87

Дядо Соци

преди 4 години

За 2 г. в казармата се научих да си оправям идеално леглото и да мета с метлата, без да вдигам много прах. Това ми беше ползата.

86

Мето

преди 4 години

Да да станеш полицай ти трябва ЕГН

85

Йфбфн

преди 4 години

Еми що ги зимсте а не ги проучвате преди това

84

Ако си боклук

преди 4 години

Няма значение дали си ходил или не в казарма !!!

83

Анонимен

преди 4 години

Процеса на разпад в обществотовърви с бясна скорост.Казармата е ключов фактор.Мъж който не е бил в казармата е ***.ФАКТ

82

Цв Цв

преди 4 години

До като не се спрат кадровите недоразумения ще става още по смешно и трагично. Отгоре до долу.

81

Доктор от комисията

преди 4 години

Подбора е трагедия.

80

Мими

преди 4 години

Изобщо не е на ниво подбора на служители за МВР.Нито физическата,нито психическата подготовка обществена тайна е че за да станеш полицай трябва да си човек на някой от ръководството на дадена дирекция.колкп ръководни служители са разследване от Дирекция,Вътрешна сигурност,колко директори на областни дирекции за злоупотреба със служебно положение.ловат дребните риби,другите да недосегаеми за вътрешна сигурност

79

Анонимен

преди 4 години

Българите са доказали в последните 1000 години че са пaплaч която не може да се самоуправлява.

78

Бай Иван

преди 4 години

Прав е! Старите много по-умело взимат рушвети!

77

Стратег

преди 4 години

Но, по принцип всеки мъж, независимо дали ще стане полицай или не, трябва да минава казарма. Това нашето е пълна перверзия и разруха. Ние изпуснахме поколения затривайки ги чрез либералната демокрация. Такъв мъж трудно създава и удържа семейство. Факт. Той си е дечко и бебчо. Не е свикнал да устоява на елементарни трудности, а животът е к.ур и спеч...

76

Стратег

преди 4 години

До старТова не е така;))) Тук не става въпрос за войниците, които мутират яко и доволно, а за интелигентната част от мутацията, т.е. пагона;))) С една дума, навремето, завършилият ШЗО, можеше да стане полицай. И някои от шефовете на полицията до 2009-та беха такива. Точно един такъв смаза протеста през 2009-та;))) Сега сигурно вече е пенсионер;)))

75

SS

преди 4 години

няма нужда от казарма.На тоа дето са го хванали с наркотика просто трябва да конфискуват цялото имущество. И на семейството му. За назидание. Ха да видим след това дали някой от другите полицаи изобщо ще помисли да пласира дрога.Само така "се получават базисни навици и дисциплина". Тествано и доказано (още от времето на Римската Империя)

74

Анонимен

преди 4 години

Как може държава оградена със много по-големи да си спре наборната воиска и да остави офицерските части само?!Турция 82 милиона и се увеличава.Румъния към 20 милиона.Гърция над 10 милиона.България 6 милиона и нещо... и вече има само една шепа професионална воиска по-малко от полицията.А в Израел задължителната военна служба важи даже за жените.

73

Анонимен

преди 4 години

по-кадърното се е устроило на високо платена работа при престъпнииците и каквото е артисало-давай начи жандармеристи.

72

Анонимен

преди 4 години

Не, да не вземете сега да ми обяснявате и че не знаят как се стреля с пистолет???

71

човек

преди 4 години

Офффффффф...Да се смея ли, да плача ли?Бе няма ли МВР школа? В Симеоново не ги ли учат тия момчета? Направо от улицата ли ги взимат???За какво им е пpoклетата казарма???

70

Анонимен

преди 4 години

министъра трябва да знае че мвр е девоенизирано от години но още не може да се отучат от воените порядки.

69

Счети

преди 4 години

За съжаление в полицията работят хора, които не стават за нищо друго, така е най-лесно. Особено ако имаш някой познат в системата нещата стават доста лесно. А всъщност в полицията трябва да работят хора с висок морал и чувствто за дълг, такива рядко се срещат в системата. Помня преди години катасджии ни спряха с баща ми и му поискаха документи за проверка. Баща ми с целия си акъл беше сложил парите за тока в паспорта, а полицаите му ги откраднаха. Ей такива хора работят в МВР !

68

стар

преди 4 години

Тъй ли!? Само преди 10 години един експерт обясняваше, че от военен полицай не става! Защото имало опасност да наруши човешките права при изпълнение на полицейските си функции! Защо бил обучава да изпълнява заповед без да мисли и да трепе наред! Между другото, точно такава бе нагласата на армейците, когато решиха да ги пращат на границата! В един армейски сайт четох коментарите им, кой колко мисии имал, кой бил командос, сякаш НАТО и ЕС ще им позволят да бъдат бойци, а не Майка Тереза!