31

Анонимен

преди 4 години

До 30Да защото след като знаят че им крадат парите могат да направят международен трибунал и с Интерпол и специални части да арестуват виновните и да ги осъдят на дълги години затвор.Очевидно е че мафията е навсякъде нали съдът е на заплата при нея.И те тва мн добре го знаят.Вместо това те скимтят-"ама в Бг се злоупотребява а осъдени няма" Е как ще има те как си представят тва осъждане.Застава лицето Х пред съдът-ми нали прокурорът утре е безработен и съдията до него.Жалки европендели..

30

бой по телевизията

преди 4 години

ББ пак си е пуснал *** журналисти да го бранят от някакъв "боец"!Канал3

29

Анонимен

преди 4 години

До Промити МозъциТака е прав си. ЕС са виновни, че наляха милиарди в България и ЕС са виновни, че нашите ги откраднаха :) прав си.

28

Анонимен

преди 4 години

До Промити МозъциИнтересно как пък все на нас ЕС ни пречи, а на другите страни не :) дори Румъния ни надмина и то с много.

27

Анонимен

преди 4 години

*** лъжите на този *** Тръмп информационни манипулации

26

Анонимен

преди 4 години

До Тежкото състояниеПълни глупости.

25

Анонимен

преди 4 години

Дайте репортажи и от капиталистически държави, като Судан, Конго, Нигерия... Там няма кражби и всичко е съвършено. Защо спират венецуелците да ходят в САЩ, а африканците ги мъкнат в Европа?

24

Анонимен

преди 4 години

Проблема на Венецуела не е САЩ, а това, че Мадуро си мисли, че може да оправи всичко като печата повече пари... което е просто малоумно. Тук всички дет коментирате вземете поне прочетете какъв е проблема там.

23

Промити Мозъци

преди 4 години

какво ви донесе ЕС !?след 30 години "демокрация" България е по-бедна от всякога !!!НАТО ни струва по 3 милиарда долара на годинаЕС ни струва по 2 милиадра долара на годинанаистина ли сте толкова наивни да вярвате че ЕС ни дава !?освен джендърски "ценност", "бежанци" и унижения нещо друго да сте видяли от този ЕС !?

22

Анонимен

преди 4 години

До 15Абе не знам какви опорни точки са ама вземи прочети малко.

21

Скептик

преди 4 години

Просто Венецуелците са били там накъдето сме се запътили и са готови да гладуват, но да не се продават като нас.

20

Анонимен

преди 4 години

Ама какъв Шенген за Бг бе вие ако бяхте на мястото на Европа щехте ли да ни пуснете?Тва че местният набързо пребоядисан червено вожд сега първи демократ ви приказва глупости докато открива асфалт и тротоари не значи нищо.Шенген,къф шенген?Роми и турци.Е тва е бг

19

Тежкото състояние

преди 4 години

на Венецуела е резултат от морската блокада и икономическата война която САЩ и по-специално юдо-масоните поведоха срещу народа на Венецуела понеже отказаха да им дадат нефта си

18

Сега пък

преди 4 години

С каква Венецуела ни занимавате. Днес нито дума за холандския министър на външните работи, който каза, че сме корумпирана държава и няма да помиришем Шенген, а Бойко заекваше и не знаеше как да го излъже.

17

Анонимен

преди 4 години

Началната страница е омазана с пропоганда против "омразните вражески режими" на свободния Запад. То не било Китай, Венецуела, до обед стоеше статия за Русия/Путин. Направо отврат ! Облъчването е жестоко.

16

Анонимен

преди 4 години

До ТъпанарСмешко,нали си говоря с момичета от там с цел връзка.Надявах се че като обеднеят ще са съгласни да живеят в Бг с горе долу среден стандарт за БГ живот-жилище храна дрехи лаптоп интернет телевизия в Сф...Глупости същите кифли са си.Шишкави с оретенции.Искат да си слагат силиконови задни седалища и големи бомби.И да бегат по Колумбия.Айде стига знам ги кви са долни тини.Ревеш за нищо.И продължават да са по 100 кила.Там се счита за мн секси да са като мечки

15

До 12

преди 4 години

Ако не знаеш Китай копуват петрол от Венецуела. Това за единствената рафинерия в Тексаас са от опорните точки на Шорош.

14

Анонимен

преди 4 години

грешна стратегия са приели венецуелците,цялата им икономика разчита явно на петролните добиви и продажби,не са развили достатъчно останалите си отрасли за да могат да се самоосигуряват със всичко чрез собствено производство а са разчитали основно на петролните продажби,те бяха спрени и страната фалира,защото не е стъпила на нищо друго,грешката си е тяхна и е изцяло използвана от щатите(доста долно от тяхна страна но ефективно)и ако не се намесят съюзници,цялата плячка ще е за сащ

13

АнонимеН

преди 4 години

БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е НАЙ-СЛАБОУМНОТО В ЕС!!! И ВЪПРЕКИ ТОВА ПРЕЗ 1997-*** СВАЛИХМЕ БКП РЕЖИМА СЛЕД ХИПЕР ИНФЛАЦИЯТА!!!ВЕНЕЦУЕЛСКОТО НАСЕЛЕНИЕ СЪЩО ПРЕМИНА ПРЕЗ ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ ОТ КОЕТО БАНКИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ!!!ВЪПРЕКИ ТОВА ВЕНЕЦУЕЛЦИТЕ НЕ СВАЛИХА РЕЖИМА НА МАДУРО!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ ВЕНЕЦУЕЛЦИТЕ СА 10 ПЪТИ АКО НЕ И 100 ПЪТИ ПО-ЗАЛУПЕНИ И ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТРАДАТ!

12

Анонимен

преди 4 години

Оф стига с този петрол. Да имат петрол, но е богат на сяра и единствената рафинерия в света където този петрол се обработва е в Тексас. Да, в омразните краварски щати които много интересно са ОСНОВНИЯ купувач на петрол от Венецуела... сигурен съм, че го правят от омраза.