265

Анонимен

преди 5 години

Ва тенките са откраднали от нас много повече.

264

Анонимен

преди 5 години

чия е тая кисия бре ейтия гербавите народната кисия си я имат за свояда ги накаже бог разбра се че българите немогат

263

естествено

преди 5 години

Нали докато сте на власт трябва да се лапнат комисионните!?

262

Непозната

преди 5 години

За F-16 има пари, за пенсии и заплати все няма.

261

Анонимен

преди 5 години

Горанов е пич!А бизнеса наистина не схваща, че в една сделка не всичко е печалба. Да се учи да смята. Има за доставчици има за работници, има за държавата и накрая ако и каквото остане.

260

До МА КАК

преди 5 години

Точно така. И благодарение на това освобождение, станахме най-богатата държава в Европа.

259

МА КАК

преди 5 години

Щом е за САЩ винаги сме готови да се жертваме ако ще и 20 милиарда да ни струва. Да не забравяме все пак че братята американци ни освободиха от руското робство.

258

Масон

преди 5 години

Ако и останалите васоти са като него, ложите ще си разпаднат. Този няма капка морал. Сега заради неговите грешки ще го отнесе тай-малко виновният. За него законите не важат, той е законът! Незабавна оставка, защото се разпорежда еднолично с бюджета. НС го няма за нищо!

257

Анонимен

преди 5 години

Народе, поради що негодуваш??? Ама точно ти, народе, си препотвърди избора с тази партия, преди само две седмици! Де да бях чул, че минималната заплата се увеличава, само със сто лева, ама уви, два милиарда за господарите са по-важни. И така, с по 40 000 - 50 000 "души" всяка година България се топи... Но ти народе си виновен за това, ти и само ти!!! Защото точно ти само толерираш тази политика, винаги да си на последно място във всичко! *** народ! Браво на политиците!

256

Анонимен

преди 5 години

Каиш глупав !! Такива фукни солено ще ни излезнат

255

Анонимен

преди 5 години

Ние сме колония на САЩ това не е търговска сделка , а начин да се плати данък на САЩ..Така е и с Мариците , и с концесиите..

254

Анонимен

преди 5 години

Мошеници като САЩ не може да се договориш те винаги изменят правилата на сделката..Тези самолети ще станат по 1-милиард бройката накрая

253

Ангел

преди 5 години

Ама колко сме про.сти .Излизат едни 1,6 млрд от Българския данъкоплатец за да отидат в Американския такъв .Баз държа ,че Америка не е изхарчила и 10% от тази сума в България !!!

252

Никола

преди 5 години

А защо Горанов не сложи ДДС на игралните зали и тяхните големи печалби,а всички продукти хляб илекарства са със 20% ДДС.

251

Анонимен

преди 5 години

За да платим на САЩ винаги има пари..

250

Анонимен

преди 5 години

народните пари с лека ръка да имат парички американците за собствените си работнициа нас кучета на яли тоя годна да виси пред министерството му е малко

249

Анонимен

преди 5 години

Че живее в апартамента на кръстника е ясно, а сигурно кръстника му плаща и сметките, затова Владиславчо раздава с щедра ръка народните пари.

248

защо

преди 5 години

си толкова погрознял, баби? От алчност бабо. Верно, не знаех, че алчността може да обезобрази човека, че да заприлича на глиган.

247

Анонимен

преди 5 години

Горанов развързва кесията, имало пари, можел да плати F-16 наведнъж. По-ниско ДДС за хляба обаче нямало да доведе до ползи за хората.Имало пари, можел да плати?!? Абе тоя живее на вересия, а оскуба почти висчки в България. Като дойде до повишение на пенсиите и минималната заплата, лъга, че не е възможно, нямало бюджет. А сега за "златните" тенекета, които ни набутват американците, ще даде пари и ще останат?!?Той лично нищо няма, а е готов да плати, защото плаща с НАШИТЕ пари, за наша сметка!

246

Патриот

преди 5 години

Интересно същите хора които се вайкаха, че нямаме армия и сме станали разграден двор сега са против купуването на нови самолети защото е много скъпо. Странно.