19

Бау

преди 4 години

Колко пъти тази статия ? Изобщо някой следи ли ги тези неща ?

18

Ванката

преди 4 години

Няма по-евтино от безплатното, тъй че продължаваме да теглим книги. Е-четецът е най-великото нещо на века!

17

Анонимен

преди 4 години

ДДС е незаконно, това е фашизъм и капитализъм бюрократите и капиталистите ще трябва да се ограничат в това което работата им изисква и да извличат облагите си от тези които по свой избор са решили да им сътрудничат и да им плащат ДДС.

16

Шопо

преди 4 години

Я не съм видел некой да рови у контейнеро за книги !!! За хлеб виждам всеки ден хора да ровят...Хлебо и сиреньето намалете,кой иска книги ,има библиотеки...

15

Адам Смит

преди 4 години

Намалете ДДСто на парцуцата бе, това е по-важно за панелните таласъми.

14

Анонимен

преди 4 години

Не да падне ДДС. А да се вдигне плоския данък от 10% на 15%. Да се намалят администратори , бюрократи и да се увеличи действащите частни ферми и фирми в земеделието. Да се спре бюрокрацията.

13

Анонимен

преди 4 години

Е са книжари ,а мръсни печелбари .

12

AOijs

преди 4 години

Законите в България се приемат в полза на някой си бизнесмен...Знаете ли например че по член 410 тия с бързите кредити могат да ви осъдят без уведомление и могат да си *** хиляди левове адвокатски комисионни...И законът ще бъде на тяхна страна.

11

Читател

преди 4 години

Лъже Веско като дърт ц..ветар. През последната година повишиха масово цените средно с по 3-4 лева и типичните книги - преводни, обем около 250стр. с мека подвързия, от 12-13лв станаха 16-17лв. Иначе казано, ръст между 20 и 30% според разпознаваемостта на автора. Да, на годишна база продажбите са с 5% ръст, но от цена. Като броъки се сви пазара с около 17-20%. Дори ДДС да стане 0% и да повярваме, че с толкова ще намалят цените (което предвид алчността Вескова е илюзия), ще стане като през 2017г.

10

Патриот

преди 4 години

Вече не четем гледаме само американски холивудски филми за Дивия запад дръжте си книгите и си печелете ахахаха мухлясаха ли ви книгите *** алчни.

9

глупости

преди 4 години

това са глуписти, пак прикрит лобизъм. Да не мислите че книга гите ще поевтинеят с 20%. Най много месец и след това по веригата всеки ще си вдигне печалбата и накрая за клиента 2% максимум , а и в хазната 00.

8

Анонимен

преди 4 години

Зо9. Абсолютно си прав.Не е проблем ДДС. Това което е написано в книгата е важно. А книгата може и да не е толкова дебела , но съдържанието да е истинско, факти, познание. И по тъка да е ще се продаде и с ДДС.И по това с кой да се мерим е единствено това на върха в ЕС или Германия . Не Дания. Тя е една социална държава. С много малък дял в собствен продукт управлението , но с монарх. Нещо като наши Соц. Вожд Живков в края /1980-1989/

7

пена

преди 4 години

по-ниско ДДС, по-евтини вестничета на Пеевски...

6

Хм!

преди 4 години

Популизъм в действие.И безплатни да ги направят, повечето хора пак няма да четат.Картата за библиотеката не струва милиони. Колко от вас имат?

5

Анонимен

преди 4 години

Какво го дъвчете това ДДС на книгите? Колко книги годишно си купувате? 2 или 3, или и толкова не си купувате?Нещата от първа необходимост са скъпи и прескъпи, цените растат не всеки ден, а всеки час, някой тръгнал да си прави предизборна пропаганда с ДДС на книгите.Като свалят ДДС от книгите, ще облекчат финансово народа. Народът ще започне да чете, ще купува вагони с книги и ще стане духовно извисен. Ти да видиш!Депутатите ви сричат от трибуната на НС! Позор!

4

Ф.С.В.

преди 4 години

БГ Правителството чу че Гърция и Румъния намалят ДДС и ...РЕШИХА - Да намалят ДДС на книгите (второто най високо 20% ДДС в Света на книги ,,след Дания 25%) Браво на ВАС - Вие сте Велики!! Само че хората няма как да ги четат нощем защото тока е скъп- и са гладни защото и храната е скъпа- и нямат време за четене защото са роби работещи по 12 часа на ден и 24 часа на денонощието и 7 дни в седмицата!! намалете ДДС само на книгите Винету-че депутатите само тях могат да четат и разберат

3

Анонимен

преди 4 години

Искате ли да купуваме книги, печалба ли търсите ще си купуваме книги но не от вас закъснели сте с 30 год. Всъщност вие дължите ДДС на клиентите си, затова че ви купуваме книгите, а с парите трупате печалба, която давате на банките срещу лихва.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Какво общо има ДДС на книгите с етническата конфронтация, която насаждаш с поста си?Между другото, постът ти е 100% спам.

1

Анонимен

преди 4 години

По-ниско ДДС означава повече печалба за продавача, а цената си остава същата. Неясно защо някои смятат, че цената щяла да падне при по-ниско ДДС?!