7

Писна ми от уроди

преди 4 години

Елън Джендеръс

6

Анонимен

преди 4 години

Минутка за реклама

5

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че тя казва истината, но не казва цялата истина. А тя е, че е била и изнасилвана не само опипвана. Това я е накарало да започне да харесва хора само от своя пол. Мария да Граса Мененгел - Шуша известна в Ю Америка. В Европа е известна като бивша приятелката на Айртон Сена. Наскоро стана ясно, че Шуша е живяла на семейни начела с мениджърката си Марлене Матос от средата на 80-те години. През м. 09.18 Шуша и Матос се разделят и Марлене казва в интервюта, че връзката им е била сексуална.

4

Против извратеняците

преди 4 години

Не ме интересуват обратните да си бъдат каквито искат, но стига са ни ги натиквали вече пред очите и стига са ни обяснявали, колко нормални са. Е, НЕ СА НОРМАЛНИ. АКО БЯХА НОРМАЛНИ ГОСПОД ЩЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ ИЛИ САМО МЪЖА, ИЛИ САМО ЖЕНАТА. Щом Господ е създал мъжа и жената при хората, а също и в животинския свят значи това е нормалното и така се възпроизвеждат всички. Всичко останало е пълен ШИТ.

3

Против извратеняците

преди 4 години

Аре стига вече с тези джендърски глупости. Сигурно са и рязали ноктите на краката без упойка. Стига вече са спекулирали, този насилвали онзи насилвали и хайде да живее джендърията и всякакви извращения да се прекарват и да ни обясняват как всичко е нормално. АЗ ВСИЧКО РАЗЛИЧНО ОТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ ХОРА НЕ ПРИЗНАВАМ ЗА НОРМАЛНО ПЪК АКО ЩЕ И ПАПАТА ДА ДОЙДЕ ДА МИ ГОВОРИ ПРОТИВНОТО ПАК НЯМА ДА ГО ПРИЕМА ТОВА Е.

2

Е, сега!

преди 4 години

Лезбото вече не е интересно и тая се опитва да събуди интереса на феновете с поредната си гнусотия. А дали историята е вярна? Не знам, но във всеки случай е недоказуема.

1

Анонимен

преди 4 години

Елън е преживяла много гадни неща.Мисля, че шоуто и може да замени някое бг шоу в България.