51

men

преди 4 години

требваше като във варна да го проектират, хем кръгло хем с ъгли, гем нагорнище, хем надолнище, хем тротоарти, хем ленти за велосипеди, хем спирки, хем кръстовище, хем бабилонска кула, хем евтино, хем 108 мелеона. евалата порко, евалата подрисоф.

50

Анонимен

преди 4 години

на бойко санджака софийския си заприлича на долното близко източно гето, точно по плана на козяците. останалата част от територията на бантустаня някога известен като българия и без това в ръцете на депесе и кадрите и в земеделското министерство. каква земя са купували и давали на арапите за ползване никой не знае и след десетина години ще ни светне.

49

47, 43

преди 4 години

Ее кефи ме как си лайквате един на друг простотиите. Гледай само някой каже някоя глупост и 16 палеца нагоре. Дори в дядовските събори по градинките го няма това. Само трябва да издекламираш "всичко е помия, трагедия и герберова повърня" и всички лайкват. Вече ми е ясно защо нищо свястно не може да се случи в България. Всеки коментира точно това от което не разбира. Който знае и може е принуден да мълчи защото неговото мнение е различно и не се зачита от никой. Чу...дес...но!

48

Да допълня...

преди 4 години

Спасението е фирми от СК и контрол от Кимчо. Малий !

47

Я па я..!

преди 4 години

До кръпел 48 Кои аидуци имаш в предвид.?Столична община или фирмата ?Впрочем няма значение.Резултата е важен.

46

Така е ..

преди 4 години

А такааа. И какво излиза ? Некачествен проект , с най евтини материали , с най евтината фирма.Така ще бъде когато се гони количество , а не качество. Порочната практика да се избира най евтината фирма, води до това.

45

кръпел

преди 4 години

ако това беше се случило в Китай отдавна да ги беха избили тия айдуци

44

До 43

преди 4 години

Сивото грозно ли е? Ето тук е чалгарския манталитет. Червено с кафяво и оранжево ли искаш за да е красиво? Цвят праскова трябва да е, за да мирясат всички. Да ви отива на красивите санирани сгради и новата изолация, дето си сложихте миналата година. Кривата фуга да ви е проблема. Важното е да издържи във времето, това обаче тепърва ще го разберем

43

43

преди 4 години

Грозно, сиво и ултра некачествено. Криви плочки. Пълна мизерия. Трябва да си уникален чалгарин, за да ти харесва тази герберска повръщня!

42

Анонимен

преди 4 години

ного са кефя как сички са пра'ят на Ущипани моми!

41

34 до 37

преди 4 години

Точно от Джи Пи съм, седнал съм да защитавам фирмата, и съм и общинар на всичкото отогре. Абе, най смешното е че плюете все ГЕРБ, Фандъкова и накрая пак за БСП или ГЕРБ ще гласувате, или поне половината от пишещите. Ами нормално мисля си аз, щом толкова лесно се вързвате какво ви говорят. Прочете едно мнение и айде със стадото. Не четете по форумите, ами където някой по-умен от вас е писал.И ти 34, я кажи като толкова разбираш ремонтите, какво точно не ти харесва в този ремонт? Лично мнение иска

40

Анонимен

преди 4 години

Абе тези Джи Пи Груп не бяха ли същите които горяха документи уличаващи ги в корупция някъде извън София :)? Поредната о(рана герберска фирма.

39

Анонимен

преди 4 години

До: WTF????Ти ходил ли си в Анадола да видиш там ремонти?Трябва да ти кажа, че са в пъти по-качествени от нашите!Виж някое селце може и да намериш западнало... ако е населено с кюрди, забутано по планините и чукарите, може, може...

38

WTF????

преди 4 години

Ремонтът не е лош... ако беше в някое селце в Анадола. Но за столица на европейски град си е трагедия. Всеки, който е поживял в нормален западен град може да ви го каже. Но на последните избори вие, драги мишленца, показахте, че Тиквата ви харесва и явно си го заслужавате.

37

Анонимен

преди 4 години

До 37То на вас човек каквото и да ви направи пак ще го усвиркате. В гена ви е. Стойте си помията там сте най-доволни.

36

ГЕРБ е МАФИЯ

преди 4 години

През 2018 нали Боко Умното УЖ забрани да се възлагат обществени поръчки на GP Шит?А се оказва, че фирмата си печели 1/3 от обществените поръчки и си ***. А Данчето да не се прави на невинна ученичка, защото добре е знаела на кой дава парите и какво ще се случи.

35

До 34

преди 4 години

Ти да не си от ДЖИ ПИ ГРУП или от общшината?На никой нормален софиянец този ремонт не му харесва.А това са нашите пари.

34

Анонимен

преди 4 години

На бай ви Тошо плочките още седят на местя непокътнати, а вашите след 1 седмица от ремонта вече са изпочупени. Как става тая работа?

33

Анонимен

преди 4 години

Значи, щом обектът е приет през декември е нормално вече да се руши.Това са хората на Бойко.Уж ги наказва,а пак им възлага поръчки.Всичко при него е на ужким.Така ръководи и държавата.За това сме на това дередже.

32

Анонимен

преди 4 години

Интересно как всеки си спомня, че Графа преди ремонта бил прекрасен, едва ли не защо не го оставихме както си беше. Толкова ви помнят главите умни! Пуснете си Гугъл Стрийт Вю по Графа и вижте какво беше...счупени бетонови панели по релсите с по 10 см фуга, липсващи и надигнати с по 5 см плочки, дупки, локви и хиляди красоти, които никой не сещаше да снима и плюе. Сега обаче като тръгна стадото и айдеее всеки е специалист по фуги и как се лепял гранит. Баси племето сме, нямам думи