39

Анонимен

преди 4 години

Русия ще достави през август първите ракетите С-400 на Турция.

38

Анонимен

преди 4 години

Турция е държава.

37

Krom

преди 4 години

Поздравявам турците за куража да гласуват по този начин! Но не мога да разбера, защо това предизвиква такива "вълнения" тук? Честно казано, това си е техен вътрешен бизнес! Тук някакви хора взеха да им се привиждат градове-държави, други пък видяха края на Ердоган Хора, турците сами ще решат кой да ги управлява. От това ние нито печелим нито губим. Защо такива вълнения?

36

May be

преди 4 години

От статията на мен пък ми направи впечатление бюджета на Истанбул 4млрд.$. За справка бюджета на София е 1,6млд.лева(1млед.$).Населението на Истанбул е около 15млн. човека срещу население на София според НСИ около 1,3млн.човек. Извод: Истанбул с 4 пъти по голям бюджет и с над 10 пъти по голямо население(2,5 пъти по малък бюджет на глава от населението спрямо София) по мое мнение в града е построено и поддържано повече спрямо София. Къде се краде повече? Вие как мислите?

35

привет от Турция

преди 4 години

В Турция никой не знае кой е кмет на София или посланик на САЩ в България и никой не се интересува, нито хората, нито медиите.

34

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ПОЗДРАВЯВАМЕ С ДОБРЕ ДОШЛА НЕЙНО ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО ПОСЛАННИКЪТ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ ХЕРО МУСТАФА. ДА НИ ОТЪРВЕ ОТ КОМУНИСТИ И ТУРЦИ.

33

Анонимен

преди 4 години

ДОСТА ПРЕДВАРИТЕЛНА РАДОСТ ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПРАСЕТА

32

Боби

преди 4 години

До "Мастър" Анонимен"Бобка, нали говорим за евентуално независим град-държава тук или почваш да биеш отбой? Примири се и целуни ръката ми. Обръщай се към мен с "Мастър""Ето ти само един пример и то със София. Практически голяма част от водата която потребява София идва от Рило-Родобската област. Ако го нямаше този тръбопровод София ще се превърне в ... даже не ми се мисли.Може ли софия да съществува без дори само тази държавна помощ?

31

Анонимен

преди 4 години

*** в случая е ,че Турция произвежда честни избори ,а България неможе!

30

Боби

преди 4 години

До ДОГИ, КО СТАА?"ЩЕ КУПУВАМЕ ЛИ Ц400? ЩЕ ПРАВИМ ЛИ ПАТОЦИ? ЩЕ СЕ ОТВАРЯМЕ ЛИ МНОГО НА ЕС? ЩЕ СЕ КАРАМЕ ЛИ С ТРЪМП?"Купихме С-400. Като САЩ не щат да ни продадт Ф-35 ние ще си направим наш СТЕЛТ - Турците обявиха проекта на Бурже изложението.След като САЩ се кара с нас ЕС само ще спечели от нашия пазар.

29

Анонимен

преди 4 години

Бобка, нали говорим за евентуално независим град-държава тук или почваш да биеш отбой? Примири се и целуни ръката ми. Обръщай се към мен с "Мастър" :))

28

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Бобка, град който контролира Босфора, контролира много финансии и с този човешки ресурс парите няма да пресъхнат."Експерте Как Кмета на Стамбул контролира Босфора? И Кмета ли контролира Дарданелите?

27

ЕТО ЗНАЧИ

преди 4 години

ЕФЕКТИВНАТА СХЕМА КАК БЕЗОТКАЗНО ДЕЙСТВА! САНКЦИИ, ЕМБАРГО - И САТРАПИТЕ ПАДАТ! ДЖУДЖЕТО ДА ГОТВИ РАИРАНИТЕ ДРЕХИ...

26

ДОГИ, КО СТАА?

преди 4 години

ЩЕ КУПУВАМЕ ЛИ Ц400? ЩЕ ПРАВИМ ЛИ ПАТОЦИ? ЩЕ СЕ ОТВАРЯМЕ ЛИ МНОГО НА ЕС? ЩЕ СЕ КАРАМЕ ЛИ С ТРЪМП? ХАХАХАХА

25

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 5 За орязване на ресурсите на Истамбул си прав. Едно време така Станишев оряза парите за София да провали Бойко. Само че стъпи на мина. И Бойко рече: Я да ти кажа аз на теб .......смотан.....И те така. Станишев назначи Бойко за премиер.

24

Анонимен

преди 4 години

Бобка, град който контролира Босфора, контролира много финансии и с този човешки ресурс парите няма да пресъхнат. Сингапур, Хонг-Конг, чувал си ги предполагам? :))

23

Анонимен

преди 4 години

БРАВО! И ТУРЦИТЕ НЕ СА БАЛЪЦИ! ТОВА Е ОЦЕНКАТА, КОЯТО ЕРДОГАН ПОЛУЧАВА ЗА АНТИЕВРОПЕЙСКАТА И АНТИАМЕРИКАНСКАТА СИ ПОЛИТИКА! ДА ВНИМАВА И ПУТИН...

22

Анонимен

преди 4 години

Истанбул никога не е бил столица на България, дори и на фесовете не е хехе а скоро може и да не е част от азиатската орда ;)

21

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Истанбул трябва да се одцепи от Турция и да стане суверенен град-държава - така е най-справедливо."Ех ФУТУРОЛОЖЕ1. Как този огромен град с население 20 милиона ще се изхранва? 2. Кой ще му доставя питейна и техническа вода3. Кой ще му доставя ток ...

20

СУ 34

преди 4 години

Автономия за българите в Източна Тракия!