75

Анонимен

преди 5 години

Да отидат в Чечения и да се лекуват в болницата на д-р Рамзан Кадиров. Чувал съм добри отзиви за нея :))))))

74

Анонимен

преди 5 години

До До 75Провокация са изказванията на руските воеводи на уж български партии.

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78Това не е никакъв аргумент за да изпиваш омраза към обратните, но вече имаме и парад на нормалното семейство както го нарича шкембе министъра Каракачанов.

72

До 75

преди 5 години

Това не е просто парад, а провокация, насаждане на напрежение, разделение,нисък морал и деградантски ценности - ето защо гей-парада е неприемлив. По същата логика може да има парад и на изнасилвачите - ще ти пречи ли подобно събитие?

71

Анонимен

преди 5 години

искам само едно да попитам , щом са обратни защо трябва да правят митинги и демонстрации да показват че са такива , аз до сегас не съм чул някъде по света да е имало парад на нормалните хора

70

Анонимен

преди 5 години

Всички нормални хора са хомофоби и в това няма нищо лошо, това е повече от нормално. Не може да харесваш сбърканяк, няма как да стане. В Европа се насажда едно лицемерие, един фалш, едни човечета се опитват да промиват мозъци, да насаждат деградатски ценности. Едва ли не вече всичко е приемливо, а най-лошото е че се прибягва до принуда, до тормоз, цензура и обругаване на всеки несъгласен, типично за тоталитарни режими.

69

НД Русофили

преди 5 години

Най - ни е страх, когато загасне тока да не се окаже, че под леглото се крият ***, Сорос и Георги Жеков

68

Анонимен

преди 5 години

Нека си правят паради това не противоречи на никой светски закон. На мен не ми пречат. Не обичам да ми отнемат свободата, не обичам и аз да отнемам на някой друг свободата. На който му пречат обратните да заминава в Русия и да слугува на Путин.

67

до 72

преди 5 години

а ти да не си бил в затвор?.. поздравления

66

ХХХ

преди 5 години

Русия е виновна че там са мъжкари .....не п**ьовци като в ЕС !

65

Анонимен

преди 5 години

До 57Явно имаш привилегията да не си бил в затвор, казарма и да не си живял в диктаторски режим. Но коментираш некомпететно, както мъж би коментирал бременност. От друга страна нямаш привилегията на богатата обща култура и способноста да разсъждаваш. Дерзай !

64

Киро Х

преди 5 години

До Гледна точкаПич, научи граматиката малко, по начина, по който си представил цитата в коментара ти, излиза, че е твое мнение, и затова в суматохата и за ти ударих минус, а всъщност мненията ни се припокриват.

63

Krom

преди 5 години

И така, "скъпи ЛГБТ не знам си какво " спрете да се афиширате, да се изкарвате жертви, да се възползвате от наклонностите си, за да бъдете "екзотични и успешни" и ние, нормалните хора ще спрем да Ви нека кажем, няма да Ви обръщаме внимание. А можете и в тоя дух да продължите, но тогава не се чудете, че хората все повече Ви мразят. Това е, скъпи ЛГБТ не сте жертви, нито сте повече от другите. И не сме Ви длъжни.

62

до гледна точка

преди 5 години

Москва загуби студената война.. следи причинно-следственната връзка

61

Анонимен

преди 5 години

Някой ще ми припомни ли какво се случи на гей парада във Вашингтон онзи ден? Вашингтон в Русия май няма? Москва в САЩ има. А полицията в Ню Йорк за какво се извини преди 4 дни, че не помня? Я, в Газа било опасно за правоверни? Ако това се случваше в Русия не мога да си представя какъв вой щеше да има. Няма ли да има санкции за Газа, или ще продължаваме да наливаме пари там?

60

Гледна точка

преди 5 години

Българите са най-големите неблагодарници. Русия постоянно ги освобождава от турци, арменци, евреи, гейове и лезбийки, американци, англичани иАма ние не им желаем помощта! След като на "братушките" платихме ТОНОВЕ злато, а те за благодарност внедриха петата колона, която пък от своя страна по нареждане на Москва изби целият елит на България и я осакати за десетки години напред.

59

До унуфри

преди 5 години

Ааа,не в РФ.В Кравария там е истината.В РФ няма прайдове,там ги перат яко по побърканите тикви.А при теб как е?Разпориха ли ти халката след прайда?

58

Анонимен

преди 5 години

*узаконят

57

Анонимен

преди 5 години

какво разделяне на обществото? осъзнай се къде се намираш обществото вече не съществува... живеем в епохата на златния телец.. не разсъждавай наивно!!

56

Додо

преди 5 години

Mасоноюдейската, платена Сатанинска индокринация няма почивен ден! Бог ще ви накаже!