14

ГЕРБер

преди 5 години

Няма проблем ... Всичко е точно ! ... Много по - важната "новина" е , че СПЕЧЕЛИХМЕ "ЕВРО ВОТА" и изпращаме 6-*** "НАШИ ХОРА" да взимат по 10 - 15 000 евро месечна заплата и да спят здраво в меките кресла на Евро Парламента ...... !!!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

давайте имената на педофлите

12

Анонимен

преди 5 години

Един педофил, много педофили 10 педофилА. Барем искайте диплома за основно образование поне...

11

До 6

преди 5 години

Българина ви е проблема на такива като тебе минали 45 овехтели джанки защото не ти обръща внимание вече. Можеби ако спреш за малко да се оплакваш от неволите ти колко долен е другия пол хванеш се малко да отслабнеш и станеш малко по-мила може и да излъжеш някой кьорав и те хване за жена.

10

Руския

преди 5 години

Тия като ги вкарат в панделата всеки ден ще мечтаят да умратТам братоците ще си ги имат за играчки.Жалко че няма активно смъртно наказание в БГ.

9

И семейството...

преди 5 години

Фейсбук допуска потребителя само ако е навършил 13 години. Значи хлапетата са излъгали. Мама трябва да наглежда и социалната активност на детето си,а не само на колежките!

8

Бау

преди 5 години

До 6Ммм не е само български проблем със сигурност. Ако жена ще праща на мъж, най-добре е да си скрие лицето. *** и лесен начин.

7

Морски

преди 5 години

А герб искат да приемат Истанбулската конвенция,чрез нея законно българските деца ще ги отнемат от родителите им и ще се дават на точно такива педофили.

6

Анонимен

преди 5 години

Българина много обича да изнудва жените да му пращат специално на него голи снимки. Но проблема е ако почне да изнудва деца, понеже те са по-лесно податливи. Не съм пращала на мъж гола снимка.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо не напишете истината е че за задържани за 24 часа и пуснати по живо по здраво? Защо не напишете истината че за изнасилване на дете под 10 години в България се дава пробация като жертвата е принудена да дава показания очи в очи с насилника? Защо не пише че анонимността на всеки педофил е защитена от закона и хора задържани с детска порнография без проблеми могат да са приемни родители? Защо не го пише това?

4

Иван

преди 5 години

Кастрация и дож. затвор за тези изверги!!

3

Бау

преди 5 години

Наистина не разбирам защо не ги кастрирвате. Като нямат мерак повече ще си намерят друго да правят след затвора...

2

Някой

преди 5 години

Кастрация.

1

аз

преди 5 години

Много яка снимка! Всички педофили ползват макбук!