40

Анонимен

преди 5 години

До РадикалВерно,Кацамун ще ни разправя вицове и даже ще ни казва,къде да се смеем!

39

Анонимен

преди 5 години

История бг ,култура бг ,вяра и общество,библиотеката,Джинс -вън *** с народните пари .Трябва нова качествена обществена ,а не пропагандна телевизия.

38

........до41

преди 5 години

Кой ти плати да пишеш??????????

37

Анонимен

преди 5 години

Диков може да е всякакъв, но има 40 години опит в телевизия, от които поне 20 в БНТ. Не е като оня парашутист Кошлуков, на който му измислиха несъществуващ стаж в телевизията на Сидеров за да може #КОЙ да го назначи в националната телевизия. Трябва всячески да се противопоставим на кандидатурата на Кошлуков. Ще бъде кошмарно ако и БНТ попадне в ръцете на #КОЙ.

36

Щерю

преди 5 години

Голям екшън БНТ ни чака...

35

Анонимен

преди 5 години

Всичко е предрешено, #КОЙ ще постави Кошлуков. Жалко за БНТ и за нашите данъци, с които тя се издържа.

34

Анонимен

преди 5 години

Да изберат Къци.

33

Анонимен

преди 5 години

не им ли е ясно на тия хора ,че шефът вече е избран? Това е соросоидното пиянде Кошлукчо. Достоен наследник на отстранения поради шофиране в нетрезво състояние Каменаров - също известен ***.

32

Радикал

преди 5 години

Кошлуков вече е бил директор веднъж. Айде този път някой друг. Дайте шанс на Къци.

31

Анонимен

преди 5 години

Искаме Вицовееееееее да падаме от рев.

30

ЛЛ

преди 5 години

Къцамун ли ще е?

29

Хаха

преди 5 години

Чета как кратуните веднага биха избрали Диков. Този впиянчен ***, който не може едно изречение правилно да навърже, а в речникът му са останали около 100 думи. Кратуни, те затова демокрацията е нещо много лошо за простите народи. Все издигате прости като вас и се лигавите от спомени по бившия най-първи *** на републиката с каскета. И тогава се кланяхте на един слабоумник, и се смеехте на простотиите му, и сега издигнахте неговия наследник с тиквата, че прогонихте всички свестни.

28

334

преди 5 години

Решено е - ще бъде Кошлуков. И той се превърна в един от послушниците на Бойко. Язък за романтичния му период на младежа седесар.

27

баба мара

преди 5 години

нито един не става

26

До 23

преди 5 години

Кое е тва "злобното соросоидче" бре кратуноидче! Не осъзнавате ли, че ставате смешни с дъвкането на едни и същи измислени епитети, дето никъде извън ганьовистан ги нема. Кандидатите до един са си примерни, безхарактерни плазмодийно, каквито само в бг могат да получат такъв пост. Какъв Сорос, какъв Морис, всичко е една кална локва в тази пропаднала дупка балканска.

25

Анонимен

преди 5 години

Сашо Диков може и до конкурса да не го допуснат,че много кирливи ризи на Боковата чета изкара!Къцито си е лигльо и всички останали ще го отвеят,като куцо пиле домат!Кошлучето е оправно и се вре навсякъде,има стари заслуги към демокрацията и като нищо ще спечели нагласения конкурс! Залагам на Кошлукът!

24

Анонимен

преди 5 години

Кацамуне,къде се буташ в А групата бе?

23

Мирон

преди 5 години

Аз залагам на Драго Чая! По разпознаваем е, а и ЕВР0ориентиран правилно..........

22

debo

преди 5 години

Къци Малоумнот..о шеф на БНТ?????Вие тотално фалирахте като народ

21

Хейтър

преди 5 години

Адски разочарован съм от БНТ. Уж имат цял канал за спорт, сега видях, че държат правата за световното по футбол за жени, което започва във Франция в петък, израдвах се, че ще дават французойките с Корея и откриването.. и *** за зеле.. след това няма мачове, които да се дават от групите- германки, американки, бразилки.. Дано пуснат финала поне, два мача от 52 ще е идеално. Иначе може по цял ден да повтарят мачове по БНТ3 :D Дано намеря стрийм някъде да гледам мачовете :( По темата, да идва Къци!