54

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

АКО НИЕ БУДИСТИТЕ НЕ ПОЧНЕМ ДА ПРАВИМЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА ИСТОРИЯ ЩЕ БЪДЕМ НИЕ(ЕДВА 500 МИЛИОНА СМЕ) АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БУДИСТКИ СТРАНИ ИМАТ ОТРИЦАТЕЛЕН ПРИРАСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗА СМЕТКА НА УВЕЛИЧАВАЩИТЕ СЕ КАТОЛИЦИ И МЮСЮЛМАНИ(ФИЛИПИНИТЕ И ИНДОНЕЗИЯ) ТАКА ЧЕ БЪДЕЩЕТО НИ НЕ Е МНОГО СИГУРНО АКО НЕ ПОЧНЕМ ДА СЕ ПЛОДИМ.......

53

Анонимен

преди 4 години

Симптомите И говорят, че наведнъж ще и се отворят всички чакри до 5-та.ВСИЧКО ВЪВ ВСЕЛЕНАТА Е ТРЕПТЕНЕ (ВИБРАЦИЯ). НЯКОЙ ОБЕКТИ СА НИСКОЧЕСТОТНИ, ДРУГИ ВИСОКОЧЕСТОТНИ. ВСЕКИ СИ ИЗБИРА САМ, ЧЕСТОТАТА!

52

Анонимен

преди 4 години

Стресирана е , нищо друго неможе да е!Ама с тия един милион имигранти наистина збьрка, може би трябваше да помогне само на тия които имат нижда от истинска закрила бягащи от военни конфликти.

51

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 28:ХРИСТИЯНИТЕ СА 3 МИЛИАРДА ТАКА ЧЕ ЗА КАКВА ИСТОРИЯ ГОВОРИШ ТИ БЕ? НИЕ БУДИСТИТЕ СМЕ ЕДВА 500 МИЛИОНА............

50

Анонимен

преди 4 години

Абстиненцията не прощава

49

...

преди 4 години

До ЛекарДокторе, ти *** уби :D

48

Лекар

преди 4 години

ТРИПЕРлива бабичка не се лекува ,то с тия мигранти в Райха... Може и да се разтресе повече от вида на Тиквата,я от смях,я от срам или страх...

47

...

преди 4 години

Здравословни проблеми. Това се пояяава, когато знаеш че ще умреш от глад, че няма да имаш пари да си платиш сметките, че не можеш да изхраниш и подсигуриш децата си, че семейството ти е на косъм от развод, заради огромните лихви на заемите...Те така живее българския народ, вече дойде време и бабичката да го разбере. Да знае какво се случва. И както казват от Североизточна България - халал да ти е.

46

Анонимен

преди 4 години

Не бива да се изключва,че това става заради гузна съвест-Ква гузна съвест бе гьотверен? Ти влизал ли си в немски форум, да видиш, какво мислят за нея германците. Това че в някакъв български ***, пеошляците се надпреварват да я плюят не я прави по-малко значима.

45

Анонимен

преди 4 години

Според мен пак са се ояли преди това и дюзата е заиграла. Вижте е само какъв *** е станала това не става с вода :)

44

не може да бъде!

преди 4 години

Не бива да се изключва,че това става заради гузна съвест-само като погледне назад какви ги е вършила,треска ще я тресе!И с Украйна е същата работа-САЩ докараха на власт едни ***,а Германия и Франция станаха гаранти!Ако Меркел е нормален човек,ще изпитва чувство за срам като гледа какво вършат украинските управници!Но треската е и за друго-американците ще си вдигнат чукалата от Украйна и ще оставят ЕС да оправя бакиите!?Но струва ми се,най-голямото треперене ще бъде при среща с Путин!?

43

Анонимен

преди 4 години

Вие Меркел не я мислете!Симптомите И говорят, че наведнъж ще и се отворят всички чакри до 5-та. За това не и треперят краката, а предимно ръцете.Този симптом се проявава често през денонощието, но е строго специфичен, с различна сила и интензитет при различните хора.

42

Boston Dynamics

преди 4 години

Бабичката пукяса преди 4 години....от тогава я заменихме с наш робот...

41

Анонимен

преди 4 години

Само е набарала мездренската ракия на Бай Пешо - стругаря от Краводер!

40

бай Тъпчо

преди 4 години

Туй нещо мяза на онуй нещо, дето некои жени си го слагат на едно нещо, да ги гъделичка бе...може да го е забравила включено-знайш ли...тя германската нация нали е техническа и всичко може да измисли

39

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите, ми става ясно защо държавата ни е в такова състояние...

38

Анонимен

преди 4 години

Праи се на луда за да не я съдят.

37

Аззз

преди 4 години

И Хитлер съм го гледал така да се тресе като ненормален. Съвпадение? Не мисла

36

Анонимен

преди 4 години

Време е за ново тяло, старото вече се изхаби.

35

Анонимен

преди 4 години

Застигнало я е проклятието от белия човек.