21

Анонимен

преди 5 години

Щом е убил българин няма да има тежка присъда. Английският съд ще ги счете за смекчаващо вината обстоятелство. Може и да го освободят както стана с Майкъл Шийлдс.

20

Леле како

преди 5 години

Не те не харесват тъмни просто ако удариш тъмен след няколко минути и спецчасти няма да могат да те спасят от пакистано-индииската тълпа.

19

Пепи

преди 5 години

До АнонименЩо в Монтана ?

18

К77кии

преди 5 години

Не знам българите, които отиват в Англия, дали имат въобще пипе в главата.Колко IQ трябва да имаш, че са отидеш в Англия. Първо англичаните ненавиждат балканските народи, повече харесват тъмни. Второ имат хиляди хомофобски групи, които се събират вечер и пият бира с литри на човек (не уиски),като излезнат от пъбовете им е първа цел да се бият с други агитки или хора. Второ работодатели там са робовладелци. Трето английската глинеста почва е най трудната за обработка.Нямам място да ви кажа всичо

17

Гледна точка

преди 5 години

Ще прозвуча грубо, но не виждам смисъл от доживотна присъда при такива убийства. Само ще яде данъците на хората. По-добре смъртна присъда за такива. Каква полза от тях за обществото?Ми не съм съгласен."Бум" и край. Трябва да има строги закони които да разпоредят големи наказания за подобни типове. Ползата за обществото ще има тогава когато тези престъпници се врегнат в ползу рода. Ей там в урановите мини да му излезе кюркя.

16

Все едно

преди 5 години

Нация от мързеливи наркомани и пияници. Арабите ще ги излекуват скоро. В този си вид ЮК е обречено

15

Анонимен

преди 5 години

тоя швед ми идва доста рижав

14

Мнение

преди 5 години

Без смъртно наказание не става!Либералите ни убиват...

13

Анонимен

преди 5 години

... а ние се чудим защо при нас е така с битовата престъпност. Явно либирастията не работи никъде.

12

Анонимен

преди 5 години

40 присъди! Е, превъзпитали са го и са извадили човешкото в него. Много им се чудя на някои експерти. Иначе редови полицаи са ме впечатлявали как съставят портрет на някой и го хващат веднага по тази линия. Тяхната оценка беше, че е "опериран"от уважение към чуждата собственост, здраве и достойнство. В съда го пуснха щото обещава да се поправи, а адвоката се тръшна, че ако го пратят в Бойчиновци ще стане престъпник!! И отново в училищния двор да бие и ограбва невръсни деца. А като порасне?

11

Aha

преди 5 години

Такива хора бяха пращани от британската империя да завладяват света за нея по море и суша... престъпленията вече са забравени.

10

Анонимен

преди 5 години

Този е агент на тайните служби затуй не го съдят, искал е да вербува нашия човек за нещо. Туй, че има огромно досие нищо не означава само служи за прикритие Кой знaе дали тоя не e намазал бравата на Скрипал със Новичок.

9

Анонимен

преди 5 години

На този гангстер да му сложат доживотна присъда за предумишлено убийство.Защо да му слагат?Ти беше там и видя какво се е случило ли, умнико?

8

Сата НАТО

преди 5 години

Май нашия се е помислил за безсмъртен с двамата си сина до него. Пък и нали постоянно им обясняват какви геове са англичанитя и са взели да верват.

7

ffffff

преди 5 години

Ще прозвуча грубо, но не виждам смисъл от доживотна присъда при такива убийства. Само ще яде данъците на хората. По-добре смъртна присъда за такива. Каква полза от тях за обществото? Знам, че изказвам крайна мисъл, но това се чудя - каква полза от такива да ги храним цял живот?

6

години опит

преди 5 години

До дедо ТашункоНашите престъпници са първолачета в сравнение с техните. Явно нямаш представа каква милионна армия от отpепки живее в Англия.

5

МВР

преди 5 години

Понеже при нас такива случаи са изключение... никой не изнасилва стари баби, не убиват за пенсия и липсват пиянски свади.Нека първо да погледнем в нашия двор!

4

дедо Ташунко

преди 5 години

Бог да прости Вемцеслав Маргинов. Бил е на неподходящото място в неподходящото време. А иначе всеки народ си има своята ***. И при нас ***.ло.ум.ни.ци - бол! Пийнат ли малко - вадят ножовете и металните боксове. На този гангстер да му сложат доживотна присъда за предумишлено убийство.

3

Гледна точка

преди 5 години

Не само у нас има рацивидисти, които са на свобода. Но това не бива да ни успокоява, а трябва да се предотвратяват случаи на бандити с 20-30 престъпления да са на свобода.

2

Анонимен

преди 5 години

Глупости на 31 го бил зад решетките ивършвал още престъпления трябва да е станал престъпник още, докато е бил в пелени. Фейк нюз не верваме, бългаpина най-веротятно се е правил на мутра или нещо се опитвал да прави ало измами, отдалеч смърди на огромна конспирация.