69

haha

преди 4 години

Богатството на българина се увеличава, кътаме парите в банки+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Живее ли охолно българинът? Отговорът на този въпрос изглежда лесен - категорично не. Жизненият ни стандарт е едва 56% от този на средния европеец, показват данните на Евростат.

68

Анонимен

преди 4 години

Геляма грешка бе на БНБ,че на сто левовата банкнота са сложили ликът на Алеко Константинов,а не на бай ***

67

Анонимен

преди 4 години

"Богатството на българина се увеличава, кътаме парите в банки"---Забравихте да добавите в заглавието: "...благодарение на Бойко Борисов". :)

66

Анонимен

преди 4 години

До 51 не си мисли,че като си с 2 3 езика някой ще т енаеме повечето в София са с 2 3 езика и се скъсва да пуска св та ама никой не го наема в фирмите дето дават по 2000 3000 малко са там и повечето са връзкари

65

Анонимен

преди 4 години

Бе що ги четете тия хуморески? Даже не са смешни...България погледната отвън изглежда ужасно.Както се казва, да ме е срам да се нарека българин, ама наистина!!!Не искам да се срамувам, но какъв избор имам?Само братята северномакедонци са повече за окайване и от нас.

64

До 56

преди 4 години

До Анонимен50,000 лв е една нова Тойота. Според теб това много пари спестени ли са?

63

човек

преди 4 години

Да ви е честито, другари! С мъдрото ръководство на БКП... пардон, ГЕРБ исках да кажа, ще задминем американците, което отговаря на въпроса зададен от Тодор Колев в песничката "Как ще ги стигнем американците?".Туберколозата явно е болест на богатите? Както подаграта да речем?Защото официалната медицинска статистика сочи, че отскоро тази отдавна смятана за изчезнала болест се е появила отново в "богатата" България!!!Туберколоза нямаше и при Тодор Живков доколкото помня?

62

Анонимен

преди 4 години

Тия пари са без покритие защото няма икономика и така ще расте инфлацията.

61

HELL

преди 4 години

"Богатството на българина се увеличава, кътаме парите в банки"Някак си не вярвам!Така написано ПП ГРОБ трябва да ви ОБЕРЕ всичко което имате.ПИЕШЕ СЕ "ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ" ЦК на ГРОБ г-н ГОРАНОВ

60

Анонимен

преди 4 години

Фирми и банки трупат пачки от експлоатацията и ниските заплати на работниците.

59

Анонимен

преди 4 години

Значи съм станал богат, нищо че работя на 2 места.......!!!Добре, че ми казахте !

58

Анонимен

преди 4 години

От цитираната сума излиза, че всеки българин има средно по 72 хил на влог.Включително и децата. Като ги извадим тях, излиза, че всеки българин има средно по 144 хил лв на влог, което на семейство прави 288 хил лева.Ако е така наистина, не зная защо има хора които се оплакват.В Германия например рядко някой да има на влог повече от 10 хил евро.

57

Анонимен

преди 4 години

Ами аз съм чул че Бългтаринът (от Банкя) има към 16 милиарда.Защото в заглавието надвишавете около 3.5 пъти тази сума.Ама знае ли човек, все пак 11 години да си Собственик на държвата, може и 52 милиарда да е направил вече.

56

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за богатство и за банки пишете.

55

Анонимен

преди 4 години

Българите средно имат на влог по около 50 хил лв.Това са суми, които малко хора имат спестени дори в богатите европейски държави.Обаче пък за сметка на това не спират да се оплакват.

54

дейв ай-кю

преди 4 години

банки,манки грабеж,въздух под налягане

53

ЦРУ

преди 4 години

До Ташко Ерменко@.....знае се....знае се .някъде към 3 000 -та година !

52

Анонимен

преди 4 години

"Богатството на българина се увеличава"Правилно сте използвали единствено а не множествено число.

51

Анонимен

преди 4 години

"увеличава се броят на депозитите от над 20 хил. лв., но намалява броят на малките депозити"Това означава, че пропастта между бедни и богати се увеличава.

50

Анонимен

преди 4 години

До 43Говоря за човек с професия, езици и стаж. Не за продавач в квартална бакалия.