7

Krom

преди 4 години

Отделно, от години срещам седящи в автомобили комплексари които умишлено демонстративно ме засичат, отнема ми предимство и се опитват да ме бутнат. Разберете, понякога агресивността на мотористите не е предизвикана от хормони а от отношението на шофьорите. Любимите ми категории са - дядо които цепи към светлото бъдеще в съботната сутрин със затворени огледала и руса *** в лъскав джип която ми връхлита от насрещното бързайки да се по"МОЛ"и. Така че, смешно е да твърдите, че шофьорите са жертви.

6

Krom

преди 4 години

До Анонимен 3 - колата е излизала от пресечка - колко по ясно да ви го напишат? Стъжнил си е живота сам, защото не е спазил предимство. А фалшиво съчувствие, колкото после да се гаврите също е ненужно. Дали е карал бързо или бавно, онзи му е застанал на пътя. Карам мотор от години и за разлика от Вас, зная как спират тези машини. Момчето може и да не е овладяло машината. Светла му памет. А вие спрете да леете злоба и комплекси, човече дребно.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (6):А на мен всеки пък като изляза да карам поне по един *** с кола ми сече пътя, въпреки, че карам в ограниченията.

4

...

преди 4 години

Не оправдавам загиналия, но виня и другия водач. Не може да изкачаш от пресечка и да засичаш друго МПС, само защото е с по малки размери от теб. Отново е засечен от поредния *** на пътя. Заслужава отнемане на книжката до живот, защото явно - не знае да кара.

3

Гост

преди 4 години

Колко станаха от началото на сезона !

2

1

преди 4 години

Тези хора не се научиха да карат по- бавно, особено в градовете! Мислете бе хора! Машините ви са много бързи и водача на автомобил докато се огледа в ляво и дясно и уж няма никой, тръгва и в този момент го връхлита мотор.

1

Sxemata

преди 4 години

100 % e karal mn bavno i vnimatelno motorista