55

Анонимен

преди 4 години

Знае се, че който копае гроб другиму, сам влиза вътре!

54

Анонимен

преди 4 години

През пролетта на пл. Гарибалди в София поставиха едно *** на Борисов. Преди месец това *** го докараха в Габрово за карнавала и го инсталираха като екскпонат на Музея на хумора. И понеже всички експонати на този музей са смешни, всички се смеят и на чучелото на Борисов.

53

Анонимен

преди 4 години

Кучетата си лаят, керванът си върви.

52

рубли дрънкат

преди 4 години

До :)А това, че ти идват милиционери и ти налагат глоби и това ли е пропаганда? Или това е ок.

51

дългият нос на Путин

преди 4 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

50

Анонимен

преди 4 години

До те не знаят какво пр - При Елцин цената на 1 барел нефт беше много ниска ,а трудностите на прехода са ясни .След 2000 г нефта стигна рекорди и естествено руснаците захлебиха .Ако беше Елцин ,Русия нямаше да направи толкова глупости последните 10 г .

49

Анонимен

преди 4 години

По стара руска традиция, когато Батька покаже дори най-малки знаци на умора и разклащане - именно тези, които най-много са го хвалили, първи го подритват по стълбите надолу. След което тълпата, която до вчера го е обожавала, го разкъсва на парчета, под благосклонните и дори одобрителни погледи на униформените от всички видове.

48

Анонимен

преди 4 години

колкото по екзотични ставате антируските лаячи, значи толкова по дълбоко в душиците ви елементарни ви бърка Путин и ставащото там. Прочилявате си живота в анти руска омраза, а есичко е безмислено на руснаците не им пука, нагли са и са със самочувствие поне от десетина години. А ние *** шарани еврооценени уж

47

невероятно,но факт!

преди 4 години

Вече всеки има право да изказва мнението си и да изразява позиция по един или друг начин!Когато изразяването на позиция става по аргументиран и убедителен начин,се печели уважение.Но когато позицията се изразява с простотии,гнусотии и обиди,се печели обикновено отвращение!А тия "надгробни плочи" на Путин са израз на безсилна злоба и пещерна омраза!Искам да обърна внимание,че от доста време се опитват да го"погребат"-особено някои западните медии/няма да ги изброявам/!Ще останат разочаровани!

46

до Страхил

преди 4 години

е Страхиле, ми и на нас със теб ни плащат по лев за копи пейст коментар и два ако сме го измислили нов. Нали всека седмица одим там зад Маринела ..

45

Анонимен

преди 4 години

върна самочувствието на велика световна сила...и ги докара до боярищника, че е по-евтин. Аз нямам против, де, това заслужават.

44

Анонимен

преди 4 години

във всяко стадо има ***, все пак 30% не харесват Путин а това са има няма 30 тина милиона избиратели от 100 имащи право. За кене фа на бай Дончо в Лондон що не раздухвате пищни статии, наши ЮК е номер 1 приятел на ЮС....

43

За 48

преди 4 години

В сибирската клоака винаги е били такаЗатова който може бяга от там

42

Анонимен

преди 4 години

май ще хрупат новичок някой руски тип Навални *** :) или ще се спънат на някой мост на Москва река и цоп у водата нейде....

41

Ogi

преди 4 години

Сибир

40

те не знаят какво пр

преди 4 години

В Библията пише "никой не е пророк в собствения си дом", точно защото не може да оцени това, което притежава! На този човек, който им върна самочувствието на велика световна сила и когото уважават много повече от американските президенти, трябва да му издигнат паметник за благодарност! Пияницата Елцин ли харесват, който докара тая велика страна до унизително съществуване? Да, Библията е велика книга точно защото всичко е вярно и ние убиваме пророците си, а после....ревем!

39

Анонимен

преди 4 години

А защо само една плоча са поставяли цялат пролет, да бяха поставили няколко да има снимков материал за дойче веле?

38

Анонимен

преди 4 години

А Крим чии е?

37

Свещен Гущер

преди 4 години

Не знаех че Дойче Веле им бърка дълбоко в pектyмuте на руснаците.....Явно истината боли доста за промитите мозъци от петербургския тролски център които бълват простотии тук във форума....

36

:)

преди 4 години

Системата "НПО + протестъри" в действие. Плаща се на няколко тариката, те намират психари, който мразят Путин (или каквото трябва) и ги карат да правят нещо. В случая виждаме една снимка, която може да е правена в Китай или Белгия, но текста на пропагандата е: "В Русия цяла пролет поставят "надгробни плочи" на Путин". Все едно, че в Рашата не можеш да минеш 10 метра без да видиш "гроб" на Путин. И така се управлява целия свят. Лъжи, пропаганда чрез медиите и пълен контрол над плебса.