22

Анонимен

преди 4 години

В България, изкуственият интелект е безсилен пред естествената тъпoта.

21

Ей ей ей

преди 5 години

Насажда се страх от безводие с цел водата да стане безбожно скъпа а в същото време ще яима в изобилие но само отделни корпораций ще я продават .И сега се пие минерална и трапезна на цена 300до 600лв.кубика ще кажат че чешмяната не е годна за консумация .Докато има агнета ще има и ВЪЛЦИ .... Следва данък въздух ,слънце дъжд и квото още се сетите .

20

ай сиктир

преди 5 години

Че то войните за вода са вече започнали е ги Голанските възвишения защо мислите, че евреите ги завзеха и то без нЕкакъв си интелект .

19

Анонимен

преди 5 години

Естественият интелект на изчерпване ли е, че прибягват до изкуствен?

18

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ЩЕ РЪКОВОДИ ГЕРБ! НАПРЕДНИЧАВА РАБОТА!

17

Анонимен

преди 5 години

Единственото което може да прогнозира тоз интелект е колко милиарда ще лапнат корпорациите от данъкоплатците и робите от колониите.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Ти нямаш ли си семейство, мъж и деца, защо работиш в събота?

15

Анонимен

преди 5 години

Поредната щуротия... на тема изкуствен Ентелект.

14

Анонимен

преди 5 години

Ааааа ето защо купуваме самолети!

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Нали някои питаха за какво му е притрябвала българската земя на някого ...Ами ето за това:1. В Европа сме. 2. Природа. 3. Климат. 4. Водни запаси. 5. Излаз на море. ....Колко са държавите в света, които могат да се похвалят с всичко това ?Само заради тези 5 неща си струва да затрият българите и да се заселят тук на наше място.

12

Долу Тиквата !

преди 5 години

Тиквата ще поднесе България обезлюдена и с построени пътища на тепсия на бъдещите нашественици. Като печено прасенце на поднос. А, ционистите вече точат лиги и се облизват.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Говорш за много различни задачи. Аз мога да предвидя, ако видя падащ самолет, къде ще падне. Не е сложно. Но да намеря начин, да предотвратя падането му, щом вече е запончала - това е нещо напълно ралично.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Изкувстен интелект означава "интелек" демонстриран от машина, като често говорим за определена задача, от рода на разпознаване на изображения, звука, правене на предсказвания на база на вече събрана информация, взимане на решение. В съвремието, рядко говорим за "генерален" изкувствен интелект.Много от нещата, кйойто имаме във съвремието си, са на базат на открития отпреди 50 или 200 години, но просот сега сме намерили начин, да ги ползваме.Защо спамиш един и същ коментар?

9

Диджи-Биджи

преди 5 години

А дигитална ли ща бъде, дигитална ли ще бъде бъдещата война за водата?

8

Анонимен

преди 5 години

Изкустен и нтелект няма, иникога няма да има, това е безсмислица. Има математически метоти разработени още 60те и 70те години, но едва сега се прилагат защото тогава нямаше бързи компютри. И няма никкъв интелект ами много тежки банални милиарди неителигентни пресмятания за да се сравнят две картинки пикселите дали показват един и същи образ. Или като пазаруваш онлайн по възрастта и предишите ти препочитания да изровят специална реклама за теб да ти пробутат нещо да кушиш. Няма нищо интелигентно.

7

Жо

преди 5 години

ПРЕЗ 2050 ГОДИНА проблемите с питейната вода ще бъдат решени по два начина.Първо- Ще се създадат икономични инсталации за преработка на морската вода вода в безсолна вода.Второ- Ще се изградят градски водопроводи за питейна вода и водопроводи за вода за хигиенни нужди- тоалетно казанче, пране, къпане, миене и т.н. Цената на водата за пиене ще бъде 5 пъти по-скъпа от цената на водата от другия водопровод.Така че, СПОКО, войни за вода няма да има!

6

Анонимен

преди 5 години

Да, типично по човешки. Вместо да се търси начин, да се избегне този проблем, който би довел до много страдание и човешки смърти, се търсил софтуер, който да предвиждал къде точно ще ставала и тия войни:(

5

Анонимен

преди 5 години

След като липса естесвен интелект,ще се разчита на изкуствения!

4

Анонимен

преди 5 години

След като естествения му напише репликите, дреме му на изкуствения какви ще ги наприказва.

3

Анонимен

преди 5 години

Живейте в страх покайте се грешници, денят на страшният съд иде хахахаха. Нали имате банани и тоалетна хартия за какво ви е чиста планета.