133

смях

преди 4 години

Ердоган ги купува тези С 400 от години..ха.ха навярно на части ги купува и ще ги сглобяват след 10г..ха.ха.ха

132

БГ

преди 4 години

ми да ги гонят от НАТО и следващия път в който се направят на важни пред България,Гърция ,Кипър ,Израел или други яко шамари да си научат мястото

131

до стар набор

преди 4 години

Турция има втората по численост армия в НАТО, а не втората по сила армия.Различни неща са това. Правете разлика и не говорете глупости.

130

До Cрам

преди 4 години

Ти гледай твоите деца да образоваш, умнико! Живеехме в САЩ, сега живеем в Канада. Децата дори учебници нямат! Дават им някакви листчета от принтера, а в училището имат един учебник за 2-3 души. Евреите и богаташите пращат децата си по частни училища. Останалата маса са с много слабо образование, така по-лесно се управляват.

129

Анонимен

преди 4 години

Вай-вай-вай. България ще е с по-модерни самолети от Турция.

128

Анонимен

преди 4 години

Израел доказа, че С400 е напълно безполезна играчка с която можеш да сваляш единствено собствените си самолети.

127

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си много голям *** или първокласен корупционер за да купуваш руско ПВО.

126

Като

преди 4 години

Турция ще си купи и самолети от РУСИЯСАЩ само ще ГРИЗАТ НОКТИ и ще си ПРОДАВАТ СТАРИТЕ ТАРАЛЯСНИЦИ на ВИСОКИ ЦЕНИ на такива Г....ПАЦИ като нашта ТИКВА ЕДНОКНИЖНИК и ШКЕМБЕ ВОЙВОДА.

125

Анонимен

преди 4 години

Брей брей брей брей ... булгаааар булгаааар ... Ако кубически километър проЗсталащина вървеше по едно мексиканско пезо, сега дори най-бедният буллгар щеше да доларов трилионер! Какви коментари, какво чудо ... боже мой обрязЗан! Турция не била държава ... според обитателите на най-грандиозния кеннеф в галактиката - великият балкански кеннефистан буллгаристан!

124

Анонимен

преди 4 години

До до 125.........BEKUM, made in Turkey........Хубаво, ама пералнята, хладилниците и миялните машини не са ги измислили от Коч-къмпани. През 2004г. турците (съвместно с англичани, разбира се) купуват Грундиг (немска, разбира се), заедно с цялата им мрежа, патенти, лицензи. Сами турците за црън .... не стават!

123

Тръмп

преди 4 години

Каквото си купил,купил...Приключен си!

122

Анонимен

преди 4 години

Чудесно че сте закупили С400 сега си ги чукайте по тъппите турски 4отури.

121

до 125

преди 4 години

Ами моите хадилник, пералня, миячна машина с BEKUM, made in Turkey. Ползвам ги от 2005 и съм доволен от качеството.

120

до Стар набор

преди 4 години

...и затова българските политици никой не уважава !

119

Стар набор

преди 4 години

Абе не мислете Турция, която има най-силната армия в НАТО след САЩ (изключвам ядрените сили). Турция действа от позицията на силата и задмина Германия по население. Ако влезе в ЕС, Турция ще е най-голямата държава. А ние се пръснахме по света и България загива. Няма по-продажни политици - НИХИЛИСТИ от българските. Всички други европейци - в ЕС и извън него (напр. Сърбия)- служат на народите си, само българските управници служат на чужди интереси.

118

Анонимен

преди 4 години

До До 121.........като гледам всичко иде оттам.....Например?

117

АfD Германия

преди 4 години

Ердоган се противопоставя на ДИКТАТА на САЩ и затова му свалям шапка. Самонадеяни са САЩ, сега КОМАНДВАТ Меркеловия режиим да се откаже от Северен Поток 2 и да внасят втеченен шизтов газ от САЩ, последният излиза с втеченяване, транспорт и лсед това отвтеченввяване много по-скъп. Меркел в последните се месеци не знае как да реагира, защото при нарушаване на договора с Газпром, Германия ще плаща огромни неустойки за почти завършен проект. Ердоган е много по-умен от фрау д-р М. и мисли за нацията.

116

срам

преди 4 години

тука има много ***...турция е най-голямата дупка на света; всеки с образование го знае, всеки с образование бяга от там, но тук сте се събрали криво и куцо и се правите че знаете а не сте завършили 10 клас. Срамно е, по-добре слушайте и следвайте хора с мозък като Христо Иванов от ДаБГ, защото само той може да мисли вемсто вас..дано децата ви се образоват. поздрави от сащ

115

Анонимен

преди 4 години

Когато господ иска да погуби някого първо му взема ума. Последните години турците дръпнаха малко и станаха самонадеяни без да си дават сметка, че това не се дължи на тях самите, а на протекцията на запада. Не са градивна нация, не са измислили ни-що, нямат учени, изобретения, продукти някакви, с които да се котират в цял свят. А да се дръвчиш на американците е като с гол г.. таралеж да яздиш. Ердоган е пътник.

114

анонимен

преди 4 години

днес,бг защо не пишете какво е казал Ердоган "Турция може и да напусне НАТО никой не може да им нарежда какво оръжие трябва да купят и от кого да го купят".Един от сериозните врагове на Турция е Израел те подкрепят кюрдите а САЩ се съобразяват с Израел.Следващото което ще купят турците е руски изтребители, Ердоган го е казал.