10

опознай себе си

преди 4 години

Когато човек е раздразнителен,околните не са виновни. 37793

9

Анонимен

преди 4 години

Да е негативна или мълчалива. Обичам разговорливи и позитивни, ведри.

8

Repellent

преди 4 години

Когато се правят, че не знаят къде е кухнята и прахосмукачката.

7

Анонимен

преди 4 години

Мъж, жена - без значение, най-много дразнят про.стотията, липсата на култура и възпитание, нахалството, грубостта, лошата хигиена, липсата на реална преценка на себе си и обстоятелствата.

6

Ангел

преди 4 години

Най ме дразни сколоността им да приемат желаното за реалност.Това логика,обективни факти,критичен поглед са снеговалеж на слънцето пред емициите и аз искам.Което не им влиза в схемата се игнорира,което трябва се доизфантазира и се напасва реалност =на мечтата в момента.Която след нула време вече е друга.

5

От 14

преди 4 години

Постингът ми е отговор на 9.

4

Анонимен

преди 4 години

До ЦИНИКНали твоята беше помакиня? Тях религията не ги ли задължава да се епилират?Или сред епилираните немкини, обилно окосмената жена минава за екстра качество?

3

Мъж

преди 4 години

Нищо не ме дразни,аз я обичам!

2

И друго

преди 4 години

Навикът да започва всяко изречение с думите: "Мама каза ...", "Мама прави това така ...", Мама не разрешава ...", "Мама иска ..." и т.н, и т.н.Така, както жената се дразни, когато установи, че приятелят/съпругът й е мамин глезльо, така и мъжът не понася тъщата да е командир, прокурор, съдия, ментор и пътеводна светлина в живота му.

1

Анонимен

преди 4 години

Мен в жените ме дразни това, че искат почти всичко да става от днес за утре без да взимат впредвит много фактори. Също така липсата им на ориентация. Въпреки това като цяло си ги обичам жените.