666

Анонимен

преди 4 години

Против съм поругаване на руски паметници, било то и съветски. Но се възмущавам от онези наглеци и ***.оти - русофили и руснаци (и рускини) , които твърдят, че българите сме били НЕблагодарни към Русия.Тия тъ.паци гледат и посочват само онези вандали, които нагло поругават руския съветски паметник, но тия русофилистични тъ.па.ци си ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ, когато българската власт изпраща българските граждани да почистват руския паметник от нечистоиите. Кой чисти този паметник,***? Извънземните ли?

665

Анонимен

преди 4 години

Против съм поругаване н аруски паметници, било то и съветски. Но се възмущавам от онези наглеци и ***.оти - русофили и руснаци (и рускини) , които твърдят, че българите сме били НЕблагодарни към Русия. Тия тъ.паци гледат и посочват само онези вандали, които нагло поругават руския съветски паметник, но тия русофилистични тъ.па.ци си ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ, когато българската власт изпраща българските граждани да почистват руския паметник от нечистоиите. Кой чисти този паметник,***? Извънземните ли?

664

Анонимен

преди 4 години

До рускиня до 705Като разделим едните руски паметници ( от царско време и посветени на Освобождението на България) от другите руски паметници ( от съветско време), които се намират на Българска земя, ще установим, че съветските паметници в България са ПОВЕЧЕ от тези съветски паметници в цяла Европа, включително и в Сърбия!И въпреки паметниците и грижата за тях, ти имаш наглостта да казваш, че българите сме били НЕблагодарници! Ти, рускиня , си ***! Ако ни мразиш, махай се от България

663

Анонимен

преди 4 години

До рускиня до 705А колко са българските паметници на територията на Москва и на цяла Русия? Едва ли са 491 на брой, мила!И да знаеш тъ.па.чке, такова чудо - с руските пам.го няма другаде по света и в Европа, даже и в скапаният ви сателит - Сърбия!Ако махнете единствените 1- 2 български паметника в Москва и за цяла Русия, вие първи ще влошите българо -руските отношения. Ама вие си мислите, че сте невинни и и ,че другите държави ви мразят ей така, без причина и защото сте невинни. НЕ, НЕ сте

662

Анонимен

преди 4 години

Ако някой ги ***, ще му блокират сметките в Русия и ще го съдят, само да го пипнат в Русия-направо в ГУЛАГ.Тоест, могат да набедят когото си искат и да го отвлекат. Дипломатическите отношения с Просия трябва да бъдат скъсани и всичко проруски камъняци да се матрошат на чалъл за пътища.

661

човек

преди 4 години

До: номер 715 (Ей)Ми аз не виждам "Българин" какви "обидни" и "епитетни" думи е използвал?

660

Българин

преди 4 години

До ЕйПутлераст е диагноза, а не обида. А русофилията е форма на неграмотост, омраза и псевдоправославие. Така, че точно такова същество да говори за качество на мисълта е нонсенс.

659

Българин

преди 4 години

До рускиня до 705Първо, това са паметни плочи а не монументи високи десетки метри, които да покажат, че Русия е господар на България. Второ паметната плоча в македония е на действително загинали български войници. Единствените загинали руснаци в България са 42 умрели от употреба на метилов спирт в Бургас и разстреляните от СМЕРШ за издевателства над българското население. Разбираш ли ОГРОМНАТА РАЗЛИКА?

658

Българин

преди 4 години

До ЕйИ да продължаваме ли да търпим тези жалони на окупацията бе путлераст? разибра се, че трябва да бъдат премахнати.

657

Анонимен

преди 4 години

В страните, които са били окупирани, е имало Съпротива. У нас са били терористи. И никакви униформи не е имало.

656

рускиня до 705

преди 4 години

"..ВИЖТЕ СЯ: РУСИЯ СИ Е РУСИЯТУК Е БЪЛГАРИЯ И ЗА РУСКИ ПАМЕТНИЦИ НЕ МОЖЕ И ВЪПРОС ДА СТАВ"Така решили и македонци и разбили плоча на паметника на български воини. така решили молдоване и направили същото на паметник на български воини. Но не знам защо българи реагирали много остро, та чак и нота на външен министър имало. Ами с ваши камъни по ваша глава. Апрапо в Москва има паметник на Христо Ботев - да го махнем ли?

655

Българин

преди 4 години

До Анонимен..............Първо - руснаците не са държали България в окупаци..........Защото са разчитали на еничарите си българофоби, наречени още русофили. Русофилите сте вършели черната работа на руснаците. Избили сте повече българи отколкото са загинали през войните!

654

Истината

преди 4 години

До Анонимен...........Благодарете се, че е дошла съветската армия, за.Така може да мисли единствено примитивен русоид. навсякъде, където е стъпил руския ботуш е имало, глад мизерия и диктатура. Бившата ГДР все още не може да достигне икономическото развитие на ГФР. И това е факт. Всички държави, които не са били окупирани от Русия са много по-напред в развитието си.

653

Анонимен

преди 4 години

Нито майор Томпсън е бил с униформа, нито се бил с някого. Пратили са го да инспектира партизаните, а те са го утрепали, за да не им разкрие далаверите. Трънския отряд са били същите скъсаняци като всички останали терористи - облечени кой с каквото намери. Никакви английски униформи не е имало, още по-малко отличителни знаци.За 50 години за първи път чувам някой български терорист да е носил английска униформа. Това навремето що го премълчавахте?

652

Анонимен

преди 4 години

Първо - руснаците не са държали България в окупацияСамият факт, че нямахме улица, кръстена на български цар, а имахме градове като Сталин и Толбухин, е повече от всякакви бази. Комунистическаъа партия със съветските терористи бяха номер 1 по Конституция. В текста на химна бяха вкарали руска агитация и всеки петък Българска телевизия ретранслираше руски програми за наша сметка.

651

Анонимен

преди 4 години

Защото докато българския народ обича руския=--АЙДЕ КАТО ТОЛКОВА ОБИЧАШ РУСКИЯ НАРОД МАРШ В МАСКВА

650

Анонимен

преди 4 години

Няма паметници > няма оскверняване > няма затворВсичко е толкова просто.

649

Анонимен

преди 4 години

ВИЖТЕ СЯ:РУСИЯ СИ Е РУСИЯТУК Е БЪЛГАРИЯ И ЗА РУСКИ ПАМЕТНИЦИ НЕ МОЖЕ И ВЪПРОС ДА СТАВА...

648

Анонимен

преди 4 години

Благодарете се, че е дошла съветската армия, защото ако от Хитлер щеше да ни освобождава американската нищо чудно София да станеше нещо като Хирошима и Нагасаки. Защото докато българския народ обича руския и го пусна без изстрел едва ли щеше да пусне без бой американците.

647

Анонимен

преди 4 години

От целия Варшавски договор съветската армия е имала бази само в ГДР. За сравнение щатите имат стотици бази по света. Но не ги наричате окупатор и не искате да се махне паметника на американските летци, от чиито бомби са загинали няколко хиляди човека в България, точно толкова колкото и са жертвите на комунистическия режим. Жертвите на комунистическия режим повечето не са бистри води ненапити а на бомбите жертвите почти всички са НЕВИННИ и случайни мирни жители на София и други градове.