101

Ф.С.В.

преди 5 години

Ким е хитър- ако не беше реагирал така-сега щяха да му спретнат една "Сирия" или един преврат Ала Ердоган.САЩ са заразно зл-навсякъде подкупват Правителства и ги правят марионетки-Дори Венецуела която се къпе в петрол е най прецаканата от САЩ- Нашето Правителство също е марионетка на САЩ- купихме ли Ф16? знаехме от 3 г назад че ще изберат Ф16! Бази имат ли янките в БГ? Безплатни ли са? Безвизово ли влизат в БГ? А за нас какъв е подаръкът? ВИЗИ ЗА БГ гражданите -защото имало много откази за визи!

100

Другар

преди 5 години

И на нас ни трябва такъв лидер че много микроби има за "чистене"

99

Морския горски

преди 5 години

До уууДобре де УУУ при нас като се краде от нас самите, къде отиват тези пари? Те може и да крадат ама все нещо остава и за другите. А в мъжкарските държави като нашата като крадат остава само за тях. И още нещо, въпроса не е само в парите, там като отидеш ако си кадърен ще постигнеш нещо. А тук най-напред ще гледат да те смачкат. И като го мразите толкова тоя запад, ми не отивайте там, направете България добро място за живеене. Да ама е по-лесно да приказваш от колкото да го направиш.

98

Анонимен

преди 5 години

Пак ли жалка капиталистическа пропаганда????Вземете се в ръце и започнете да пишете нормални новини.

97

ууу

преди 5 години

Поредната статия от ЕЖК - май че е станало, така казват, ама може да не е вярно...... Този че не е в ред е вярно, че сталинските им методи са увеличени поне 10 пъти също, но когато един сайт зяпочне да разпространява слухове, отпиши го.До Морския -- ами бягат в САЩ и Зап. Европа, защото там е софрата. Там отива всичко крадено по света, там по-леко се живее, там има повече възможности, но успяват само играчите и безскрупулните.

96

Еееех времена

преди 5 години

Ето това е истински лидер, трябва да му пратят на стаж Путин, Корнелка и Мъдуро. Едно време кви лидери имаше, магьосници, а сега

95

Морския горски

преди 5 години

Който толкова харесва живота в Северна Корея и другаря Ким и не вярва че положението там е толкова зле, защо не вземе да емигрира там, да си намери работа, да си купи жилище, да си живее щастливо, да обикаля света и да рекламира колко добре се живее под мъдрото ръководство на народния любимец.Защо вие и вашите деца, другари, търсите спасение и поминък все в ***, джендърски държави, а не отивате при мъжкарските държави да им покажете що е Болга-а-а-р?

94

Анонимен

преди 5 години

Русия, Китай и Иран какво мислят за методите на подкрепяния от тях психопаттт?? Кога този индивид ще бъде привлечен като обвиняем по престъпления срещу човечеството и срещу народа си?!?

93

Кампучия

преди 5 години

Има човек, трябва храна. Отстрелян човек, става храна. Добре дошли в Северна Корея.

92

удивен

преди 5 години

До 122 АнонименДоста рано в събота си се дрогирал бе другарю Гендар Сороски !

91

Анонимен

преди 5 години

До 118 АнонименДа. добре , че е далече , че досега Ким да ги е изравнил с някоя ядрена ракета.

90

Анонимен

преди 5 години

аааха ха ха ха ааа ! И от къде добиват тази информация след като от северна Корея и пиле не може да прехвъркне ! Писна ми от фалшива евроатлантикосолоска пропаганда о от един нещасник дето постоянно трие коментари.

89

Анонимен

преди 5 години

Дааа. Капиталистическа пропаганда е. Иначе Хьок-чхол си е жив и здрав и строи комунизма.

88

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 5 години

Това е просто пропаганда,Промиване на мозъци

87

Стоянов

преди 5 години

Май при Ким-чо никога няма да има НПО-та и чужди хрантутници които разлагат държавите отвътре без война, ха ха май там няма да виреят ей какво ги прави !!!

86

Анонимен

преди 5 години

Браво на Тръмп - няма сделка и си тръгва. ще се кланя той на психясали шопари.

85

Dogu

преди 5 години

Защо не пишете за масовите разстрели в САЩ? Засега 12 жертви. Защо не обсъдите положението на тамошното общество. Стига само едно и също сев. Корея - Ким, Русия - Путин, Турция - Ердоан.

84

Анонимен

преди 5 години

Лъжат,Жив и здрав е човека.

83

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Понеже няма данни нека екстраполираме..Тия живеят в един мултфилм и се взимат на серьозно. Служат Доналд Дък да си го дигне рейтингът. Един път вдигнат за нищо не служат.Немат нефт или диаманти та да ги демократизираме.А САЩ са толкоз напред, че не ви е ясно на вас. Доналд Дък затуй се държи така. Щото знае, че може да смаже всички на Земята и гледа да захлеби. И досега бая кеш докара в щатите, което му осигури преизбиране.

82

The Interview

преди 5 години

Това е филмът, който през 2014 година излезе с претенциите за политическа сатира, но завърши само с убийствени критики за сценарий, режисура и актьорска игра.Когато прочетох тази новина ми стана ясно, че някъде там, между редовете, далече от всички мисловни процеси се заражда сценарият за продължението!