56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 51Няма да я затворят, защо тогава половината страна остава без ток ...

55

Анонимен

преди 5 години

До КръстословицаАзис?

54

Да

преди 5 години

Дубрютрю!!! Ти досега мислеше, че е само жълтите павета.

53

Кръстословица

преди 5 години

Име на поп-фолк певец носещ псевдонима на поръчков убиец ... Подсказка и той е убиец ама на култура ...

52

БАБА КУНА

преди 5 години

БОКО СИ ПРАВИ ЕКСКУРЗИИ С НАРОДНИ ПАРИ И ПЛЯМПА ГЛУПОСТИ !!!

51

ihusdi

преди 5 години

какво работи един млад българин като завърши 12 клас...нищо..къде да иде и къде да работи...да слугува на децата ограбили държавата...естествено ще избяга от страната и изобщо няма да му се сърдим

50

Никога повече ГРОБ

преди 5 години

Ех, какво щяхме да правим без Царя Слънче, Властелинът на държава, Бащицата на мат'ряла, Мисловният тръст, Обединителят на западните балкани, Шефът на европредседателството и т.н. и т.н. ? Ако не беше той Слънцето нямаше да изгрее.

49

Анонимен

преди 5 години

Нещо зад тоз мендил странно се прокрадва сянката на дуганя йммм

48

Анонимен

преди 5 години

ТЕЦ 2 на Марица изток е с 1млд и 500млн лева загуби и задължения и е пред фалит, 2500 души може да останат без работа, а ние се занимаваме с пречиствателни станции.

47

Анонимен

преди 5 години

Ето ви пореден казус с който величието трябва да се занимава заради пълната липса на справедливост в обществото .Положението с ЦИК е ужасно,там са изпратили неправомерно Радан Кънев.Как да не се намеси Борисов .

46

отБарцелона до Котел

преди 5 години

Барцелонската администрация е докладвала в Интерпол, че граждани от селски тип, с лопати и кирки са демонтирали северната пречиствателна станция и я натоварили на български камиони с котелска регистрация, на които пишело "Чистота за всеки"-гарантирано в ГРОБ

45

siduj

преди 5 години

Народът ни е робски, не се учудвайте на нищо. Изобщо няма смисъл да говорите за актьора от банкя...На последните избори ми стана ясно, че нито сме измислили нещо ново, нито ще се оправим някога. Тука е пълно с нелогични неща...

44

ха-ха-ха

преди 5 години

Не знам как спечели изборите ,ама всички *** носят тениски на които пише:"Аз вярвам на този човек".Познайте чия кратуна е изтипосана върху тениските.Е ,аз не вярвам на нито един звук излязъл от голямата му глава.И никой грамотен човек не вярва на този лъжец. В затвора няма нито един гербераст.Нито един.А всички от неговата партия крадат в несвяст.

43

modernoto

преди 5 години

То и София не е само жълти павета, централни булеварди, Младост и нови частни квартали. Но 90% от бюджета на София за последните десет години е налят там като инфраструктура.Дано Бойко и Фандъкова се събудят и спрат да обслужват интересите на пишман политици и бизнесмени.Иначе жалка работа.

42

Анонимен

преди 5 години

Имахме общество преди Костов ,днес след неговата намеса имаме джунгла в която броди цар Бойко .

41

Офф ,да се омита

преди 5 години

Писна ми вече от този глуповат *** ,който не спря да се хвали и да обещава в несвяст.Този набил ,онзи набил ,това построил ,онова изградил...Вече изпревари бай Тошо в хвалбите и лъжите.Все пак му беше шофьор.А истината е, че страната ни се обезлюди заради некадърността му и вече сме далеч зад румънците.А когато Боко дойде на власт ,бяхме дори малко пред тях.ГЕРБ е банда от невежи и некадърни слуги на Боко.Един умен човек няма в цялата Шайка.

40

Никога повече ГРОБ

преди 5 години

Дрън, дрън отишъл да провери как работи новата пречиствателна станция. Да бе повЕрвахме. Истината е, че обикаля по села и паланки с надеждата да си възвърне обичта на хората, които отново да гласуват за НЕГО на местните избори, които чукат на вратата. Това е истината всичко друго е ПУНТА МАРА, както той сам каза. Лично аз ДВА пъти гласувах за този и дълбоко съжалявам. Предполагам, че не съм единствения, който се почувства ИЗЛЪГАН, ПРЕДАДЕН И ОГРАБЕН. Никога повече не бих направил тази грешка.

39

D:

преди 5 години

България е всичко друго , но не и жълтите павета !

38

реалист

преди 5 години

Пожарникарчето знае, че е загубил изборите и само платените преброители и подправянето на протоколите го спасиха. За това и Цвъки си замина, а местните избори наближават и сега ще се скъса да обикаля по некачествените си ремонти и асфалт. Трябва само някой да се заеме да го докаже, защото съм сигурен.

37

P

преди 5 години

Прости ора