50

Анонимен

преди 5 години

Тази кукла роди Борил.Дава ли си сметка,ако беше абортирала,какъв гряхщеше да пълни съзнанието и,дори неви-димо.Много е лесно да се опулиш вмедия,щом имаш възможност,но даприемеш мъж в сърцето си и да си из-пълниш дълга с него при всички изпи-тания- нее.Аз съм красавица и светътми е длъжен.Такива целуват партийниструктури и живеят добре.Кой да ражда.

49

Анонимен

преди 5 години

"Не разбирам как е възможно мъже да решават какъв да бъде личният избор на жените."===Ами помисли за това, че детето има и баща и той може да иска да има това дете, той също има право на глас. Сложно ли е? Явно за модел е сложно.

48

Анонимен

преди 5 години

"Повечето инжинери и архитекти в проектантските организации по тошово време бяха жени"Я по-полека с лъжите.

47

До 51

преди 5 години

Не, повечето проектиращи на бюро инжинери бяха жени, над 50%. Повечето шефове бяха мъже, но процентът беше близък до 50%. Техническите ръководители бяха 100% мъже. Чертожниците бяха жени, вярно, почти 100%.

46

Анонимен

преди 5 години

Дори и по тошово време жените бяха чертожнички, а не архитекти и инжнери. ОСОБЕНО ИНЖЕНЕРИ. Имаше много жени, завършили инженерно образование, но обикновено заемаха организационни длъжности и изпълняваха чиновнически задължения. Мога да го гарантирам.

45

До 45

преди 5 години

Повечето инжинери и архитекти в проектантските организации по тошово време бяха жени, повечето ръководители по обектите мъже. Така че, сградите около които ходиш най-вероятно са проект на жени. И дне повечето жени работят И гледат деца. Това с кламерите: виж кой работи по фабриките в леката индустрия - основно жени.Този тип мъже които обичат да говорят колко умни са мъжете и т.пи жените, обикновенно са комплексарчета смачкани от деспотична майка. Така че и те са продукт на грешно приложена женска творческа сила ;)И двата пола се допълват и са перфектни! А феминизмът е измислен от мъже

44

Анонимен

преди 5 години

Видяхме какво представлява свят, построен и управляван от жени, - за 9 години броя на опитите за самоубийство всред ВАШИТЕ деца скочи 16 пъти! Там, където има над определен % жени в управлението броя на опитите за самоубийства е десетки пъти над другите държави, където са под този %. И цялата разлика е в разпространението на феминизма и неговите сбъркани идеи. Щом желаете да си убивате децата, правете го. Аз няма да ви разреша да убивате моите и ще ви държа отговорни за това с всичко възможно.

43

анонимна

преди 5 години

А ПЪК ВИЕ, КАТО СТОИТЕ, ДОКАТО НЯКОЙ ВИ СЛУГУВА И ОТГЛЕЖДА, ОСТАВА И ДА НЕ ИЗМИСЛЯТЕ НИЩО, А, Я МАРШ ПРИ НАДУВАЕМИТЕ КУКЛИ!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Феминистките прегазиха всичко свястно и се опитаха да откраднат всички плодове и резултатите на мъжкия труд. Дори изкараха теза, че Айнщаин е откраднал теорията на относителността си от жена си... А тя, бедната онеправдана е нямала избор... Скоро сигурно ще пишат подобни неща и за Стивън Хокинг. Не че жена му не е героиня де...

41

Анонимен

преди 5 години

Аборта е убийство. Светът е измислен и построен от мъже. В България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ЗАКОНИ ДИСКРИМИНИРАЩИ ПО ПОЛОВ ПРИЗНАК! България не е нито западна Европа, нито Северна Америка. Светът все още се създава и строи от мъже. Където и да погледнеш инженерите са 98% мъже. За жените си има други професии. И други социални роли, обусловени от физиология, култура и социални нужди. Има и изключения, но те са малко.

40

Анонимен

преди 5 години

Всички нискоинтелигентни(то други няма) феминистки да се огледат - всичко около тях е измислено и направено от мъже. От кламерите и хартията, мебелите, печките, пералните, транспорта, сградите, заводите, улиците, болниците, всичко, за което се сетите. Защо? Защото жените са по - творчески??? Айде стига нещастно слабоумие! Намерете си някой остров и се инсталирайте там и се размножавайте безполово и спрете да крадете заслуги и труд от мъжете. За свестните от вас винаги има място до някой мъж.

39

анонимна

преди 5 години

Построен е светът от мъже, защото дядо ти от форума е казал защо - ами постепенно може и да се стигне до някакво средно положение? По темата - аборти само в краен случай, но не и забрани.

38

Анонимен

преди 5 години

Ако ги нямаше майките нямаше да се родят мъжете. Ама ако го нямаше баща ти и ти нямаше да се родиш. Стига с плиткоумните доводи. Дай нещо по - смислено. Ако тва нямало, ако онова нямало... Мъжът и жената са част от едно неделимо цяло. Феминистките се опитаха да разделят това цяло, разпространявайки абсурдни идеи, като идеята, че хомосексуална жена е нещо натурално, а хетеросексуален мъж е социална конструкция. Феминизма е зло. Още ли не сте го разбрали? Вреди на всички, особено на децата.

37

Анонимен

преди 5 години

Може да е с проблеми света, но го има. А ако беше направен от жени нямаше да съществува. Дори на компа нямаше да можеш да си даваш мнението. Не защото нямаше да имаш комп, което си е така де, а защото нямаше и ток да имаш...

36

Анонимен

преди 5 години

Мъжете може и да не решават нищо, но закона може. Избора дали да нарушиш държавните и морални закони и да си понесеш последствията и по двете направления си е изцяло твой.

35

До 43

преди 5 години

"Целият този свят е направен, построен и поддържан от мъже."---Затова е с толкова проблеми.

34

Гочо

преди 5 години

До 45: Майките са ги научили на елементарните неща в живота?!? Ти случайно да не си с температура, пишейки това?

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА ако ги нямаше майките на тези мъже да ги научат на елементарни неща за живота, не знам какво щяха да построят.

32

Анонимен

преди 5 години

"А пък вие от много акъл"Целият този свят е направен, построен и поддържан от мъже. Ако не си харесва, марш в гората да видиш колко е добре.

31

баба ти

преди 5 години

А пък вие от много акъл - безкрайни войни и неразрешими конфликти, глад, свръхконсуматорство, изчерпване на ресурси и тъй, докато не ликвидирате планетата и тогава ще отпадне и въпросът за абортите и за кривите краставици, като за тези "проблеми"пак вие сте отговорни, нали командвате света!