42

Анонимен

преди 5 години

Нали сте убедени социалисти, бе....??!!За кво са ви пари???!!!Че то така--ако ми плащат добре, Аз мога и у бог Шива да повервам!!!!!!

41

само

преди 5 години

пари ги интересуват-ами започвайте да работите,измислете я тая работа без пари , както ние живеем без пари -НЕГОДНИЦИ

40

МОЛИ

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ СИ НАМЕРИХА,КАКВОТО ТЪРСЕХА.ХАЙДЕ СЕГА ДА ГИ ВИДИМ,КОЛКО СА СОЦИАЛНИ.А ТАКИВА ОТВРАТЕНЯЦИ,КАТО ГЕЧЕВ ,КАКВИ ЩЕ ГИ ДЪВЧАТ.КЪДЕ Е СЕГА БОРКИНЯТА ЗА ПРАВДА ЙОНЧЕВА.ИЛИ ТОВА БЕШЕ ЦЕНАТА ЗА ЕВРОЛАПАНИЦАТА????

39

Анонимен

преди 5 години

Ще плащате членсли внос и ще работите без пари нали си вярвате в тъпaта лява идеологоя ....А бе какво очакваме от потомствени крадци и *** дето трикратно обраха и собствената си партийна каса

38

акуд

преди 5 години

изглежда бсп са зависими от пари. дори се хващат за палците при отворено куфарче

37

Гледна точка

преди 5 години

Народният представител от БСП коментира още, че преди време и левицата е предложила намаляването на партийните субсидии на 1 ЛЕВ, но не трябва по тази тема да се подхожда много лековато и да се бърза.Значи когато те подхождат популистки, може.Борисов изрично подчерта, че не желае това, но беше принуден от свирепият комунистически популизъм. Длъжни ли са ГЕРБ да им търпят спекулациите?

36

Бсп е в будна кома..

преди 5 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След оставката на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

35

Анонимен

преди 5 години

Питай Меркел кара кара с 0.83 цента на глас .при тайния стандарт и не сме чули да реве.

34

Георги

преди 5 години

БСП фалира ! Партията е в агония и вижда своят край. Сега са се хванали за Радев като удавник за сламка. Надяват се да се строи атомна централа че да вземат някой лев. Повечето от комунистите са за разстрел. То повечето от тях са деца на партизани и бандити. Дай им само хитрини да мислят. Колко пъти вече фалираха държавата ?

33

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

32

пецата

преди 5 години

който не работи не трябва да яде

31

Анонимен

преди 5 години

И хиляда лв. на глас да са, партиите пак са еднолична собственост и обслужват частни интереси. Просто трябва да ги няма и изборите да са мажоритарни. А депутатите - не повече от 100 човека.

30

Анонимен

преди 5 години

То за това се нарича зависимост.Дали субсидията е голяма, малка или въобще я няма, тя не променя пропорционално и зависимостта. Но ако на БСП ще им стане по-леко от това, то добре, разбираме, че имате зависимости и заради нас избирателите ще продължите да имате. Обаче как ще ни обясните, че е за наше добро?

29

Българин

преди 5 години

Цонков веднага ти обяснявам - така както го правят страните в които се краде по-малко

28

Анонимен

преди 5 години

нали имате стотици хиляди (даже милиони) поддръжници и симпатизанти, имате младежко бсп, нали плащат членски внос. по един лев да е тоя членски внос,........ та вие събирате милиони всеки месец бе другаре, що пищите?!

27

void

преди 5 години

До скоро БСП виеха като линейки, че трябвало да се намалят субсидиите на партиите и заплатите на депутатите. Герб и в частност ББ им казваше, че ако го направят ще има зависимости, те - не.. И сега като им изпълни исканията започнаха да вият на пожар, че видиш ли щяло да има зависимости.. Е нали това искахте бе, и нали именно с тези аргументи ви го отказваха?! Ей това е то - БСП хем са популисти, хем са стожери на демокрацията в Европа..

26

Анонимен

преди 5 години

що, сега като вземат субсидии няма ли зависимости?!?

25

Веско

преди 5 години

A може би и малко наказателна отговорност трябва да понесат. За престъпен лобизъм въпреки субсидиите.

24

Идват избори

преди 5 години

До Анонимен 18: С големите субсидии не сме предотвратили зависимостите, но без субсидии зависимостите просто стават задължителни.И случайно ли Бойко точно сега прдлага това намаляване на субсидиите десет пъти - от 11 лева на един лев за глас на изборите? Не, Цецо е събрал достатъчно суджук за ГЕРБ и ако оставят сега опозицията без пари за партийна дейност имат шанс за служебна победа на общинските избори.

23

Край!

преди 5 години

Е сега вече няма кебапчета на Бузлуджа! И по-добре щото след това оси.раха всички полянки и паланки!