17

Някой

преди 4 години

До Анонимен 7"В Северна Корея пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна."Ми не ровят, няма смисъл; там никой не изхвърля храна, щото и бездруго не стига

16

Анонимния

преди 4 години

И някак си съвсем назабележимо, само с две думи пишат че "австралиеца" само не се е свързвал със семейството си последните няколко дена . НИКОЙ не може да потвърди че е задържан . ЦЯЛАТА ОСТАНАЛА ЧАСТ от статията е разказ по слухове и разни истории в стил дядо Торбалан . Но, това не пречи на нашенския бай *** да зареди лай*номета и да стреля... стреля... Все пак 2 цента са си 2 цента , довечера ракия трябва да се люска . А като добави и копейките от ДРУГИЯ си акаунт ще има и за салатата .

15

Анонимен

преди 4 години

Снимането било забранено без да се иска разрешение. Ми хубаво - получи разрешение и снимай, прави видео. Ето в тубата почти половинчасово видео на полет на мотоделтаплан над Пхенян. Прекрасни булеварди, спортни комплекси, огромна пълноводна река, паркове, квартали, архитектура.

14

привет от Германия

преди 4 години

Северна Корея е най-капсулованата страна в света ! Туристите нямат право да ходят където си иска и да правят снимки ! За тях има определен гид ,който ги води там където Ким е казал ! Чуждестранните студенти и лекари предимно очни хирурзи са една идеална възможност на западните страни да разузнаят нещо повече за тази капсулована държава !Западните държави безплатно оперират северно корейците , а Ким ги лъже ,че той плаща операциите !В Youtube има достатъчно клипове !

13

ех

преди 4 години

Дарвин

12

Анонимен

преди 4 години

Едва бай Дончо успя да отправи покана за среща и върлите му либерастски противници побързаха да публикуват и тиражират негативна новина за Ким.Виждате ли как се форматира информационно поле за очерняне или обелване?

11

Анонимен

преди 4 години

Президентът на Съединените американски щати мистър Доналд Тръмп се зарадва на писмото което получи от своя севернокорейски колега другаря Ун.

10

Патриот

преди 4 години

Какво става с Асандж????Неговото задържане демократично ли е ,та той разкри краварските военнопрестъпления и зверства??

9

Анонимен

преди 4 години

Алек Сигли бил един от малкото студенти от западни държави в Пхенян.Един от малкото, но не и единствен. Значи не липсват желаещи западняци да живеят и учат в КНДР.

8

привет от Германия

преди 4 години

Той на сама глава няма как да организира обиколки и да развежда туристи ! Всичко това става ако Ким е дал своето одобрение и туристите се водят на точно определени от Ким места за да се покаже на туристите най-доброто от Северна Корея , а лошото което е 99 % в страната туристите не трябва да го виждат ! Предимно обиколките са в столицата ! Снимането е забранено без да се иска разрешение ! Това момче явно нещо е сбъркало и е завело туристите там където не трябва да ги води ?! Затова изчезна !

7

Анонимен

преди 4 години

В Северна Корея пенсионерите не ровят в кофите за огризки от храна.

6

Анонимен

преди 4 години

Ей така се действа срещу капиталистическия враг, не като нашите комунисти по фирумите дето само лаят а един американски турист не са арестували дето внася Кока Кола контрабандно

5

Разчувствуван

преди 4 години

Насълзиха ми се очшките от историята на Алек Сигли, ох. Хайде да направим бдение със свещи за Алек Сигли.

4

Анонимен

преди 4 години

Който го е страх от мечки да не ходи в гората, нали така? Като не могат един ГуЛАГ да изкарат, що ходят из Северна Корея? Мекотели!

3

123

преди 4 години

Фалшива новина.

2

Анонимен

преди 4 години

Всички наши русофили комунисти - да стават студенти в Северна Корея!

1

АнонимеН

преди 4 години

АРЕСТ И ТРУДОВ ЛАГЕР!!!НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ОТИДЕ ДА УЧИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!