9

Анонимен

преди 4 години

Мда, депутати не търсят ли? 60кг съм и мечтая да съм депутат, сънувам 1лв кюфтета и ми се иска да се напомпа като Цацата ... еххх мечти

8

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем защо намалява !!! Защото безработните се изнасят за чужбина, а онези в туризма да си вкарват пакистанци за черната работа от по 600/700/800 лева. Закривай...

7

Анонимен

преди 4 години

Еми какви да са след като ликвидираха цялата индустрия.Кол центровете забравиха. На второ място сме след Индия по кол центрове.

6

Анонимен

преди 4 години

До Бааму Борисов, царсиКъде са пуц-овете и имт - ?

5

морски

преди 4 години

бармани - от лед в напитките живеят а пингвините на лед живеятготвачите - кръщават яденето с малограмажни порцииКелнерите - който през лятото не краде, зимата няма какво да яде!

4

Анонимен

преди 4 години

Някой би ли ми обяснил следния парадокс. За да те назначат на държавна хранилка, особено в полицията, трябват връзки, роднини и понякога подкупи. И когато това стане факт, започваш да скимтиш колко ти е ниска заплатата, но не напускаш.

3

Бааму Борисов, царси

преди 4 години

Голяма индустрия имаме, щом трябват толкова бармани и сервитьори за почиващите работници.

2

Анонимен

преди 4 години

естествено, че ще са отчетени исторически най-ниските нива на безработица у нас!ми то никой не ще да се регистрира в бюрата по труда, затова! а статистиката се черпи именно от там!

1

Ами айтитата?

преди 4 години

" Най-търсените професии са персонал, зает в сферата на персоналните услуги бармани, сервитьори, готвачи, камериерки, както и работници в добивната и преработващата промишленост, строителството и транспорта, продавачи, квалифицирани работници по производството на храни, облекло, дървени изделия и хора по събиране на отпадъци"