239

Анонимен

преди 4 години

Между македонец и северномакедонец има разлика

238

Анонимен

преди 4 години

аз пък вече ги наричнам серверномакедонци

237

Анонимен

преди 4 години

А какво остава от македонец ако му отнемеш българския паспорт?

236

Анонимен

преди 4 години

Като чуя Македония ми се повдига, нямам нищо общо с тях и се чудя как може нашите деди да се повлияят от тогавашните македонски имигранти бягащи от македония и идващи в България повлияли за Балканските войни за освобождение на македония довели до всички нещастия за България и национални катастрофи. И във момента тези искри и напрежение не са случайни, а колкото до българското ВМРО виновно за всички национални катастрофи и момента действа под диктовката на Световния ред да провокира в България.

235

Анонимен

преди 4 години

Паспорти само срещу писмена декларация че са българи.За да няма после неясноти.И като дадем по този начин един милион паспорти,това ще значи че там има 1 милион българи.Само български произход им искат сега,а трябва и такава декларация!

234

Анонимен

преди 4 години

"След няколко години затишие на антибългаризма в медиите в Северна Македония тези дни наблюдаваме нов изблик на това явление"Просто им трябваха български паспорти и се бяха кортнали известно време.

233

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да ги оставим тези да се оправят сами.Никаква подкрепа за ЕС и НАТО! Бойкот както правят гърците.

232

Рмн

преди 4 години

И още веднъж ще го напиша: удивен съм от тъпотията им македонска! Докато се дърлят с нас по изгубената им идентичност, албанците им навлязоха от към гърба, а даже и по надолу и ще ги превземат! Не мога да разбера късогледство то им и като цяло е проява на малоумие. Ще им загине "македонският" език и ще говорят на албански с ходжата им. Няма такива ограничени хора. Пълно умствено затъмнение

231

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че резнахме дълбоко и потече гнойта. Така ще мине по- бързо и ще се започне начисто. Макетата ще трябва да изживяват своя катарзис, за са ги бъде.

230

Анонимен

преди 4 години

Георги Първанов като беше Президент защо не натисна БСП да се извини че през 1945-1955 караше българите в Македония да се пишат македонци?БКП призна македонска нация и език.И активно съдействаше на Титова Югославия.После кой ми с..,в гащите!Сега носим последствията на всичко това и се караме помежду си като каруцари с македонците.А сме един народ.Но и след демокрацията нашите политици не действат адекватно за сближаването на двете държави,а само гръмки думи,биене в гърдите и пъчене

229

Анонимен

преди 4 години

Македония е БЪЛГАРИЯ!народе!!!!

228

Анонимен

преди 4 години

След като тези герои са македонци тогава защо каузата на борбата им е свободна България?

227

Българин

преди 4 години

Всички ги мразят, а измислената северна македония допълнително влошава положението си. А още по-лошото за тях е, че нямат силна карта и никой не го е грижа за съдбата им.

226

Гоце

преди 4 години

Тези макета са една шепа хора и понеже са много "умни" ще станат част от Албания. След това ще се обявят за норвежци и викинги и ще мислят че България е населявана от дракони.

225

анонимен

преди 4 години

България подкрепи Македония след разпадането на Югославия по всички направления, а сега новоизлюпилата се Северна Македония плюе по българите! Или макетата са много нагли, или ние сме мазохисти! Като много знаят, сами да се справят! И никаква подкрепа вече, даже и за присъединяването им към ЕС!

224

Milovrab4e

преди 4 години

Да си *** и са се гордееш с простотията си!Да заплашваш, без сам да си заплашен!Еми те говорят сами да себе си!

223

Анонимен

преди 4 години

Хубаво ги изкъпаха и бошнаци, албанци, хървати и мюсулмани... кървава баня след титовия комунизъм- загинаха стотици хиляди цивилни. Макетата се измъкнаха по терлици и то благодарение на българските теляци, че първи ги признахме и пак щяхме да се бием за тях..., ама помнят тоблероните само и дънките...

222

До 245

преди 4 години

Да,така спечелиха сърбалята,че останаха и без море и без косово.Накрая великите сърбаля да не останат само с градът основан от българи Београд?Великите македоноиди ги пишите албаноси С цар от пакистан нали си го докараха с дъмени мечеве и пластмасови щитове(антички)

221

Димата Руснака

преди 4 години

Посрещането на ''българските войски в Скопие'' , е доказана от 3 независими една от друга филмови и кинохронически експерти и съответно експертизи, още преди 25 години ---- ЧЕ Е ФАЛШИФИКАЦИЯ, И НЕ Е АВТЕНТИЧНО СНИМАНА ВИДЕО КИНО-ХРОНИКА !!ТОВА Е АБСОЛЮТНО ДОКАЗАН ФАЛШИФИКАТ НА БАЛГАРСКИТЕ БОРИС 3 И НА БОГДАН ФИЛОВСКИТЕ ФАШИСТКИ И НАЦИСТКИ ШОВИНИСТИЧНИ АГЕНТИ .СНИМАНО Е НА ВОЕНЕН ПАРАД ОТ 1937 ГОДИНА В БЛАГОЕВГРАД -- И ТОВА Е ПРЕДСТАВЕНО ЗА -- ''ПОСРЕЩАНЕТО НА БУГЕРСККАТА ВОЙСКА ВО СКОПИЕ ''

220

Анонимен

преди 4 години

Ашколсун за това макар и просташко самочувствие. От сърбите взеха една лудост и едно чувство на богоизбраност, че все взимат умните решения и все ще печелят за сметка на съседите, един инатлък и бабаитлък- ако може да седят на два или три стола... все хубави неща, ама за студената война и за друга епоха... При макетата още има едно старо поколение възпитано в титокомунистическите идеали, което не се е сменило и още е актуално, а комунизма не е разобличен напълно щото ядоха тоблерони навремето