46

Анонимен

преди 5 години

До anonНе мисля, че има нормален човек, който да желае обратното...

45

anon

преди 5 години

тази статия е олицетворение на мечтата на всеки (български) младеж - да бачка по малко и да харчи по много... само дето на един такъв се падат хиляди дето не успяват... аман

44

Анонимен

преди 5 години

ВСЯКА !!! ПОВТАРЯМ ВСЯКА печалба по-голяма от 10 000 долара се проверява ръчно !!!Е пак ли те изтърваха от психарското отделение ...

43

Анонимен

преди 5 години

До ИЗМАМА Е !"Високо Честотни алгоритми за Търгуване"ХХАХХАААХхас .... ок :)

42

Гошу

преди 5 години

Аз вярвам. Продавам апартамента и почвам на борсата. Трепетете, идвам!

41

Анонимен

преди 5 години

До Евреино Мерзък !!!Това се нарича финансов надзор, загубеняко. И ако си мислиш, че инвестициите са някаква лъжа и измама, нищо чудно, че живееш в *** и се надяваш, пенсията ти да мине 300 лева ... ***!

40

Анонимен

преди 5 години

До пецатаПознавам 3ма, който направиха пари, но беше за сметка на поне 10 патока, които решиха, предколедно, да инвестират по 20-30 000 лева ... хииихииииии

39

пецата

преди 5 години

Ко стана с биткойните, по миналата година имаше тука много кандидат "милиардери" да споделят , на яхтите ли живеят вече или под някой мост

38

Анонимен

преди 5 години

От статията: "Имам около 1 или 2 милиона, но не съм сигурен. Акаунтът ми се занимава с товаЛош превод или нещо друго?"Акаунтът"?! Ако става дума за "акаунт мениджър", тази професия няма общо с бизнеса му. Иначе може би става дума за "Accontant", което е счетоводител. И се връзва той да се занимава с разни такива дела като посочените.

37

Гошу

преди 5 години

Ха ха ха, почти не разбрах, че е реклама

36

Евреино Мерзък !!!

преди 5 години

До Анонименевреиската борса много прилича на тотото - абсолютно всяка покупка и продажба се регистрира в компа на бората. Във всеки един момент евреите знаят кой какво е купил и на каква цена.Както казах евреите манипулират цените на активите чрез печатницата за пари и чрез алгоритмите за Високо Скоростна Търговия Е!?Като във всяко казино за да спечели някой друг трябва да загуби, нали !?Ха познай сега кой губи и кой печели на евреиската борса !а с тези глупости за "инвестирането" ....

35

Анонимен

преди 5 години

Още по-тъпаата мантра. "Обикновените хора" ?Кои са обикновените хора и защо той е НЕобикновен ? Хвърляш някакви обвинения просто така аз това не разбирам . Трифанов е направил много пари с търгуване от акции може да провериш . Това са инвестиции , а не измислици. Акцията означава , че купуваш дял от фирми . Риска го има , но и печалбата е има. Въпрос на *** .

34

Евреиските банки

преди 5 години

за едни това *** на снимката е герой за други той е просто обикновен престъпник натрупал пари грабейки обикновените хоравъпрос на избор !

33

Евреиските банки

преди 5 години

всеки ден грабят милиарди от обикновените хора -изритват семейства с децата им на улицата, изнасят работните ни места,принуждават ни да работим по 16 часа на ден за мизерно заплащане ....цялата работа е как ги виждаш тези банкери - като преуспели хора или като безнравствени *** всеки прави своя избор пич !

32

Анонимен

преди 5 години

Никой нищо не те задължава мойто момче. Купувай рубли, щом ще си по щастлив. Ама с тея мантрии за извънземнии евреи вече сте смешнии яко. Човека си кара ламботоо пък ти обяснявай от панелката, какъв бил . Все там ..Никой не дава пари ей така. Що не дават на тебе по 1к за урок ?:)) Нали уж си мн умен ...Ама във форума . В реалния живот си 0.

31

В Общи линии

преди 5 години

До Анонименси прав - за да бъдеш успешен измамник се иска и ум и бърза реакция и фантазиявъпроса е принципен : дали е морално да си мошеник или не е, т.е. трябва ли да загърбим честа и достойнството за да трупаме обезпечените с въздух евреиски хартийки наречени долари според евреиската пропаганда това е правилно , но целта на евреите е да унищожават моралните ценности - не забравяй това

30

Анонимен

преди 5 години

Играли на форекс. То само го напишеш така си личи, че си пълен загубенякк. Нямаш нито нужното образование , нито си положил години труд да го изучиш. То като тея дето научили , как се пуска компутъраа и искат да станат програмисти :))) Цялата ви работа такава бай ганьовска.

29

Анонимен

преди 5 години

***, фейк нюз за лековерните

28

Анонимен

преди 5 години

Що да е измислена ? Това че ти си неможеш е друга тема. То има и Роналдо има и бг футболисти :) и Роналдо ли е измислица.Във всяка сфера на живота има таланти , които мислят по-бързо, виждат нещата по-добре от другите и тн.

27

Qwerty

преди 5 години

Всеки, който има опит на финансовите пазари ще ви увери, че тази история е измислена. Пазарите са непредвидими, пари могат да се печелят, но става бавно и доста трудно.