20

Анонимен

преди 4 години

ФЕЙК НЮЗ

19

до анонимен

преди 4 години

Едва изтърпяха 4 години икономии и скочиха , тук търпим 30 години----------Затова, че търпим 30 години, проблема си е наш...Пък и "търпението ни", едва ли е нещото с което би трябвало да се гордеем!

18

Анонимен

преди 4 години

Гърците може да искат каквото си искат, проблема е че няма кой са им го даде. А сами да си го произведат нямат сили. И каква е точно "великата им победа" с името на държавата Македония ?Могат да протестират колкото си искат, а всъщност трябва да бачкат организирано.И виновни винаги могат да намерят, но това няма да върне времето когато ги хрантутеха по идеологически причини. Не са за хвалба, а за съжаление. Идват нови времена, а те не са готови.

17

Анонимен

преди 4 години

Гърците си ценят и пазят историята, за разлика от простите българи, които масово не си познават историята, а пък и въобще не ги интересува!ГЕРБ предаде българските интереси в Македония и Българския национален идеал, ама те пак за тях гласуват!Не случайно гърците са народ, а вие сте онова което ви е казал Славейков

16

Анонимен

преди 4 години

Понеже политическата класа се е срастнала с мафията и е изключително алчна!А от къде е дошла тази политическа класа?

15

Анонимен

преди 4 години

Едва изтърпяха 4 години икономии и скочиха , тук търпим 30 години

14

Анонимен

преди 4 години

Много хора заеиждат на гърците за живота им! Но България винаги ще си остане клоаката на ЕС и най-бедната страна. Понеже политическата класа се е срастнала с мафията и е изключително алчна!

13

До долните ком

преди 4 години

Абе вие наясно ли сте, че Ципрас изкара Гърция от кризата без гърците да стигнат до колапс, както стана при нас. Не намали драстично пенсиите и заплатите, както искаха от Германия, не направи приватизация на фабриките, не увеличи работната ставка. Гърците минаха възможно най добре през кризата.Само можем да си мечтаем за държавник, като Ципрас. Просто гърците имат високи изисквания, а вие се примирявате с 30 годишна мизерия.

12

Анонимен

преди 4 години

До 12Да точно това беше фразата в техния вестник. Тиху да не събудите Българите. Подигравката беше злобна и цинична, като за съсед. Знаейки чрез, какви неволи е минал нашия народ в соца. Но нищо то колелото се върти, а вие българите продължавайте да ги храните и да си плюете вашето :)

11

Анонимен

преди 4 години

Тихо да не събудите бугарите

10

Анонимен

преди 4 години

Ааахаа смеехте се на България преди 10 години, колко била бедна... Докато ядойте от Европа парите... Сега 3 години ви резнахаа крилата и оревахте света. Женчовци с чужди пари всеки може. Да ви видим сами. Как се опрощава 400 милиарда дълг?ТОЧНО! Таверни, сиртаки и узо, живее се лесно така. С чужди пари за масрафа, всичко си има цена.имат стотици милиарди дълг,но живеят като царе,скоро ще питат,де гладния ...

9

Анонимен

преди 4 години

ЦЯЛ ЖИВОТ ИХО - АХО, И НАКРАЯ ТИХО!

8

House M.D.

преди 4 години

Кириакос - това синът на Константинос ли е?Всички гърци ли бяха попитани или само има-няма 10 000?

7

Анонимен

преди 4 години

Едно време имаха не 13, а 14 заплата и пенсия, бонуси, коледни и какво ли още не. После махнах 14 та заплата след това и 13та и започнаха протестите. Взеха кредит и вместо да си погасят дълговете те си раздадоха пак 13 та заплата. Дълговете им бяха опростени, а не трябваше. Те са само по купона пиене, ядене и веселие за работа не ги търси.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се споменава за ПАСОК,който упваляваха почти непрекъсанто през 80-те или 90-те. Май и те като социлистите в почти цяла Европа, изчзват от картата.

5

Анонимен

преди 4 години

Искат старото време на Зорба със сиртаки, салфетки и още 500 млрд за харчлък,ама вече свършиха баламите,дето ги отпускаха...

4

Анонимен

преди 4 години

Ааахаа смеехте се на България преди 10 години, колко била бедна... Докато ядойте от Европа парите... Сега 3 години ви резнахаа крилата и оревахте света. Женчовци с чужди пари всеки може. Да ви видим сами. Как се опрощава 400 милиарда дълг?

3

Инженер

преди 4 години

Какво не са доволни? Македонците им се надупиха яко, а нас ни разиграват като маймуни. Самото име "Северна Македония" е унизително както за Македония, така и за България, тъй като спрямо гръцката част и ние сме "северни". Това наименование е силно "гръкоцентрично". Представям си как щяха да се чувстват, ако я бяха кръстили "Западна България". Ние сме тези, които трябваше да протестираме и да сваляме правителства за този гаф, който урони българските интереси. Ама не - овце.

2

истина е

преди 4 години

Гърците са хора ,а българите овце !

1

Анонимен

преди 4 години

Гръцките комунисти са на ход!