23

BROWN POWER MEXICO

преди 4 години

ДО 32:КОЕ ОТ НАПИСАНОТО НЕ Е ВЯРНО? НИМА ОСПОРВАШ БИОЛОГИЯТА И ФАКТИТЕ? НАЛИ СИ ЧУВАЛ ЧЕ КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

ами той гренобъл не е като едн овреме вече си има име европейския бруклинтова са последиците от така наречената европейска политика - която е нищо друго освен изпълняване на директивите на краваршингтон- които целят скапването на най-големият им конкурент - европата

21

БПФ

преди 4 години

Ваше право е да се плацикате и облечени като черни нинджи, но в Талибания, не в Европа !!! Марш при камилите !!! Никой не ви е викал тук !!!

20

Доктор

преди 4 години

Буркината е изключително нехигиенично облекло. Безотговорно е да се ползва в басейн където останалите граждани са по бански. Или трябва да се пресуши басейна или да се забранят буркините.

19

Анонимен

преди 4 години

правилата са еднакви за всички,защо трябва да са различни за тях,не може една религия да диктува обществения живот,тогава трябва да се разреши на всяка една религия да го прави.Религията не е над обществените правила,защото не е една за всички,а правилата са за всички.Тези ги определям като нагли,в техните държави нямат права да са хора,а тук искат повече права от местните,също и вниманието да е насочено към скучните им особи и репресивната им религия

18

Lan

преди 4 години

В Европа си има правила...и аз може да искам на нудистки плаж в Дубай, ама няма да ме огрее предполагам. А в Афганистан и с нормален бански няма да ме огрее!

17

Юнал Джемилов

преди 4 години

Това е потходяштото облакло на обштествено място а вие много внемавайте какво дразкате ей

16

Анонимен

преди 4 години

Бях на почивка и една се появи на басеина с подобни парцали навлечени по нея да се къпе там. Щях да си издрaйфам червата. Добре, че не повтори повече!

15

Анонимен

преди 4 години

Те искали това искали онова...Защо не отидат в Афганистан и не се къпят там така?Тия смешници от гражданският алианс за гренобъл са некви скрити агенти на тия талибанки.

14

мак

преди 4 години

Те искат в Европа да се отнасят към тях по-специално, но в техните държави кой не-мюсюлманин може да си позволи подобен протест? Измислени права, изсмукана от пръсти дискриминация. Предполагам, никой не ги държи насила тук, имат избор да се върнат у дома.

13

Само питам

преди 4 години

Ако отидат две европейки в Саудитска арабия ще ги защитят ли местните жени ?

12

ок бе

преди 4 години

Аха. всичко разбрах и съм напълно съгласен, солидарен и т.н. само ми обяснете как успяхте при всичките тия хора в басейна да натъпчете и 2 възрастни кита?

11

Анонимен

преди 4 години

Ами като се държите като животни, значи искате да се отнасят с вас като животни...толкова е просто. Човек като види *** не я кани на бал нали?

10

Ууа

преди 4 години

Идваш в Европа и живееш по правилата. Ако не ти харесва марш откъдето си дошъл.

9

Водолаз

преди 4 години

Понеже много често тук се пускат статии за целулита, да се има предвид, че еластичните буркани помагат много.А при студена вода се слага неопрен, против замръзване на кайсиите.

8

Fenasi Kerim

преди 4 години

Да отидат в "демократична" Саудитска Арабия и там да се къпят.

7

а

преди 4 години

Аз ли само за първи път чувам думата "буркини", в началото си помислих, че са от Буркина Фасо.

6

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези жълти битови новини? Някакви патици решили да не спазват правилата,и да тероризират мнозинството и ни занимавате с това?!

5

ДДТ

преди 4 години

Изпрали са си дрехите там,където другите търсят прохлада и чистота. Простотия!

4

Свещен Гущер

преди 4 години

Нас какво ни интересува нормалните хора разни пенджабски истории?