59

Анонимен

преди 4 години

1999 руската из мет, която има статут на неутрални международни сили на ООН (сини каски) в Босна, решава, че трябва да заграби територия в Косово. Вечерта в спешен порядък замазват надписите на БТР-ите SFOR и ги правят на КFOR, напускат зоната си и отиват в Прищина, където по-късно ги изтикват учтиво, за да не ги избият като *** (а трябваше).

58

Сата Н

преди 4 години

2008 г войната беше започната от Фашиска Просия с помощта на руските миротворци, които по най-подъл начин използваха статута си на неутрални сини каски. По същия подъл начин 10 г преди това руските отпадъци превзеха летището на Прищина. Руснаците са една лай няна нация от безчестни животни.

57

66 до 71

преди 4 години

До До 66Абхазия казваш? Защо се казва така? Кой народ живее там?А Южна Осетия? Кой народ живее там? Кой за една нощ изби над 3000 грузински граждани, защото са осетинци? Кой дойде въпреки огромния риск да помогне на осетинците?Не ме закачай! Познавам и обичам грузинския народ и култура! Зная историята им, смял съм се и съм плакал на грузински филми! Чел ли си нещо от Чибуа Амиреджиби? Ял ли си чохохбили, сулугуни, табака? Пил ли си Саперави, Твиши, Мукузани?

56

До 66

преди 4 години

Всичката благодарност и добри чувства приключиха през 93, когато бе извършено етническото прочистване на Абхазия от грузинци, и Русия бе в основата на всичко това. Половината население бе изхвърлено от домовете си, това помнят хората.

55

№66 прод.

преди 4 години

В съветско време грузинците си живееха живота. Виждал съм ги. Произвеждаха калпав чай и мандаринки като джанки. Наема грузинец цял самолет, пълни го с карамфили и се връща с куфари пари. Непознатите ви руснаци постоянно поднасят на дамите букети цветя.А това със спирането на полетите ще поуспокои глупавите подведени хлапета от улицата. Ще намалеят паричките, а и сега са малко! Така беше преди години, когато руснаците спряха преводите на гастарбайтерите. Да си ги харчат в Московията! Не в Грузия

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65Ако знаеш колко си смешен! По принцип е грях да се смееш на непълноцинни, но ти сам се вреш, крет**!

53

Анонимен

преди 4 години

Много ме кефи Путин в действие!Сега ще ги намачка интелигентно и хладнокръвно, както само той умее.

52

Анонимен

преди 4 години

Браво на грузинците!!! Показаха на първобитните руснаци къде им е мястото, а то е в Сибир зад високи 10 метрови стени без право на излизане и контакти с цивилизацията.

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62Амин! От твоята уста в божиите уши!

50

Скептик

преди 4 години

Грузия е сериозна заплаха и за България. Там цели села бяха в ИД. Ама на тиквун нали са му казали че са наши приятели.

49

Анонимен

преди 4 години

Бългapaците изчезнат ли, ще изчезне злобата и завистта на Земята! А дано да е по-скоро! Светът ще стане по-добро място за живеене.

48

Слава на Грузия

преди 4 години

Джуджи се прай на Велик.Скапан азиатец, забрани и линията София--Москва, бе...!Стиска ли ти..?

47

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха, молеца Путин се прави на Тръмп и въвежда санкции. Ха-ха-ха.

46

Мечтател

преди 4 години

Ех *** да забеаби и полетите на пияндурниците до Варна и БургасКакви прекрасни градове ще станат само!

45

Анонимен

преди 4 години

След царския декрет на Путин, грузинците са си изяли вратовръзките от яд.

44

Анонимен

преди 4 години

Вместо да прави глупашки блокади, най-доброто за Русия е да прати Путин и неговата банда в затвора.

43

Присмехулник

преди 4 години

заглавието и статията определено са за а в коментари от дойче веле от германия чета за изборите в туркия. и си викам, че аз ли не разбирам български...

42

до51

преди 4 години

Изобщо не сте разбрали и двамата за какво става въпрос.какво да разбирам, екземпляра твърди че руснаци над грузуя нямсли да летят, те по принцип не летят

41

Джизъс Джизъсов

преди 4 години

роснаците подобре да си летат само при тех си

40

Анонимен

преди 4 години

"Я се поинтересувай къде са междунаридните възд коридори за централна азия"Абе каскет, на кой му дреме за "централна азия", освен на ва тниците?