66

Джамбазки

преди 5 години

Ще участва ли или само дебелата танцьорка?

65

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 5 години

""Добре де нали казаха че Джамбазки е гей,нещо не се връзва.""Може пък да е разузнавач във вражеският лагер,да разбери какви козни кроят,

64

Анонимен

преди 5 години

Добре де нали казаха че Джамбазки е гей,нещо не се връзва.....

63

Forever

преди 5 години

Според природата има два пола,а според човешката глупост и простота,може да има много на брой полове,всеки луд може да каже,че не е човек а извънземно.И останалите нормални хора,трябва да му ръкопляскат,и да му дадат правата,да се чувства извънземно,същото е и с хомосексуалистите.

62

Анонимен

преди 5 години

След разгонването на гей парада, на жандармерията и се губят седем палки.

61

Анонимен

преди 5 години

"Ако никой не отиде да гледа този парад интересът към него ще намалее и така след няколко години ще се отървем от него!"Тези паради не идват от самосебе си. Спонсорират се отдън с камара пари.Всички западни посланници се изреждат да ги подкрепят.ПАРАД-ирането на тези ценности, трябва да се гледа от държавата като парадиране на само-нараняването и само-убийствата.Некой не спори, че хората могат да правят със себе си каквото решът. НО, промотирането на такива практики естествено е абсурд.

60

Анонимен

преди 5 години

Добре че имаме ВМРО иначе от къде щяхме да научаваме за подобни политически събития.Истинският войвода е боец с байрак в ръка,а ако няма такъв,ще отнеме от врагът.Без значение с колко цвята е байрака,важното е войводата на дружината да държи байрак в ръка,иначе какъв войвода може да е без байрак.

59

Джон

преди 5 години

Това с третият пол пълна глупост,има само два пола другото е на психична основа хаха ... :-)

58

Анонимен

преди 5 години

Ако никой не отиде да гледа този парад интересът към него ще намалее и така след няколко години ще се отървем от него!

57

Анонимен

преди 5 години

"ВМРО-то набира активи,занимавайки се с дейности извън тяхната ,,полит платформа''."Борбата с *** пропагандата и чест и дълг за всеки истински Българин.А ПАРАДирането и точно това. Пропаганда подгрепена от двайсе и колко посолства. Посолства които иначе мълчат за демогравският срив в България: най-бързо изчезващата страна В СВЕТА!Това не е протест срещу някакъв тормоз или дискриминация. Това е насаждане на мироглед противен на реалностите на теорията на еволюцията.

56

Анонимен

преди 5 години

Какви права са отнети на шарените,че им е нужен парад?....Това агитационна изява ли е? Какво точно ПАРАДират?

55

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 5 години

Сигурно и сега ,както го правят и друг път посланниците от едро-атлантическата зона ще се кипрят в първите редици,защото чувствуват гей парада като исконна евро-аттлантическа ценност и с този акт демонстрират своята съпричастност към тази демократична изява на сексуалните отклонения

54

ШибиРиби

преди 5 години

Правоверните бyлrapaци от ВМРО след десет години ще скочат и срещу Доналд Тръмп , храбри войводи, истински хайдуци начело със Шкембе Войвода яхнал странджанско диво npace

53

Анонимен

преди 5 години

Толерантността няма нищо общо с ПАРАД-ирането!Аз нямам нищо против да правят един с друг, каквото искат. Но не и това рекламиране.Единствената сексуалност е хетеросексуалността. Само тя води до продължение на вида.Всички други почесвания и бъркания по отверстия не водят до продължение на вида. Без значение дали са приятни и кой колко го сърби.Според запъда хомосексуалността е вродена. Глупости!Теория на еволюцията: всяка черта/ген която пречи дори малко на размножаването изчезва!

52

Бегемамите

преди 5 години

защо мълчат? Ако уникааааалните им дечица видят парада, може и да се заразят с вируса на хомосексуализма. Така пише в интернет. Значи е вярно!!!

51

Анонимен

преди 5 години

Скоро като реставрират лагера в Белене, да си правят там парадите.

50

Анонимен

преди 5 години

ВМРО-то набира активи,занимавайки се с дейности извън тяхната ,,полит платформа''.Всъщност каква е тяхната политическа платформа? Някой знае ли? Преди години,в по стари времена,ВМРО-то се бореше за самоопределението на българите в Македония,въпрос извън нашата държавна територия.Днес те не поддържат тази доктрина,а се занимават активно с популяризирането на гей-прайдовете,понеже нямат друг предмет на дейност.Но какво може да се иска от едни бивши/до един/ Комсомолски Секретари? Артисти и нищо!

49

Анонимен

преди 5 години

Нещо не разбрах кво ви пречат хомосексуалистите?

48

Анонимен

преди 5 години

Кой се дупи на янките в Белия дом и им купува барутниците ?

47

Анонимен

преди 5 години

До 49какви са твоите ценности бе сложния?