64

Анонимен

преди 4 години

Половината руснаци, които шетат по света, са агенти на службите. Другата половина са потенциални такива - винаги може да им наредят нещи и те изпълняват, защото са фашистка нацийка.

63

Анонимен

преди 4 години

За руснаците зная 4е от 100 " истини " -99 са лъжи .

62

ПАСЕ

преди 4 години

Най-много обичам, претоплени манджи и заглавия с питанка. Направо, обожавам.

61

Анонимен

преди 4 години

информацията не е вярна няма никакъв генералспециално путин е наредилза чий им е човек дето е лежал 5 години в техен затвор и са го пуснали да си ходи където икаима вероятност и той като нашия георги марков да е станал неблагонадежден и да са си го свитнали и да си го препишат на руснацитепрочетете писмото на георги марков до колегата му от свободна европа - не е в полза на демократична англия и изразява пълно разочарование

60

Костов

преди 4 години

Ингилиз-Пикчърс са големи артисти.Всеки нормално мислещ човек с по вече от две гънки мозък в главата си ще се замишсли-Ако руснаците искаха точно този да отстранят щяха да го сторят в техния затвор в който е лежал Скрипал и света нямаше да знае нищо за него.Второ при търсенето на "следата " от отровата имаше няколко облечени в спец облекла , и търсеха нещо-може би под вола теле !!! Да де, но до тях имаше полицаи без спец облекло е да де но и те щяха да се гътнат ако е имало отрова ха ха!!!!

59

Анонимен

преди 4 години

БТА и днес. бг с голи гърди пазят авторитета на ГРУ и Русия и вместо да споменат за мръсните подвизи извършени в България от този генерал мълчат като кютюци за отравянето на Гебрев. С такива медии съвсем скоро ще станем Задунайска сибирска република.

58

Анонимен

преди 4 години

Британците просто им отстреляха още един разведчик, този път може би дори генерал.

57

Анонимен

преди 4 години

какво значи нерегистрирана карта която не оставя следи? питам съвсем сериозно от техническа гл.т. Значи карта, регистрирана на фалшиво име, каквато само службите могат да си позволят.

56

извинисе на читатели

преди 4 години

заради пустата му руска гас, нашите мекерета са готови да плюят по най-известната радио секция.Аре дайте декюменто и кадрото на тоя генерал дето бил в БеГето и ЮКето, аре бе. Какво приписвате на ББС? ББС има много силен и съществен принос за подпомагане на антихитлеристката съпротива в България. Авторите да се извинят на нас читателите и да се обадят в Ми5 че са го сторили, че ония раведки чак през Ламнаша се чува как се присмиват на днеснягитебегети

55

не се гаврете с ББС

преди 4 години

някой в нашето днеснобг се гаври с една от най-интересната информационни агенции.Да приписват че именноББС са казали: Според "Белингкет" той се е намирал в Обединеното кралство в момента на атентата срещу Скрипал, а през 2015 г. е бил в България, когато е бил отровен местен търговец на оръжия.Абе от Ми5 ще се спукат да ви се кикотят бе. При такива голями зулуми всеко разузнаване си наем извършители, а днеснягите мелят че ББС казали че цял Генерал от КТБ едва ли не гледал шоото Скърцал

54

Васил

преди 4 години

Не свършиха *** или само те останаха!?

53

Анонимен

преди 4 години

Убииициии!

52

Не е верно

преди 4 години

Скрипалови не са отровени от Кремъл , а от гру. И Литвиненко не е бил отровен, той така си е свикнап в Масква да си пие чая с полоний. А малайзийския самолет не е свален с руска ракета , ами със стара - съветска. И чернобил не е имало - западните империалисти са го гръмнали.

51

До 64

преди 4 години

Ако съседа ти е наредил да убият твой роднина...ти го подозираш...ще искаш ли да ти помага в разследването и намирането на доказателствата?

50

Мишо

преди 4 години

Руснаците се спукаха да ги молят тези *** англичани да инициират разследване, разпити по дипломатически канали, както му се полага. Ама не те на хакери и социални мрежи вярват! Пешо дължиш ми пари, пише го във фейсбуката, чиста истина! Върни ги, веднага!Предлагам да затворим съдилищата, да живеят социалните мрежи, хакерите и журналистите! Съд не ни требе!

49

Мишо

преди 4 години

А пък аз пускам новичок като хапна дюнер, ама по-мазничък! Явно в Аладин правят нещо конспиративно? Мали, дали не са виновни? Смятам дали са виновни? Искам да ви кажа, че май са виновни? И е твърде възможно да са виновни, един хакер от квартала ме убеди в това, а и в инстаграм го потвърдиха, май? Общо взето струва ми се, че всички са виновни май? Так пише в Космополитан, май?!

48

смехурко

преди 4 години

до 26: аз тая "нефункционираща" държава доста съм я обикалял ( за разлика от теб като гледам ) и трябва да ти кажа, че изглежда доста по-добре от нашата, малко тъпо ми звучи да акаш нагоре като си в дупка ( сещаш се кой ще е наакан) по темата: тея яко се оплетоха вече, голям смях руски генерал отива в англия и командва през wattsup, тия да не са извънземни та оцеляха 2-3 часа след новичок /повечето 30 мин. не изкарват :)/

47

Тереза Мей

преди 4 години

По естествено изглежда да е жертва на разни английски новичоци. Борис Джонсън също би бил по достоверен като жертва на Ми6.

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен По простотия ,демократите са ненадминати .Затова няма край .

45

Анонимен

преди 4 години

шоу, цирк и примитив