61

Saxon

преди 5 години

И какво сега не са трето качество,не са по 10ст и не са Гръцки

60

Производител

преди 5 години

Занимавам се произвоцтво на домати и други зеленчуци от 12год-всичко написано в статиятя и като коментари са пълни щуроти изказани от незапознати хора.Бъркате търговски спекулации с реална цена на стоката това се прави с цел заобикаляне на данъци.А в България всъщност е практика нашето произвоцтво да се продава с чужди сертификати така че не е сигурно дали доматите са Гръцки

59

Анонимен

преди 5 години

Тези които оценяват качеството на гръцките домати като видят рушвет-паричките им светват очичките и може да ги оценят като отгледани на Марс и SUHD качество.

58

Анонимен

преди 5 години

На онзи, по-долу, дето разправя, че в текезето работили "ангария" искам да му кажа.Пич, в текезето не работеха доктори, лекари, инжинери и т.н. Там работеха простичките хора. Да не им плащаха много.Да работата беше тежка, но тия хора имаха препитание.Или искаш да кажеш, че сега, в демокрацията всичките сте умни и красиви ли ? Няма ли простички?И още нещо. Сега, тия простичките хора се чудят какво да откраднат, за да живеят, така че сте генерирали и престъпност разсипята на текезетата!

57

Абсурдистан forever

преди 5 години

*** е 3-то качество човек,логично е да търси,внася,продава и купува само буклуци за трапезата си...Това не е новина/нищо ново под слънцето...

56

обективен

преди 5 години

Хубави са си гръцките домати.И цената им е добра.Все пак ,всеки сам може да си избере какво да купи.Абсолютно никакво значение няма оценката на БАБХ.Купувача не се интересува от оценката на БАБХ а от качеството и цената на стоката.Който иска може да си яде доматите ,който иска може да си ги преработва на консерви и т.н.

55

като вожда

преди 5 години

Ми така е я!Че то в България има доста народ,който го мързи,ама яко го мързи да работи!Е какво не ви е ясно,в живота празно няма.Като не пройзвеждаме родни домати ще праскаме внос!

54

далаверата е

преди 5 години

Когато гръкът продава доматите, ги пише 3-то качество, 0.05Е за да му се намалят приходите, съответно да не плаща данъци.иначе доматите са си първо качество и са платени на доста по-висока цена от въпросните 0.05Е.

53

Анонимен

преди 5 години

Все още не е дошъл сезона на хубавите домати. Сега си е глезотийка, затова си купувайте от по- скъпите, или почакайте още малко

52

Анонимен

преди 5 години

До РумиТи май не си много умна.10 ст са на едро, в Гърция на полето.

51

Анонимен

преди 5 години

До кака ПавлинкаВ ТКЗС-то насила работеха ангария бригадири за 40ст на ден.Ти ще идеш ли да работиш за 40ст/ден?

50

Един от вас!

преди 5 години

В момента съм в Гърция. Червени домати по 1.90 евро с прекрасен вкус. Морето е приказно. Заповядайте!

49

Пурко

преди 5 години

Добре че са гърците, та има какво да ядем. Иначе ще ядем мотиките на нашите производители, които са си рекетьори.

48

Доматите

преди 5 години

Доматите в момента са:1. Хрупкави.2. Няма грам сок в тях.3. Имат някаква жълта твърда сърцевина.Яли ли сте такива домати ?

47

Вносител

преди 5 години

През ден по цял тир внасям домати от Гърция. Цена от 5 цента за домати няма. За 3-то качество наистина има ( даже и по-малко 2,3 цента), но поне аз не карам такива домати защото ако за един ден не ги продам всичко се изхвърля. Знам хора които купуват и събират *** на гръцката борса за без пари, но това е друг въпрос... Домата на гръцката борса валира от 0,15 цента до 0,25 второ качество и първо от 0,30 до 0,50 цента. Не слагайте всички вносители на плодове и зеленчуци под един знаменател..

46

Мита

преди 5 години

До Бай ИванКакви мита, в рамките на ЕС не се плащат никакви мита.

45

Анонимен

преди 5 години

Абе едно е ясно,че ако затворят границите на България за две/три седмици ша изпукаме от глад!Това се казва прОпаднала държава!

44

Стойне от Чукурово

преди 5 години

Че научим ли гръчки,ако ям гръчки домати,оти с китайскио чесън не се получи.

43

Руми

преди 5 години

Къде са тези от 10 стотинки?? Всичко е по 2 лева!

42

кака Павлинка

преди 5 години

На селска страна като БГ няма нужда да внасят каквото и да било...абсолютно нищо! Може би само банани,кафе и някои екзотични плодове. И защо тогава унищожиха ТКЗСтата а не закриха министерството на Земеделието - каква полза от него? В ТКЗСто трябва да се работи и произвежда,по коридорите на министерството не трябва. Там са само търтеи и кърлежи с незаслужено големи заплати и пенсии!