тръгнал партия да правиш.

2

Анонимен

преди 4 години

Ако финансирането е от държавни фирми, премиерът който в момента е на власт, ще се разпореди колко пари да бъдат прехвърлени към партията му.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако разрешат финансиране от ДЪРЖАВНИ фирми, гражданите, които искаха спиране на партийните субсидии, ще бъдат за пореден път измамени от политиците. Просто държавните пари ще стигат до партиите не под формата на субсидии, а под формата на дарения от държавни фирми, само че без лимит. Т. е. ще взимат колкото си искат от обществените пари, без да има ограничения. Ако разрешат финансиране от фирми, трябва да е с изричното условие да не са държавни.