46

Някой

преди 4 години

До ОбективноТи да не мислиш, че им пука за щетите? Дрогата е незаконна и следователно - без акциз; идеята е да се изкарат данъци и от нея все пак

45

Анонимен

преди 4 години

Напишете в you tube.FLAKKA EFFECT и сравнете колко е по опасен алккохола

44

Анонимен

преди 4 години

Как так, ще има забрани? Забрани? Всеки ще си взима, каквото му е кеф и тва е..

43

Анонимен

преди 4 години

"Антибиотиците са по-вредни от хероина и това е факт."Затова, кат са разболейш ндей зима ликарств аи мри..

42

Анонимен

преди 4 години

"Правят само констатацията, че умрелите от алкохол са повече от умрелите от наркотици, което е естествено при положение, че сравняват милиони, употребяващи алкохол с много по-малко хора, употребяващи наркотици."Ако си на 50, виждам, защо мислиш така... Ама си крив.

41

Анонимен

преди 4 години

Опасностите от LSD са дииииоооста преувеличени.

40

Тревoман

преди 4 години

Затова трябва да се легализира тревата. Има куп психично и онкоболни, които трябва да се лекуват.

39

Анонимен

преди 4 години

Правят само констатацията, че умрелите от алкохол са повече от умрелите от наркотици, което е естествено при положение, че сравняват милиони, употребяващи алкохол с много по-малко хора, употребяващи наркотици. Умрелите от алкохол са повече и от умрелите в самолетни катастрофи, което не означава, че чашата уиски в ръката ви е по-опасна, отколкото да сте в падащ самолет с горящ двигател.

38

Анонимен

преди 4 години

Излиза ,че наркотиците и наркоманията ,като демократична ценност са много по безопасни . Луд умора няма 1

37

Накратко

преди 4 години

Алкохола убива 3-пъти повече хора от наркотиците.Който има желание може да прочете и да се просветли.Познавам поне 10 човека който са си отишли от цироза ,но от наркотици поне аз не познавам,това не значи че няма.

36

Питайте очевидци

преди 4 години

За алкохола питайте тези, на които бащите им са били алкохолици. Нека те а ви кажат техните впечатления как се живее с алкохолик.За наркотиците пък питайте семействата с деца наркомани - те могат да ви светнат дали е хубаво.

35

Анонимен

преди 4 години

Алкохолиците са мъртви преди да умрат физически и карат всички около тях да страдат , нз за наркотиците нямам опит.

34

Анонимен

преди 4 години

Жената ми прави две палачинки с масло от к.....с и цял ден съм на сливата !

33

Анонимен

преди 4 години

Алкохолиците да минават на химио терапия !

32

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа, 2000 и кусур лета, пиЙеньЙе, пушьйене и всичко е било напразно. Язък, както казват англичаните ...

31

Анонимен

преди 4 години

На мен честно казано не ми се иска София да заприлича на Амстердам. Честно, наистина ми е много гнусно в Амстердам. Яко смрад на ypина по улиците, пияници, мypви и свoдници в скъпи костюми, тип "бургаска батка", ама в костюм.

30

Анонимен

преди 4 години

Умрелите от алкохол са много повече от умрелите от метеорит паднал върху главата. Това означава ли, че да ти падне метеорит на главата е по-безопасно отколкото да употребяваш алкохол?

29

Анонимен

преди 4 години

Не бе, щото на морето преди няколко месеца изплуваха някакви сакове и куфари с кокаин и сега пускат реклама по медиите, че да им намерят пазар. Ахахахах!!! То като реклама на прах за пране... Или новите капсули, които директно пускаш в пералнята, Ленор, Персил, "новият Вениш за петна по дрехите" и т.н. Хайде замислете се, че всеки втори човек ги купува тия работи защото ги е чувал по телевизията или ги е видял в Интернет.Дамски прeвръзки с крилца, тaмпони с лавандула и кво ли още не.

28

Анонимен

преди 4 години

Не виждате ли, че те не са изследвали конкретните вреди от различните субстанции, а връзката между смъртността и употребата на субстанции или връзката от разпад на семейство и въпросните субстанции. Т. е. от 100 развода при 95 от случаите някой е употребявал алкохол, а в два от случаите някой е употребявал хероин - значи алкохолът бил по-вреден. Или вземат 100 смъртни случая и установяват че 98 през живота си са употребили алкохол, ама само 5 марихуана, което според тях означава вреден алкохол.

27

Анонимен

преди 4 години

a дубрутров щатите и канада има отдавна подобни анализи. вредите за обществото които нанася пушенето и алкохола са в пъти по големи от марихуаната от гл.т на обществото и като държавни разходи. изключително много натоварват здравната система. докато мериджейн тежи само като рейнфорсмънт и то само защото е забранена