93

от Русия

преди 4 години

Не ви трябва евро а рубла

92

Разделени

преди 4 години

Да на две групи Нормални и ***. *** се делят и на религии, раси, политически партии, футболни клубове и тн. В Еропа са с Евро, но ние сме по-умни от европа и ще ползваме лева въпреки, че сме в борд и монетарна политика БНБ няма и не може да регулира курса за да има ефект върху икономиката. Само риск. риска от 1997

91

Анонимен

преди 4 години

Приемете ли еврото цените на стоките ще трябва да се изравнят с европейските. Жална му майка тогава и на народа!

90

Анонимен

преди 4 години

СТАНДАРТА НИ Е РУСКИ,ЗА КАКВО ЕВРО ГОВОРИТЕ?!?!?НИСКИ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,А ВСИЧКО ДРУГО ПО-СКЪПООТ ЕС.

89

Анонимен

преди 4 години

Тричленката ви чака настървено да приемете еврото! :)))

88

Анонимен

преди 4 години

Още преди двадесет години един гръцки студент ми каза: " На вас не ви трябва евро! Минете ли на евро за пример половин килограм ориз ще стане осем лева и край с вас!"

87

Анонимен

преди 4 години

Никакво евро- СМЕНЯМЕ ЛЕВА ЗА РУБЛА И ТИ ДА ВИДИШ- СТАВАМЕ НАЙ БОГАТИТЕ В СВЕТА НА РУБЛИТЕ- АМИ ВИЖ ЗАЩО- РУСИЯ, РОССТАТ- МИН ЗАПЛАТА 280ЛЕВА, КИТАЙ- И ТАМ ГОРЕ ДОЛУ, А НИЕ С НАШИТЕ 560ЛВ ОТ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА СТАВАМЕ ПЪРВИ. ИНОВАТИВНО- НЪЛ!

86

Анонимен

преди 4 години

Нека въведат еврото и да ни доубият ,тогава стадото българско ще се сети ама ще е много късно ,България се управлява от слуги, продажници и откровени българофоби които самия този народ избира !

85

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Да е жив и здрав Генерал Борисов и да ни управлява още дълги години. Ако не е той ще станем като Гърция. Минимални заплати и пенсии в Гърция в момента са около 600 Евро (1200 лв). За Великден ВСИЧКИ пенсионери получават по 1000 Евро! Вие представяте ли си ако това стане у нас колко хора ще умрат от инфаркти и инсулти предизвикани от преяждане и употреба на алкохол?

84

Андрешко

преди 4 години

Само давам жокер ... когато цените от лв станат 1:1 в ? икономиката ще рухне. Освен това народа ще се събуди (евентуално) и ще стане страшно. Второ какво ще се случи с износа ... ами колапс .... Манипулират Ви денонощно чрез медиите но не се усещате ... търкате талончета като луди, играете тото като се разбра, че всичко е измама при това много отдавна. Националната лотария е заблуда ... не е Държавната такава !!! Селата се напълниха с милионери .... !!!!

83

Андрешко

преди 4 години

Когато въведем ? ще хапнем дръвцето докрай !!!! Не го разбирате но когато стигне до гърлото ще вденете. *** и дебилен народ ... нищо добро не ни чака ... да има 5-6 % стойностни хора и какво от това .... няма държавност, няма правосъдие, няма полиция, няма армия, няма образование, няма здравеопазване ... как мислите като въведем еврото всичко ще се промени ....

82

petarziz

преди 4 години

със 100 евро пенсия това и в Папуа Нова гвинея го няма поне ще влезне в рекордите на гинес

81

анализ

преди 4 години

Първо вдигнете стандарта, заплатите и пенсиите на хората, после въвеждайте евро!При този нисък стандарт въвеждането на еврото ще е пагубно за България, но това се решава на много, много високо ниво, от световните банкери и масони...........за съжаление България има много силни врагове, например клана Ротшилд!!Има и вътрешни предатели, такива като Кристалина Георгиева и Мария Габриел!!

80

Анонимен

преди 4 години

Еврото е вредно за България..................дори страни като Италия след въвеждането на еврото станаха по-зле...............а за бедна страна като България еврото ще е фатално!

79

+/-

преди 4 години

Каквото каже началника (Боко)

78

Анонимен

преди 4 години

Ноооо БНБ си е голяма раОта МОМЕ КАЛИНО.97326

77

ПРОТИВ ЕВРОТО СЪМ

преди 4 години

ПРОТИВ ЕВРОТО СЪМ КАТЕГОРИЧНО

76

Анонимен

преди 4 години

от това ще са облагоделствани само програмистите ,които и без това са много богати и си получават заплатите в евро.

75

Анонимен

преди 4 години

BG най-бедната страна в ЕС евро???

74

Анонимен

преди 4 години

Цените на всичко тръгнаха нагоре.Подготвят ви за еврото.