9

Анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ!

8

избирател

преди 5 години

Другарю Борисов,на следващите избори активноста ще е под 10 % ми се струва......

7

No problema

преди 5 години

Важното е ,че път има голяма работа,че се наводняват няколко къщи.Всичко ще се оправи(ама друг път) тук има още малко едни пари да усвоиме и всичко е ок .

6

Василев

преди 5 години

Селянинът *** си мисли, че всеки му е длъжен за нещо!Например всеки ден ходя в едни складове на едро, а там всички печелят милиони от търговия, но никой не вземе да хвърли една количка баластра и да си почисти шахтата пред склада!Това е мисленето на човек от дребния и среден бизнес, а какво остава за простака селянина ***, който живее в панелката и си хвърля *** през балкона, не иска да си плаща данъците, плюе по държавата, и същевременно очаква всичко да му е по мед и масло?Хю!ЦРУ!!!

5

fake news

преди 5 години

всички в клипа са гласували за ГЕРБ, и през 91 скачаха за СДС.та така

4

Анонимен

преди 5 години

Хората взеха да плюят кръв заради вашата некадърност.Наводниха им се къщите,на други работните места,магазини,а Вие предизборно раздавахте пари за щяло и не щяло и Вие смешно за нещастието на хората.

3

Винету

преди 5 години

Гарантирано от Герб!

2

ай сиктир

преди 5 години

Тия от АПИ май наистина са завършени *** оти! Какво значение има колко автомобили минават на ден след като дворовете и къщите на хората са във вода след всеки по-силен дъжд или това е нормално според тях ?!?!?!

1

Анонимен

преди 5 години

Фирмата е на Шиши