172

СС

преди 4 години

Младите не работят, защото мама и тате бачкат в чужбина и им пращат достатъчно пари за охолен живот тук. :(

171

Станко

преди 4 години

А помните ли Виденовата зима кога немаше хлеб и ядохме умрели мишки и добре че дойде бате Бойко та ни спаси от глад щото нали знаете че яденето е спасило човечеството от глад

170

Станко

преди 4 години

Аз понеже имам вишу убразувание не можем да си намерим работа у България и сметам да одим у Америка и от там да поткрепим ГЕРБ и Бойко

169

Станко

преди 4 години

И ПОСЛЕ ГЕРБ С ЧЕТВЪРТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРАФА

168

Dr. Watson

преди 4 години

Имам и един приятел, има фирма в София, скъсва се от работа, дава хляб на 15-20 души, плаща им добри заплати и още не може да си изплати панелния апартамент.

167

Dr. Watson

преди 4 години

Аз познавам един, където едвам завърши гимназия, а сега е депутат. Баща му има много пари(да не се чудите как така)

166

JJ

преди 4 години

Държавата се самоизяжда от безхаберие. Всички искат тлъсти пенсии но не се сещат че няма млади хора които да изкарат парите за тези пенсии. В България хората не се ценят и се очаква че ще работят за без пари. Да ама не.

165

до 171

преди 4 години

171, и ти си също толкова зле, щом пишеш "наистина" с Й!Младите днес са арогантни и си мислят, че някой им е длъжен. Всеки почва от малко пари!Всички сме били студенти и се работили като сервитьори и бармани, за да се издържаме, днешните и това не искат дори, чакат на мама и тати. Няма как да им се дават големи заплати, има си йерархия навсякъде.

164

Помпео

преди 4 години

Мит 1 е че има много работа в България. Мит 2 е че има кой да плати за нея. Мит 3 е че има държава. Мит 4 е че има икономика. Мит 5 е че има държавници които знаят какво правят и мислят за народа.

163

Анонимен

преди 4 години

... 51% от тези млади хора са българи, 30% роми и 20% са турски етнос и др.... Общо 101% - авторката на статията е живият пример по темата за "образованите" кадри

162

Станко

преди 4 години

Спомнете си какво става когато БСП е на власт: Лукановата зима, глад и студ, после Жан Виденов, хиперинфлация. После тройната коалиция. Това са 3 национални катастрофи и затова най-важното е социалистите да не получат никаква власт.

161

Пешев

преди 4 години

Нация на която идолите са Азис и Пеевски трябва да изчезне като динозаврите.

160

Хм

преди 4 години

Качествените млади с образование ,бързо се опиентират и се запиляват в чужбина. Би трябвало вече да се усеща ,че децата намаляват от година на година.Випуска от гимназията на сина ми /сега 27 годишен/ беше 68 000 ,а тазгодишния беше 51000 за цяла България. Цифрите са обявени покрай матурите. Тук остават само ниско образованите и съвсем малко от високо образованите ,които или имат семен бизнес ,или работят в чужда фирма с високо заплащане. Нещата все по- зле ще стават...

159

Анонимен

преди 4 години

Пример: съученик от гимназията. Не учеше никога за нищо, завърши с диплома 3 и нещо. Когато го питах защо така, отговаряше, че тия знания не му трябват в живота и в работата. Чудех се как може да говори така, ама после разбрах. Като завърши, баща му го направи управител на един от многото му полусиви бизнеси. Сега прави пари, кара скъпи коли и плаща ниски заплати.Българска идилия.

158

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИменно. 600 лв. не са пари. Да работиш е да ти трябват пари за елементарни нужди е абсурдно.

157

Анонимен

преди 4 години

Айде още един клакьор на бг работодателите робовладелци.Ама те защо не учели, най-добре по 15-20 висши да имат поне 10 езика да говорят ама със сертификатите от Оксфорд и Йейл.Да могат да карат,тир,кораб,самолет и влак а също така и да програмират поне средно ниво.Ако са жени е добре да ги бива и в секса.Ако са мъже да раболепничат и да работят всеки ден по 4-5 часа за 20-30 лв към заплатата.Това са само най-основните умения както виждате нищо кой знае какво за крупната сума от 700-1000 лв.

156

Анонимен

преди 4 години

Младите найстина са много зле, но защо да ги обвиняваме тях а не техните родители.Все пак от родителите зависи дали ще е поредния *** или културен млад човек.

155

Анонимен

преди 4 години

...в кратките беседи с младите винагиразбирам,че на тях им трябват пари,а не работа.Сладури.

154

Анонимен

преди 4 години

На мнозина мама и тати пращат от чужбина.На пишльовците тук не им трябва образование,телефоните им мислят вместо тях.Трагедията ще настане когато мама и тате вече няма да могат ..и празноглавецът с ръце в г... завряни ще умре от глад.

153

Държавен служител

преди 4 години

Чудат са в коя фирма да почнат без пари да бачкат:)