72

Meto

преди 4 години

Абе я ми кажете 1939-1945 България на коя страна беше... Антантата, тоест съюзниците или тройния пакт, тоест фашистите, същите тези дето убиха милиони невинни хора по светът. И пак ми кажете че България не е била окупаторска държава. Така е и през балканските войни, така е било и през първата световна война. ОКУПАТОРИ... И винаги на грешната страна... Първата световна със кайзера, втората със фюрера. И сега пак със Нато. А кой ви даде държава през турско... Браточките нали, и ся ко пак срещ тях

71

Ханс

преди 4 години

43-та година лейтенанти е имало в Българската армия, колкото е имало и македонци - 0 !!!

70

Ха ха

преди 4 години

За съжаление народа ни е много изпростял, а македонците са най-простата част от българския народ.

69

Гост

преди 4 години

Името ви Северна Македония е грешно. Докато не се прекръстите на Южна България, и фамилийте не ви завършват на,, ов '', няма ЕС за вас.

68

Гост

преди 4 години

Македонци няма, а сърби и албанци мешани, които се наричат македонци. Сталин е откъснал това парче земя от България по политически причини. История имали :)

67

Гост

преди 4 години

Ще видите Ес на кукуво лято. Пилитиците са ни продажби, но пуснат ли ви аванс македонски предатели, тук ще стане гражданска война.

66

Анонимен

преди 4 години

Комунисти те са ги тепали и в щатите !

65

Анонимен

преди 4 години

Онея *** александър йорданов и другите седесарчета да им обеснят че жертвите са комунисти и точка

64

Анонимен

преди 4 години

Българските войски са вършили през ВСВ зверства и грабежи и в Македония ,и в Сърбия , и в Гърция. Това са факти и колкото по-скоро си ги признаем, толкова ще си очистим съвестта. Да не правим като руснаците с Катин....

63

Македонец

преди 4 години

Тези младежи викаш били кротки мушици които лежали мирно и тихо на плажа,пеели песни в прослава на живота и изведнъж върху им връхлетели някакви овълчени терористи,които ги избили мърцина съвършено невинни??!! А защо не кажете колко невинни македонци са избили и ограбили тези младежи,преди да попаднат под ударите на военновременния закон??!!

62

Македонец

преди 4 години

Политици- помнете че онези наглости на сърбомакедонистката шайка,които не сте изтърпели до момента ще ги изтърпите след приемането на "Македония" в ЕС и НАТО,ако спите сега и не я накарате да напише истината за помакедончването в своите учебници!

61

Радостина Маринова

преди 4 години

Щом са предали злосторниците,какво повече?А,кой ще се извини и покае за хилядите,измъчвани,убити,само защото са заявили ,че са българи?За това никой не говори.А,вижте и имената им,чисто български,преди да ги изменят,а сега големи родолюбци,,македонци,,.

60

македонски българин

преди 4 години

Нещо много са се разбързали за извинения.Всичко по реда си.Първо да си сменят учебниците по история,след това да се види кои са извършителите и дали са действали по заповед или е самоинициативно.След това да се извинят за закона за национална чест,с който е гонен ,убиван,малтретиран,унижаван всеки който е дръзнал да се нарече българин. За убитите без съд и присъда смятани за помагачи на българите.

59

Дебър

преди 4 години

Тези младежи са комунистически облъчени от Белград и властта действа по Закона за защита на държавата ,много българи загиват по този закон Северно незнам си коя Македония да ни се извини за кражбата на история и имуществото на бежанците от Македония Иска ме си имуществото земя,къщи ,*** ,пропуснати ползи

58

Анонимен

преди 4 години

Сръбско Албански македонциии :) Такива изобщо не ги чувам.

57

Анонимен

преди 4 години

До 1945 година историята ни е обща. Какво извинение? Да се извиним на себе си ли? Те защо не ни се извинят за тези убити младежи? Тогава и те и ние бяхме българи.

56

Анонимен

преди 4 години

И Симеон Втори не е виновен, защото е станал цар след два месеца. Борис е умрял след два месеца. Богдан Филов е наказан със смъртна присъда. Всички са поели отговорността за фашизма чрез Народния съд.

55

Анонимен

преди 4 години

Сърбите май са избили всички българи в Макеодния и са останали само югославяни, сърбеещи се и помакедончени роми.

54

Анонимен

преди 4 години

Сръбските шпиони така се лекуват.

53

Анонимен

преди 4 години

FYROM