25

язе па сам шоп

преди 4 години

И сега аз македонският университет Св. Климент Охридски в София ли завърших? С маке-диплома? Аз викам да ги надереме сите политици! И наши, и техни. Мамавишейба!

24

данте

преди 4 години

тия не са ни критерий не сме решили не сме се напили не сме ги сгазили .казах стига с тия провокаций българите сме страшно търпелив народ но стане ли беля ..можеме да бутнем половината свят защото ние знаем и 2 и 200 стита глупости сте пидали българия е била на три морета .. И ПАК ЩЕ БЪДЕ НЕ Е ДОШЪЛ ДЕНЯТ .. КАЗАХ

23

Анонимен

преди 4 години

Като не искат да признаят българска държава и ние прекъсваме отношения с тях и си остава както досега. То и без това ЕС и НАТО не са ни нужни щом не са наша страна. България излиза от ЕС и НАТО, а Македония влиза.

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя герой Г. Делчев стана по честван от Карл Маркс. Две държави да немогат да си разделят обичта си. За сега поета Н. Вапцаров е на спокойствие.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Македонския е разновидност на бълтарския език. Например такива разновидности имат испанкия и английския.

20

Анонимен

преди 4 години

И какъв български език пък точно е македонския като нищо не му се разбира?Че той сръбския е по разбираем от македонския бе!Вие шопята може и да разбирате мат-пат ама ние нищо не му разбираме,даже и по телевизора изписват субтитри като дават някое маке да приказва!

19

Един Българин

преди 4 години

"Македонци", т.е. българи от западните покрайнини, престанете да се правите на ***! Т.н. "македонска държава" съществува от 1991 г.! Преди това беше област в пределите Югославия /от 1944 г/. Така, че вие имате история като държава от 1991 г! Всичко друго е българска история, която си присвоявате и български исторически личности, които считате за свои! Нямаме нищо против да чествате нашите герои, дали тласък на историята ни, но ги назовавайте Българи, каквита са си!

18

Анонимен

преди 4 години

След историята идва още по-големия проблем за езика. Трябва да е български език а не македонски както Македония призна албански.

17

Шопо

преди 4 години

Па щом честват български герой и они са българи !!!

16

Анонимен

преди 4 години

ЦК на ГЕРБ ви спусна поредната дъвкачка за джвакане белким се отвлечете от мизерното си съществуване!Каква ли пак прeebaвка е замислило за народа ЦК на ГЕРБ!Винаги щом пуснат някоя въдица после следва поредното увеличение на нещо!

15

Искамбългаривкомисия

преди 4 години

...постигнахме с колегите от Северна Македония разбиране по основни личности от нашата обща средновековна история... в тая комисия работят безродниц. За каква обща история говорят. Няма обща история, има българска история, освен ако в средновековието е нямало Българо Македонска федерация. Аре спрете с подаръците за за БЮРМ. Явно историците в комисията не са българи, а татари.

14

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми, кой какво и как празнува!Това ли е най--важно??!!

13

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

преди 4 години

БРАВО ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БРАТЯТА НИ ОТ МАКЕДОНИЯ .НАгли престъпници на власт в София насъскват народа на Дунавска БЪлгария срещу БЪлгарите живеещи в МАкедония около Вардара.

12

ай сиктир

преди 4 години

До Анонимен 12Много е просто не си крадат историята и за това нямат проблеми помежду си.

11

До Анонимен 3

преди 4 години

Присъединяването на една област към друга държава от едно време до сега става единствено със съгласието на великите сили . Например Косово ще изчакат удобния момент да се присъеднят към Албания . През 1903 и в Странджа се обявява република ... въстанниците са очаквали признаване от Великите сили . Турция заплашва България със война ако се намеси . Тихомълком от казармите е изкарано много оръжие и офицери и войници са пуснати в безсрочна отпуска и хиляди доброволци и четници влизат в турция

10

Анонимен

преди 4 години

Абе комплексарчета какъв ви е проблема че имаме втора българска държава.Има две немски ,две английски ,две испански ,две гръцки, две румънски ....

9

Анонимен

преди 4 години

Как може да правят каквото те искат а не това което ние искаме. Това е прекалено!

8

Анонимен

преди 4 години

Никой не искал македонските земи в България ,никой ...Великите сили ,балканските съседи ,даже македонските комити го осъзнават и чертаят планове за автономия или федерация и независима държава.Затова и има северна Македония ,а не Санстефанска България.

7

ай сиктир

преди 4 години

Тиквата ще направи всичко което му наредят големите началници и макетата много добре го знаят ще бъдат приети и в НАТО, и ЕС въпреки нас.

6

до 6

преди 4 години

безродник, айде не се обаждай неподготвен