164

Анонимен

преди 4 години

Лошо.

163

Даскала

преди 4 години

Слави , като ти чета счетоводната справка за парите на БСП имам чувството , че сте я писали заедно с Горанов - финансовия министър!Защо обаче не си зададеш въпроса от къде взима ГЕРБ парите си за партията , като са събрали едва 160 хиляди лв. от членски внос , а БСП над милион!ГЕРБ има пари да купи всичко и всеки /пресен пример си ти Слави , любителя на дебелите пачки/, а БСП няма свободни пари за организационен живот!Очевадно е КОЙ Е КРАДЕЦА В БЪЛГАРИЯ!От къде ГЕРБ взима парите си за харчене?

162

Психолог

преди 4 години

Хей Слави, един съвет. Говори за това откъде са парите на управляващия ГЕРБ. Нападайки опозицията, подкрепяш корумпирания ГЕРБ. Ако продължаваш така скори никой няма да те чува.

161

Бенчо

преди 4 години

Абе и аз ще дам някой лев на колегите от БСП,ама трябва да купувам нови гума на Ролса..........

160

популист

преди 4 години

Такива помощи, цоциални, децки и пр обгрижване към братята роми не емало и в най златните години на комунизъма ... Да възхваляваш днешните, значи че си от обгрижваните ...

159

Анонимен

преди 4 години

Вчера клоун - днес е голям "политик"

158

хахахааа....

преди 4 години

Кой е той????????????????

157

магурката

преди 4 години

И в ЕС е същото - всички внасят,а после малцина получават за къщи за гости примерно.1,5 милиона за структурите,а на колко от тези структури партийните клубове са собственост на партията и колко от тях получават и наем за част от тях?Колко пък от получаващите възнаграждения по партийна линия са и на общинска работа?Ей заради това не ми се гласува - да ги слушам каква полза за демокрацията е да получават пари от бюджета.

156

Лоша Работа

преди 4 години

Комуниста кръв повръща пари не връща.

155

Г-жа Лъжа

преди 4 години

*** Нинова защити по безспорен начин името си г-жа Лъжа. Излъга партията и българския народ, че ще подаде оставка поради тежко загубените избори от Герб, а сега се отметна и каза, че няма да подаде оставка. Има ли някой, който да вярва още на *** ? Смях...

154

Двете краадли

преди 4 години

Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - *** Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(*** Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) и след тежката загубата на изборите БСП закономерно отива към своя естествен край...

153

офшорното Ленче

преди 4 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

152

Анонимен

преди 4 години

Някои хора ... .! Животът е като колело.Колкото по-яко се изхвърляш нагоре, толкова по-лошо ще паднеш на главата си един ден. Например на плочника в Сливенския.

151

Народа !!!!!!

преди 4 години

Искаме *** в Сливенския затвор до живот !!!!!

150

България е във НАТО

преди 4 години

Братя българи още ли не сте разбрали че комунистите са проклятието на България

149

Чернобил = комунизъм

преди 4 години

Питам комунистическите изчадия защо скрихте за аварията в Чернобил от българите ?????????

148

Анонимен

преди 4 години

"Защо всички комунисти са крадци ... ?" Ами защото тяхната идеология го казва."Вземи имуществото от имащите и го дай на ... ." Е, там нишката се губи. Тези, които им повярваха и им помогнаха, и трябваше да получат, не получиха.Пак са бедни.Любопитното е че все още им вярват.Нещо като нашите алоизмамници и бабите ни.Феномен някакъв.

147

москвич бракма

преди 4 години

45 години България беше под комунистическо робство ,45 години българина беше роб в собствената си държава ,45 години убийства заради един виц против диктатора живков ,45 години руски москвичи и заски ,45 години затворени и изолирани от западния цивилизован свят 45 години мъка е как да дадем власт на комунистическите изчадия ??????......

146

No problema

преди 4 години

Разбира се, Слави е спасението !!!Той ще ни оправи,както СДС или царя за 800 дни сега Бойко ама на него му трябват 800 години .Така си ги търсим и си ги намираме оправячи дето хоп и аре .

145

Чернобил = комунизъм

преди 4 години

Как може наглите крадливи комунисти да искат власт те от затвора не трябва да излизат до живот !!!!!!