13

до 11

преди 5 години

нека ти кажа, кое му е Великото:* 4 000 000 работни места създадени до момента в следствие на законовите му реформи* в резултат най-ниската безработица в Цялата История на САЩ!!* 3 900 000 - вече нямат нужда от помощи за храна, а имат работа* икономически растеж от 4.2% за последните 3 месеца и т.н. няма място, но списъка е много, много дълъг, а медийте са просто платени политически активисти, по-същият начин както Ви лъжат, че Евро зоната не е във фалит - за справка Италиянският дълг!!

12

до 10

преди 5 години

я ни кажи някой факт, защо е гола вода?! щото икономическите данни на САЩ не са били по-добри от поне 30 години насам - това ли му е голата вода?!

11

Анонимен

преди 5 години

До Тръмп е ВеликИ кое му е великото?

10

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си е гола вода. Не се иска много ум за да се види. Лошото е, че е много опасен.

9

Тръмп е Велик

преди 5 години

Стивън Кинг - поредният деменцирал. Да Живее Голямата Бяла Надежда - Доналд Джон Тръмп!!

8

Анонимен

преди 5 години

Чел съм му всичките книги като бях млад още по соца. Не само талантлив занаятчия, но и велик учител е Стивън Кинг. Научи ме по-късно, когато вече имах директен контакт със Запада, да проумея цялата пошлост и комерсиалност на западната култура.

7

bzzzzz

преди 5 години

До Сп??нс !?Ти колко книги прочете на Тръмп....

6

Анонимен

преди 5 години

A Стивън Кинг вместо да дъвче Чернобил който беше преди повече от 50 години, защо не гледа модерната днешна Фукушима която гръмна?

5

Анонимен

преди 5 години

Абе вие американците съвсем оглупяхте .

4

Сп??нс !?

преди 5 години

Ако Тръмп получаваше по 1$ всеки път когато някой си направи реклама на негов гръб, до сега да си е платил дълговете и да дръпнал в живота.

3

Анонимен

преди 5 години

Кинг казва истината,а относно коментар 2 защо не критикуват тръмп за по важни теми- очевадно е защо все още е президент и не е шега да го критикуваш по някои теми.слава богу мандата му свършва скоро ..

2

Victimized

преди 5 години

И аз не харесвам Тръмп напоследък, но левите в САЩ, политици, актьори и какви ли не ***, се убиха да си правят пиар. Никой не го критикува за Асандж, никой не го критикува за продажбата на оръжие на СА без съгласието на конгреса, никой не го критикува за безумната му политика спрямо Иран, критикуват го за неща които нямат никакво значение, но пък са "интересни" на Туитър аудиторията.

1

Анонимен

преди 5 години

В Холивуд са *** и необразовани левичари.