101

Джамбасоф

преди 5 години

Аз и сидика също ще сме на парада. Ще се маскираме като вемереовци.

100

Анонимен

преди 5 години

Ако не са пишман патреотете никой няма да разбере за този прайд. Години наред само те му правят реклама и то доста успешна.

99

Анонимен

преди 5 години

няма как, ГЕРБ ГО РАЗРЕШИ !

98

привет от Долно Уйно

преди 5 години

Нека бе, това си е преброяване на широките халки.Ще видим ли и Рамадан или е зает със еУродУпетатството?

97

Анонимен

преди 5 години

Натрапват ни насила нещо, което българинът НЕ ПРИЕМА.

96

Анонимен

преди 5 години

Дискриминирани сме ние - нормалните, защото тези кресльовци се опитват да ни натрапват техния начин на живот, объркват възпитанието на нашите деца! Но няма да правим контрапарад, защото н сме толкова жалки. Трябва само да се забрани и техния гей-парад!

95

Анонимен

преди 5 години

Homosexualizma e zaboljavane i tezi hora trjabva da badat lekuvani zadalljitelno - ako trjabva i sas sila,a ne da organizirat paradi i da izkrivjavat psihikata na podrastvashtite.Tova go vkara v Bulgaria lelejanata mechta za chlenstvoto v EU, kojto izjivjava poslednite si godini.,,Velikite za-padnjatsi'',ne se uchat ot istorijata! V nej nai blizak primer e Rimskata imperija i nejnijat kraj!!!!

94

човек

преди 5 години

До: номер 94Ами и аз също никога нито съм ги ругал нито съм се възмущавал.Честно казано, нямаше и да разбера че има такова мероприятие ако не беше обширната му реклама в медиите.А тези, които ги ругаят всъщност само подпомагат рекламата им.Имал съм случаи да попадам на гледки които са ми били неприятни, но те нямат нищо общо с парадите. И никой нито ме е нападал нито ме е тормозел затова че съм хетеро и избягвам подобни хомо прояви.

93

СС

преди 5 години

Супер - плащаш данъци да се пазят ***...

92

Анонимен

преди 5 години

Искат да го забранят, от страх Джамбазки и Сиди да не отидат на него и да се изложат. За пепелника няма какво да говорим - сигурно още не е изтрезнял от споходилия го късмет

91

Анонимен

преди 5 години

При ексхибиционизма колкото повече ги ругаем и се възмущаваме толкова им е по- кеф и се мотивират. Спасението е пълното безразличие- да поскачат там и да си ходят. Пак са по- възпитани от тия дето ходят по мачове и трошат и се бият...

90

Анонимен

преди 5 години

До човекКакво общо има всичко, което пишете за Тюринг с парада. Не знам в България някой да е подлаган на мъчение заради своята сексуалност. Парадът е отричане дадената им от закона свобода и права.Ако са отхвълени от някого имат право да завеват дело.Какво искат така и не разбрах. Никой от тях не отговори.

89

човек

преди 5 години

До: Има слух (номер 87)Не е само слух. Истина е. Отдавна е доказано статистически, че сред разните крайнодесени елементи - националисти, нацисти и прочие има много хомосексуални.Още по времето на Третия Райх сред нацистите е било бъкано от евреи и хомосексуални нацисти.Един от най-известните е бил Ернст Рьом - водачът на SA - или Щурм Абтайлунг.В "Нощта на дългите ножове" Хитлер го кара да се самоубие.Предполага се, че дори са имали интимна връзка, макар че лично аз се съмнявам.

88

ivailo

преди 5 години

до човек" Ние май сега сме на нивото на Англия преди 70 г..." Ако мислиш, че българите сме изостанали, защото смятаме хомосексуализма за извратеност проблема си е твой.

87

Има слух

преди 5 години

че не всички във ВМРО са латентни и не дотам латентни педофили. Защо мълчат медиите???!!!

86

А.Х.

преди 5 години

Даването на власт на малцинствата е похват за разединяване на нациите и народите.Това се натрапва от едни наши приятели с големи гърбави носове и огромни уши.Стара техника за дразнение на масите.Крепи ме само едно-ние българите много не им се поддаваме на тия похвати,като сърбите и руснаците.

85

Внимателно

преди 5 години

Подобни предупреждения бяха публикувани преди парада предхождащ кървавия атентат в Бургас. Имаше предупреждения за проникнал през биосферната охрана на БЪлгария голям "Хомофоб манипулатор" и черни масови убиици ХОмофобите манипулатори се виждаха над манифестиращите привързани към телата на обемно проникващо обсебени "обратни."

84

човек

преди 5 години

До: номер 78 (ivaylo)И понеже този пример е много подходящ, ще си позволя и трети, последен коментар към теб:Ако не беше Алън Тюринг, създал първия електронен компютър (преди Джон Атанасов), може би Хитлер щеше да е победителят във войната.И вместо заслужено признание, този човек е бил унищожен след това. Психически и физически. Ние в България сме май сега на нивото на което е била Англия преди повече от 70 години?

83

ivailo

преди 5 години

До човек Аз на тая разсекретена "информация" - не вярвам.

82

човек

преди 5 години

До: номер 78 (ivaylo)Та да кажа още нещо за Алън Тюринг.През войната той е допринесъл много за дешифриране на кодовете на Вермахта и с това има голям принос и за победата.След войната обаче, не само че е бил дискриминиран.Осъден е като престъпник за аморално поведение (тогава и в Англия законите са били такива). И не стига това, но са го подложили и на химическа кастрация и куп други експериментални "лечения". Предполага се, че това е довело до преждевременната му смърт.