65

за съжаление

преди 4 години

В София има улици с павета които са по качествени от вашето ново строителство,знам че е изтъркано но това което комунистите построиха вие не можете да го боядисате.

64

Анонимен

преди 4 години

Кой й плаща перуките и ботокса на тая мрънкаща *** ?През ден е на СПА в хотела на Вальо Златев в Правец.Сигурно й е дал карта - като члена на Мафията.

63

Анонимен

преди 4 години

Даскаличката по руски отново нагло лъже. Ремонтът досега струва 48 милиона + 12 милиона + 8 милиона - общо 68 милиона.Само че в БГ няма нито журналисти, нито разследващи и тя може да си говори и прави, каквото си иска.

62

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

Лошото строителство ,проекти за " модерно" строителство са нарочно направени .Каква е схемата?:Общината възлага скъпо струващ проект на приближена фирма спечелила по рано конкурс. Фирмата го прави калпаво РЕМОНТА /ПРОЕКТ(преправят го няколко пъти),общината глобява със смешна сума фирмата. Възложителите отказват да платят глобата и завеждат контра иск за по голяма сума към общината и го печели.Общината неможе изплати искът и за да го плати на фирмата вдига местните данъци! Народа плаща.Тъй е лесно да си гербер .

61

цирк

преди 4 години

Кучетата си лаят,агнетата блеят......а кервана си върви/ГЕРБ си крадеееее.

60

Фандъка

преди 4 години

Веднага Оставка!!

59

бай Фидан

преди 4 години

Ясно се вижда, че човек повече от два мандата от по 4 г. - максимум 8 г. на висок пост, на власт, депутат и т.н. НЕ ТРЯБВА ДА СТОИ, защото се корумпира!!!

58

тишина

преди 4 години

До жестоката истинаДааа,истината боли нали?такава е съдбата на овцете....

57

Един

преди 4 години

Кака Данче се прави на мъж преди местните избори...

56

Анонимен

преди 4 години

Тази така се е наблъскала с ботокс, та чак й се е изкривало ченето.

55

Анонимен

преди 4 години

Тази некадърна и бездарна семпла женица, беше сложена за кмет, единствено защото е послушна и да замете следите от огромните кражби на Мутрьо при строежа на Метрото.

54

Анонимен

преди 4 години

И кво сега - Мръндъкова пак ли нищо не знае.Тя горката, пада от Марс или по-скоро е слязла от Самоковските баири.

53

Цвета

преди 4 години

Фандъкова ще глобява Бойко Методиев. Той нали, че е освен министър председател, е и главен проектант на улицата "Граф Игнатиев" !

52

Анонимен

преди 4 години

Смешница !И кой е кмет на София ?Кой одобрява фирмите и подписва договорите ?Баба ми ли ?

51

Щерю

преди 4 години

Мземал 20 млн. щял да върне 1. Как няма - всичките БГ фирми оглавени от мутри, които наемат тоя-оня да планира и организира работата почти за без пари, полу-грамотни да изпълнят проекта на дело за минимална заплата - за за може мутрата ху-у-у-убаво да се нагуши с милионите! Те резултатите за това са трагични и плачевни...

50

Лисан

преди 4 години

Фандупкова, оставка!

49

Joko

преди 4 години

Фандъкова, къде се вреш и ти на коня в краката ! Какво разбираш от инвестиционно проектиране и изпълнение на проекти ? Както е известно си учила за даскалица по съветцки ( пардон), по руски Язик !

48

666

преди 4 години

Извинявам се за главните букви ,неволно е

47

666

преди 4 години

ШАПКА СВАЛЯМ НА УЧИТЕЛНИЦАТА, МЪН-МЪН , ПЪРХА С МИГЛИЧКИ И ТАКА ЩЕ СИ ТРЪГНЕ МУЛТИМИЛИОНЕРКА, А НА ВАС СОФИЯНЦИ ЩЕ ВИ ОСТАНЕ ЕДИН ЗАГРОБЕН ГРАД

46

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова по лош кмет от теб София не е имала!Като ти видя угодни4еската физиономия гарнирана с у4ени4ески пуберитет направо ми се драйфа!! Дано по-скоро се отървем от теб и корумпираната та мафиотска банда!!