19

Анонимен

преди 5 години

Демотивира се не само полицията с безобразията във ВКС, а цялата държава. МВР, прокуратура, съдилища...... И накрая ВКС вземе, че се изсере на метеното. Клекнаха, понеже спонсорите от Европа им размахаха заканително пръст.

18

Върховен съд

преди 5 години

До АнонименВас ви ограмотяват във ВКС! ;)

17

Анонимен

преди 5 години

До до 12Това е образно казано, но нещата вървят в тази посока - не чух, не видях, не знам.....Щом държавата не застава зад служителите си, а защитава гадовете - да ти пикам на нея.

16

до 12

преди 5 години

Не е както го говориш--ако си полицай и така ги тълкуваш нещата не знам....напиши как трябва да бъде според теб...

15

Анонимен

преди 5 години

Лозан Панов няма ли вече да го гонят???

14

Анонимен

преди 5 години

До неграмотни аргументиДобре че беше ти - да ограмотиш главния прокурор на България ха хаха ахаха

13

Анонимен

преди 5 години

Цацаров, ако искаше да не влизат в затвора, просто трябваше прокуратурата пак да не си свърши работата, както правят обикновенно, ама нали и отвън ги гледат някои дела, та тоя път номера не е минал.

12

Анонимен

преди 5 години

Много лесно бе..... Питаш го взимаш ли наркотици, ако каже - да, видиш ли, че ще оказва съпротива правиш му едно кафе и го пускаш по живо по здраво да си продава наркотиците. Що да те съдят 20 години и още толкова да го лежиш, понеже няма държава и ВКС са корумпирани престъпници?!

11

камери и пак камери

преди 5 години

навсякъде и в затвора--много станаха делата срещу органите--като не искаш да ти следят действията ставаш миньор....ако се разчуе за някакви неосветени разпити --звеното се разформирова след разследване ,искат се строги мерки за почистване на собствения двор,кой е казал ,че всички са едиси какви си ..

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Ти чел ли си практиката на ЕСПЧ?! Това е един другарски съд, в който този дето не е завел дело и не се е жалвал за някоя простотия, той не е осъдил България. Убийци, изнасилвачи, наркопласьори, *** - всичките задължително печелят и БГ данъкоплатеца плаща като поп.

9

Анонимен

преди 5 години

Много сбъркана държава сме, прокурор да иска да се пуснат осъдени. Това едва ли го има някъде другаде.

8

неграмотни аргументи

преди 5 години

Браво на съда!!!!

7

Иван

преди 5 години

Те са го убили, за ареста никой не спори, но едно е да арестуваш някого друго е да го убиеш докато го арестуваш... а полицатите са ПОСЛЕДНИТЕ, които ни защитават от мафията, мутрите и шведите....

6

Анонимен

преди 5 години

Тия трябва да се радват че са им дали само по 7г. И Лозан Панов няма нищо общо, независимо от гербаджийската пропаганда. България беше осъдена от съдът в Страсбург заради тези "герои" и след години протакане и опиги за замазване на случая съдът просто нямаше друг изход освен да ги осъди. Нали искаме в ЕС, Шенген и т.н.? Е, ето го! Затова и няма шанс да им преразгледат присъдите и да ги пуснат

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Дупе да е яко на *** народ като вас.

4

Анонимен

преди 5 години

Правосъдието тук няма нищо общо - важното е Лозьо Панов Чернолебедев да се опъва на всяка цена на главния прокурор - нали за това си го избраха Ивчо Прокопиев и грантаджииските "агнешки главички" на Сорос!

3

Анонимен

преди 5 години

Я, да видим сега колко полицаи, че се втурнат да си вършат работата. Колко ще посмеят да арестуват когото и да било. В държава чиято полиция е без права да налага ред и без права да за използва сила и оръжие срещу наглеците и даже може да осъдят полицай, че си е свършил работата, не очаквайте някой да ви защитава от мафията, мутрите и шведите.

2

Анонимен

преди 5 години

Mutrite trqpat koliat besat ama gat tiah gi utrepat, staat mnogo dobri ...

1

Анонимен

преди 5 години

Много ясно, убийците в затвора.