63

Анонимен

преди 5 години

В момента, в който получат С-400 и цялата документация по използването им, турците и американците ще се сдобрят и ще почнат да разучават къде са слабите места на системата. Трзи атентати, които руснаците правеха в Турция и избиха стотици военни, ще им излязат през носа.

62

Анонимен

преди 5 години

Абе, Бойко бавно и полека издърпа килимчето на Лилипутин.

61

Анонимен

преди 5 години

Най-мразя предатели. Не може да в Нато да знаеш, колко проблеми създава рашааа Европа и с цялата наглост да отиваш да купуваш оръжие от тях. Турция трябва незабавно да бъде изключена от Нато! Не само САЩ пак да говорят ами и Евро мишките да почнат да защитават интересите си. Тоя до оня ден редеше цяла Европа сега тя мълчи и гледа пак как само САЩ се намесва. Батии путьовцитеее в рая Европа? Вие генерали нямате ли? После САЩ чествали Д-даи.. Като ги гледам сега те такива са били и преди посерковц

60

Krom

преди 5 години

Защо въобще си губя времето? Чао Другари.

59

Krom

преди 5 години

До бай х - Турция Байно просто ще се лиши от Ердоган - рано или късно. И ще се върне към Америка. Не ги мисли. А прехваленото руско ПВО се скътаваше яко в Сирия когато евреите нанасяха въздушни удари. Да обяснявам ли защо или сам ще се сетиш? Освен в You Tube и на тихия фронт - в Интернет, Русия няма победи от Виетнам насам. Засрамете се.

58

Активист на БКП

преди 5 години

Ами Борисов затова ще прави училище в Долна Митрополия ,да им е близко на агите...

57

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се напъват руските проксита сделка ще има. А руските тенекии да ги разхвърлят по детските площадки за забавления на малчуганите -те така и така само за това стават.

56

Аха

преди 5 години

Разните НПО храненици така са ги надъхали, че от години облъчват зрителите да си изкарат мръсните парички.

55

Демократ

преди 5 години

Може да си викате колкото си искате, като премине гей-парада и конгреса на САЩ като одобри сделката ще си ги купим имаме парите.

54

До КРОМ

преди 5 години

Ти очакваш, че ще ни построят с тия пари летище и хангари ли ??? Каква толкова инфраструктура ще трябва? А въоръжението е консуматив и сигурно има някаква цена, която някъде може да се провери.

53

Krom

преди 5 години

По принцип да спориш с русофил е загубено време. Но ... катастрофите с хеликоптерите ни в последната година, показват много ясно до къде води липсата на подходящо обучение и нальот. Няма защо да се губят самолети от липса на обучение. И въобще, коя ни е алтернативата - руски хвърчила? Западна Европа просто се подигра с нас. А Грипена е всичко друго но не и боен самолет. Така че, 16-ката е логичния избор. И да потретя -доверие се печели. Не сме се доказали още като съюзник, за да искаме друго.

52

факт

преди 5 години

Външната министърка Е.Захариева каза,че 50 годишните F-16 са най-модерните самолети в света,смятайте за какви колосални подкупи става пъпрос щом карат насила министър да лъже!?Оставка!

51

Анонимен

преди 5 години

Нас ни бръснат 2 милиарда долара за осем 50 годишни бараки, а Турция купува 100 чисто нови самолета за 9 милиарда.

50

бай х

преди 5 години

До Kromслед като Турция придобие С -400 , ще се разбере ще пво то прихваща ,,невидимия,, стелт технология Ф-35 . Така сашт няма на кой да си продават ,,невидимите,, супер скъпи барутарници .....

49

САЩ НЕНАДЕЖДЕН

преди 5 години

партньор. Колкото и да не харесвам ТУРЦИЯ и ЕРДОГАН в случая САЩ са нелоялен търговски партньор и съюзник. Хем спретнаха на ЕРДОГАН опит за преврат, сега не изпълняват поети ангажименти. А нас искат да ни прекарат хем да си платим двойно старите Ф16, хем първо патрите накуп, а стоката някога в бъдещето. Да сме се набутали така, че да имат още един начин да ни изнудват и нас

48

Анонимен

преди 5 години

До Krom *** ***, защото искат парите от тях, не от народа на България. А от военно-промишления комплекс.Разни фирмички управлявани от мутри в сянка, които могат да свалят и ББ ако искат още утре.

47

Krom

преди 5 години

До Аха - а въоръжението и инфраструктурата даром ли ще ги получиш? Не можеш сам да ги произвеждаш, как става според теб? Подаряват ти ги?

46

Точно

преди 5 години

За тия пари шведите ще пратят шведки да ни обучат пилотите, не някакви американски травеsтити.

45

За какво говорим

преди 5 години

Морално старият Ф16 - 200милиона $ без ДДС за Българите,а новият Ф35 пето поколение 90 милиона$ за Турците!И тази сделка я прави "БГ националист" или ...!?

44

Анонимен

преди 5 години

Пладнешки обир и измама, ето как САЩ гледат на нас като на дойна крава, краварите знаят как да си доят кравите.