11

Анонимен

преди 4 години

Мартин Елианов Попов се казва пловдивското *** и терорист, ученик в руската езикова гимназия "Иван Вазов".Дали вербовчикът като е вербулва Марти, го е целувал по вратлето или само мъжки ласки е имало?

10

22

преди 4 години

Ако можеш да правиш бомба трябва да можеш и да си ги излежиш годините. Утре някой друг *** ще реши, че света му е крив и айде. На 16 17 или 30 години. Наивността или годините не са оправдание.

9

....

преди 4 години

16-годишният трябва да си понесе отговорността за безотговорността с която е решил да прави бомба и да убива хора.

8

Алекс

преди 4 години

Съмнява ме да е готвил атенат, по-скоро препродажба. Българите не сме толкова по защитата на мирогледа си колкото по търсенето на лесни пари.

7

АнонимеН

преди 4 години

ДОБРЕ, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ ГО ПРЕДАВАТ НА ПОЛИЦИЯТА!!!

6

питанката

преди 4 години

Не съм съгласна да омаловажават действията на това момче. Той все пак е на достатъчната възраст да осъзнава какво прави и има необходимите знания, че действията му са много опасни и злонамерени. Къде са били родителите му когато е купувал и складирал материали. Това става с пари и време. Изтървано дете, без надзор!!

5

Анонимен

преди 4 години

Случаят беше разкрит от бащата а не от тези които сега обикалят медиите. Ше използват случката да разкрият ново антитеростично звено с бюджет за милиони и нови връзкари ще си клатат краката.

4

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави снимките и имената на всички терористи са обявени по всички медии!!!!!!!

3

Judge Dread

преди 4 години

Всеки, който кара таратайка с газово, и паркира на подземния паркинг в мола, подготвя терористичен акт.

2

Мартин Попов терорис

преди 4 години

Сега от НПО организацийки, БХК и прочие паразитни формировки ще писнат за правата на милото, клето, изплашено, объркано и подведено момче, което е поздравявало винаги възрастните, на мравката път е правило, с болно сърчице и предоперационно състояние на коленцето, да бъде пуснат мартинчо, да му се прости! Та той е искал само една добронамерена бомбичка с пирончета и шрапнелчета взриви,без лоши помисли!Аз обаче бих се радвал пандизчии да му пускат кожени бомби в края на храносмилателната система

1

Анонимен

преди 4 години

Тез с мaлоумни!