26

Анонимен

преди 4 години

Тука да не сте нещо по различно

25

Анонимен

преди 4 години

Към тоя клип ще върви песен на Лепа Брена или духовния оркестър на Г. Брегович песента "кокале". И шоуто е пълно. И така става за превъзпитание.

24

A

преди 4 години

До хахаха 24Че нали макетата са българи? Или са българи, когато ви изнася, а когато няма далавера - не са българи.

23

маде ин Булгари

преди 4 години

Само ние сме по-*** и от сърбите!

22

хахаха

преди 4 години

То всички знаят че от тия по прости и изостанали са само макета-та и братята им ***

21

шматка

преди 4 години

До 10Сърбоманче можеха да спасят моста и като изсипва *** на брега и на по късен етап да го извозят.Е затова цял свят ви се смее

20

Анонимен

преди 4 години

Тази река ако се влива в дунава което е много вероятно тази пластмаса къде мислите че ще отиде. Ами в черно море къде другаде. Толкова ли нямаше един камион да се натоварят тези отпадъци и да се изхвърлят на някое бунище. Този багерист да не би да е хванат от нашето заведение в Карлуково. Къде се случва това в кой град къде гледат кмета и управниците на тази губерния. Така ли се опазва природата. Какво ще оставят на децата като наследство. Или са верни на принципа след нас потоп.

19

Анонимен

преди 4 години

До 19В цената влиза и въоражението за тях и бъдещите подобрения. Не голи самолети. Бахрейн ги взеха по евтино защото вече имат ф16 на въоражение и имат ракети за тях.

18

Анонимен

преди 4 години

На балканите цари простотия. Не е само Сърбия.

17

Анонимен

преди 4 години

То засега няма клипче, но и на нас цял свят ни се смее как хвърляме едни милиарди за 8 самолета-прахосмукачки.

16

До: 14

преди 4 години

Е аз на очите си ли да вярвам или на тебе?Нали наскоро ходих и Сърбия е на светлинни години напред!Пред Народния Театър в София тъпан бие, гайда ручи, абитуриенти вилнеят под звуците на оркестър от малцинствен етнос.В същото време в Сърбия, родината на поп-фолка, и в големи и в малки градове и паланки абитуриенти в редици танцуват (матурански плес) под звуците на виенски валсове от Йохан Щраус!!!Я пак си помисли, Сърбия ли е по-изостанала?

15

Анонимен

преди 4 години

Е, наскоро ходих от София до Ниш по тяхната мсгистрала (ей го къде е - като от София до Пловдив), и мога да кажа само едно: Да иде и Бойко дотам да види на какво му се вика асфалт, какво значи магистрала (аутопут на сръбски)!!!На места имаше ремонти.Е, и ремонтите им бяха някак... по-чисти.Няма прахоляк, няма отпадъци, чисто, подредено...

14

да

преди 4 години

Сърбия е 10 години зад нас във всяко едно отношение - куче да вържеш в тая дупка няма да стои.. рядко изостанала държава са..който не вярва да отиде да види !!!

13

Мен

преди 4 години

Е би могъл да ги исипе отпред, но може би предвид ситуацията е действал инстинктивно човека.

12

До10

преди 4 години

Абсолютно прав си,спасяват моста.

11

Сърбоман

преди 4 години

Така се прави. Реката се е затлачила при моста и багера отпушва течението, което отнася бoклyците далеч. Няма да си ги държат в къщи я.

10

Анонимен

преди 4 години

Багериста много правилно е постъпил.Затлачените *** вдигат нивото на водата и моста е щял да бъде отнесен от реката. Действал е бързо. А не са натоварили *** на камион, защото е можело да падне моста

9

До 5-Аз-ът

преди 4 години

А ти от кое село си,бе юнак?Сподели,да обменим опит.Северняк ли си,тракиец,влах или шоп.Личи си че си ***,ама от къде?

8

Ахаха хаххах

преди 4 години

По тая логика, трябва да има на всеки мост багер по поречието на реката и *** да се прехвърлят.

7

Аз

преди 4 години

Тук сме по-зле изобщо никой нямаше да направи нищо така щеше да си остане че е по-евтино :)